Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Nejspíš pokuta jako prase, možná podmínka a při dalším prohřešku do báně… ![]()
Kdysi dávno to tak měl známý, společník ve firmě, prvně mu zabavili papíry za chlast, protože byl línej jít pár metrů z klubu domů pěšky, pak jezdil bez papírů a jelikož někoho v okolí nas.ral, nabonzovali ho a policajti ho vybrali cca 2 dny před vypršením trestu. Někdy kolem r.92 dostal mařenku, podmínku, pak si radši najal šoféra… ![]()
@Anonymní píše: Více
tak nepíšeš jak bohatý máš trestní rejstřík a to je dost podstatné…nicméně počítej se zákazem řízení na hodně dlouhou dobu…
@Keyllah ten mám čistý, normálně bydlím, normálně pracuji, normálně žiju.
@Anonymní píše: Více
tak podmínka, možná peněžitý trest a zákaz řízení na delší dobu…
Je to přestupek- neřidič, né TČ maření. Dostaneš zákaz řízení na delší dobu + peněžitý trest.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat..před dvěmi měsíci mě vybodovali dvakrát za rychlost a poslední za pasy..bohužel jsem si to nepřebral v datovce a nevěděl jsem, že jsem vybodovanej. Nicméně jsem to zjistil až potom při silniční kontrole, tím pádem jsem spáchal maření. No … jelikož podnikám a samozřejmě mě to živí, tak jsem bohužel porušil podruhé již vědomě. Nechci se tady hájit nebo tak, samozřejmě vím o tom, že jsem to pos…, jen se chci se zeptat, zda má někdo zkušenosti, jestli za to mohu jít do vězení, nebo jaká je pravděpodobnost, děkuji za odpověď.