Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jj. nic se nestane. Jinak doporučuju (podle vlastních zkušeností) vytvořit seznam léků, rozčleněný podle dětí, případně i s časy podávání, a ten někde vyvěsit na zeď - tam, kde ho máš na očích. Ušetřilo mě to hodně přešlapů,navíc tak lze snadno instruovat hlídací osobu, kdyby bylo třeba ![]()
@cverunka Ja bych si zavolala na linku, kde radi, co delat po poziti nespravneho leku. Toxikologicke informacni centrum.
@notburga píše:
Jj. nic se nestane. Jinak doporučuju (podle vlastních zkušeností) vytvořit seznam léků, rozčleněný podle dětí, případně i s časy podávání, a ten někde vyvěsit na zeď - tam, kde ho máš na očích. Ušetřilo mě to hodně přešlapů,navíc tak lze snadno instruovat hlídací osobu, kdyby bylo třeba
No je to děs, všechny ty časy, dávky, léky… Jde mi z toho hlava kolem a trvá to už 2 týdny. Asi to fakt musím začít psát.
Naše děti mají na léky každé svojí kosmetickou taštičku na zip se jmenovkou a na každé máme nalepený seznam léků s údajem, kdy podávat. Taky jsme se v tom špatně orientovali. Jinak ventolin určitě jednou neublíží.
@cverunka píše:
No je to děs, všechny ty časy, dávky, léky… Jde mi z toho hlava kolem a trvá to už 2 týdny. Asi to fakt musím začít psát.
Kdyz toho mame vic, tak si taky delam rozpis, kdy, kdo a co.. Kdyz se sejdou dvoje antibiotika a k tomu treba nejakej prednison s ventolinem.. Je v tom guláš jako blazen.
Jeden ventolin urcite neublizi a ted jsem si vzpomnela, ze mi ho mudr predepsala i pro 15 mesicniho prcka, takze to bude ok.
Take bych se nebala.Ja podobne resila 3 tydny zpet.Vsichni doma chripku,takovou tu pravou,jak nejde vstat a cele telo neskutecne boli.A dcerka horecky,stridala jsem nurofen s paralenem a v noci volala,ze je ji zle,mela pres 39 po 4,5hod od podani paralenu a ja to popletla a vrazila ji ho znova,a to jsem si to psala,ale proste se stalo.Clovek je na sebe nastvanej.Pro jednou se snad nic nestane
Vůbec ne
manžel dělal devět let na urgentu, ta mě dobrými radami zásobuje. U těch dětských sirupů proti horečce by prý dětem neublížila ani celá lahvička, kdyby ji vyzunkly najednou - spíše by se pozvracely. Netestovala jsem, hláška od sloužícího doktora
… Takže tak ![]()
Jinak když je problém, používáme vlažné (ne studené) obklady na kotníčky, zápěstí a stehna (střídáme). prckové to líp snášejí a teplota jde dolu ![]()