Opakované laryngitidy - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14047
25.1.13 09:36
@Pudloslava píše:
Tak jsem zjistila za inhalator podleha schvaleni revizaka, zavolam na pojistovnu a zjistim co a jak, jestli musim za alergologem, nebo jestli si to mohu napsat sama a jestli na nasi indikaci vubec pujde, dost mozna ze ne. Ale nejakej sezenu. chtelo by to hlavne tichej, coz jsou ty drazsi ultrazvukove - prestoze na velikostcastic by do laryngu vyhovovaly spis ty kompresorove. Narazila jsem na uzasnej ve tvaru masinky http://www.proalergiky.cz/…chu-chu.html
no to je kouzelny, co?Dneska resim jiny problem, jdu do prace, starsi do skolky a tatka by mel s nejmladsim k dr, protoze ma ti teplotku a dychani se mi moc nepozdava, tak jestli to neni na ATB (poslechnout dite dobre neumim). A kdo vyzvedne starsiho ze skolky? No asi si zrusim odpoledne pacienty protoze nechci aby tahal mladsiho jeste odpoledne znova ven, kdyz je nemocnej. Babicky nefungujou. Musim si sjednat nejakou hlidaci pani z obce, sice jsme na decko dva (tatka dela z domu), ale stejne to nestaci.

hele my mame zvlhcovac vzduchu, ktery i sviti, nic draheho ovsem a funguje to skvele, inhalator s maskou nechce nikdo, to rvou, tady z toho jde kour jako z kominka a oni koukaji na svetylko a nadychaji se vic, nez s maskou, protoze jsou klidni a bavi je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
25.1.13 09:40

Pudlo my inhalátor koupili sami-4,200kč a pak jsme zjistili, že nám to mohl alergolog napsat na pojištovnu :zed: Ale syn ho potřeboval okamžitě a klasika ne že by dítko onemocnělo když jsou dr v práci a otevřená pojištovna, že? :mrgreen: Vždycky to přijde když funguje jen pohotovost a metalka je zavřená :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3400
25.1.13 09:50

U nas se take strida lary s bronchi porad dokola. Uz ani nevim kdy nekaslal. U nas kombinujeme spiropent, fenistil, prothazin, dithiaden. Rectodelt mam doma pro pripad nejvyssi nouze. V Motole mi rikali, ze az fakt pri modrani :roll: Ale mame psanou jen pulku cipku. Jeste jsem nedavala nastesti. A zvlhcujeme. Kazdopadne doktorka rikala, ze zvlhcovat musime az bude klouzat podlaha :lol: Tak pak to ma teprve smysl 8o Ted chci vyzkouset solnou jeskyni. To mi zase doporucovala pneumolozka ve FNM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
25.1.13 10:15

Pudoslavo aescin batolata nemuzou… Navic mala by tu pilulku nespolkla.

To Calcium se da sehnat i tady v lekarnach?

Jinak s tim ventolinem… to je taky dobra sragora, hlavne na srdce…

A bacha muj syn zacal mit laryngitidy od 4,5 let do te doby nic… a celkem vyzivne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
25.1.13 10:18

Barusaku no jo, jenze aby si tim zvlhcovacem clovek doma nenadelal dalsi trapeni a to jsou plisne v byte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
25.1.13 10:22
@Pudloslava píše:
Na homeopatii ja neverim.

ja taky ne, cukr jim staci v caji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
25.1.13 10:26
@Kla píše:

A bacha muj syn zacal mit laryngitidy od 4,5 let do te doby nic… a celkem vyzivne…

Můžou, nám je dli přímo na pohotovosti v nemocnici a přímo alergolog. A drtila jsem ho.Kuba měl 8 měsíců když mu ho dali.

• Citovat
  • Upravit
Kla
2535
25.1.13 10:45

Zmrzliku koukala jsem do letaku, mame ho totiz doma a deti od 3 let a to uz neni batole… :-))). Ty vetsi deti uz ano.. Davala jsem ho synovi, ale male bych ho nedala vzhledem k jeji vaze. A nesnedla by to ani rozdrceny…:-))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl
25.1.13 14:18
@Kla píše:

jo calcium se da koupit normalne v lekarne, stoji okolo 35 kc, je dobre s tim zacit pri prvnim naznaku hrceni, nam se to taky zhorsilo az skoro v peti do te doby jen lehke hrceni pri nachlazenich, taky mame zvlhcovac na studenou paru, prijemne to bubla a sviti, detem se to libi, inhalator deti moc nesnesou

• Citovat
  • Upravit
43037
26.1.13 07:14

S tabletkama u koule neni problem, ma je radeji, nez sirupy. ted jsem mu koupilaspiropent v tabletkach a raduji se, ze mam o trapeni min. POtrebovala bych v tABLETE ANTITUSIKA.

Manzel s nim bym u dr a ta rekla teda rectodelt po pulkach rano vecer - a to mel nejhorsi dve noci za sebou. prej mu to na plice neslezlo, takze ATB ne (dala mu nenamichanej amoksiklav co kdyby). Uz to ma celkem vlhky, asi prejdu na stoptusin. A teplotky.

do pojistovny jsem se vcera nedovolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
27.1.13 18:06

Tak ma dneska zase 38,5, je to tri dny od zacatku teplot a 4 dny od zacatku nemoci. Koncim s nervama a dam mu ty ATB. Je uplne chciplej, neji a jen trochu pije mliko. Vlhce kasle.

od rodiny a znamych ma stale nova aviza o propukani ruznych nemoci u deti, kdy tahle zatracena zima uz skonci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
27.1.13 18:24

At je maly brzy fit! A ulevi se mu.

Ten muj dobral Amoksilav vcera. Zabral mu do 24h. Mel psany 3ml i kdyz jsem koukala, ze klidne mohl az 4,5ml. Mel tu 70ml, takze na tyden. Zitra jdeme na kontrolu, tak jsem zvedava. Jen zacal mit asi po tech atb prujem, takze ted zas pro zmenu najedu na Enterol :roll: Ja uz take fakt nevim. Chci se jeste doktorky zeptat zda uz muze ve 14m Imunoglukan. Lekarnice mi rikala, ze si to maminky hrozne chvali na imunitu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
27.1.13 20:15

Pudloslava a nechcete zkusit ten tekutý colostrum. Sousedka včera u mě byla, že její 1,5 roční kluk má horečku, tak jsem ji na trošku odlila a dnes večer je bez teploty a žádné příznaky nemoci. Nám také vždycky pomohl, nedám na něj dopustit.
Barusak,O tom Imunoglukan jsem také uvažovala, ale maminky v okolí s tím nemají dobré zkušenosti a na radu jsem dala Vita aktiv a jsme opravdu bez nemoci. A to minulý rok týdem zdráv a 14 dní nemoc celý podzim a zimu stále dokola. Teď od září úplně fit. Je to z 21 druhů ovoce a zeleniny, je tam i rakytník a 10 vitamínů, je vhodný i pro těhotné a kojící a hlavně pro děti od jednoho roku. Chutná dobře a dává se jen 2,5ml denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
28.1.13 09:02

Tak mladej dneska bez teplot a kropenatej jak slepice - je z toho nejspis nakonec sesta nemoc. Anebo ma alergii na ta ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
28.1.13 11:02

Tak doktorka si mysli, ze to je alergie, amme se odpoledne ukazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie