Omylem podaný Ventolin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1248
13.2.19 21:15

Nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65262
13.2.19 21:16

V pohodě, nic se nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.2.19 21:17

Ne, vůbec nic se nestane. Příště dvakrát měř, jednou řež. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
13.2.19 21:20

Tak jste mě uklidnily. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.2.19 21:26

Jj. nic se nestane. Jinak doporučuju (podle vlastních zkušeností) vytvořit seznam léků, rozčleněný podle dětí, případně i s časy podávání, a ten někde vyvěsit na zeď - tam, kde ho máš na očích. Ušetřilo mě to hodně přešlapů,navíc tak lze snadno instruovat hlídací osobu, kdyby bylo třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
13.2.19 21:48

@cverunka Ja bych si zavolala na linku, kde radi, co delat po poziti nespravneho leku. Toxikologicke informacni centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
13.2.19 21:51
@notburga píše:
Jj. nic se nestane. Jinak doporučuju (podle vlastních zkušeností) vytvořit seznam léků, rozčleněný podle dětí, případně i s časy podávání, a ten někde vyvěsit na zeď - tam, kde ho máš na očích. Ušetřilo mě to hodně přešlapů,navíc tak lze snadno instruovat hlídací osobu, kdyby bylo třeba :)

No je to děs, všechny ty časy, dávky, léky… Jde mi z toho hlava kolem a trvá to už 2 týdny. Asi to fakt musím začít psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
13.2.19 21:54

Naše děti mají na léky každé svojí kosmetickou taštičku na zip se jmenovkou a na každé máme nalepený seznam léků s údajem, kdy podávat. Taky jsme se v tom špatně orientovali. Jinak ventolin určitě jednou neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
13.2.19 22:25
@cverunka píše:
No je to děs, všechny ty časy, dávky, léky… Jde mi z toho hlava kolem a trvá to už 2 týdny. Asi to fakt musím začít psát.

Kdyz toho mame vic, tak si taky delam rozpis, kdy, kdo a co.. Kdyz se sejdou dvoje antibiotika a k tomu treba nejakej prednison s ventolinem.. Je v tom guláš jako blazen.
Jeden ventolin urcite neublizi a ted jsem si vzpomnela, ze mi ho mudr predepsala i pro 15 mesicniho prcka, takze to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
13.2.19 22:37

Take bych se nebala.Ja podobne resila 3 tydny zpet.Vsichni doma chripku,takovou tu pravou,jak nejde vstat a cele telo neskutecne boli.A dcerka horecky,stridala jsem nurofen s paralenem a v noci volala,ze je ji zle,mela pres 39 po 4,5hod od podani paralenu a ja to popletla a vrazila ji ho znova,a to jsem si to psala,ale proste se stalo.Clovek je na sebe nastvanej.Pro jednou se snad nic nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.2.19 07:44

Vůbec ne :) manžel dělal devět let na urgentu, ta mě dobrými radami zásobuje. U těch dětských sirupů proti horečce by prý dětem neublížila ani celá lahvička, kdyby ji vyzunkly najednou - spíše by se pozvracely. Netestovala jsem, hláška od sloužícího doktora :)… Takže tak :)

Jinak když je problém, používáme vlažné (ne studené) obklady na kotníčky, zápěstí a stehna (střídáme). prckové to líp snášejí a teplota jde dolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák