Opakované zkoušky na řidičák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Opakovane zkousky na ridicak
Ahoj holky, chci se se zeptat, kolikrat muze clovek opakovat zkousku (praktickou jizdu) na ridicak? Ja jsem nyni neudelala podruhe a bojim se, ze kdyz to nezvladnu napotreti, budu muset vycvik absolbovat znovu, coz me stve, protoze ridit umim, jsem jen z toho kosimare strasne nervozni a delam chyby z nervozity
. Moc dekuji predem za odpovedi, jsem uz zoufala
. Snad budete mit pro me dobre zpravy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Zuuuzaaa122 ja to udelala az na 4 pokus. Muzes kolikrat chces, ale musis to stihnout do roka od zacatku autoskoly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivana 85 Jezis tak to jsi me moc potesila
!! Ja jsem uz mela strach, prvne jsem to chtela mit hotove o prazdninach, abych mohla vzit rodinu na vylet atd a protahlo se to a nakonec se mi nedari u tech zkousek + to taky neni zadarmo, ze -_-. Ty ctyri stovky za zkousku (prvni stala 700) a jizdy co si kvuli tomu musim dokupovat me celkem financne zmahaji
, kdybych mela platit cely vycvik znovu, nevim jak bych to zvladla. Takze dekuji moc, aspon tak mam lepsi naladu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby jsi řídit uměla, tak jsi to dala na první pokus… Na stres a nervozitu se každý jen vymlouvá.
Na zkoušku můžeš jít třeba na 8 pokusů, pokud to stihneš. Myslím, že je tam nějaký roční limit.
A neboj, u nás dostane řidičák fakt každý trouba. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuuuzaaa122 Jaké chyby jsi udělala? Každopádně bych si netroufla tvrdit že řídit umím když ještě nemám řidičák a za těch pár hodin jízd to žádná sláva nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice Vis, kdyz se ti zacne klepat moha na spojce, tak toho uz moc neodridis
… Kdyby ho dostal kazdy trouba, uz bych ho mela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokusů kolik chceš, ale musíš mít úspěšnou zkoušku do 6 mesicu od prvního pokusu. Aspoň u nás. My máme asi 9 komisařů, takze často se každý pokus jede s někým jiným. U nás udělat zkoušku napotřetí je ještě úspěch. Napoprvé to dá tak jeden z 50.
Pokud neuděláš do 6 měsíců musíš si znovu zaplatit a absolvovat celou autoškolu znovu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuuuzaaa122 píše:
@Šmoulice Vis, kdyz se ti zacne klepat moha na spojce, tak toho uz moc neodridis… Kdyby ho dostal kazdy trouba, uz bych ho mela…
Souhlasím s holkama výše…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka Samozrejme jsem tim nechtela rict, ze ridim perfektne
. Jen ze jak pozoruji, tak nekteri (hlavne mladi kluci) jezdi o hodne hur nez ja, a to ridicak uz maji. Strasne jsem znervoznela (ten komisar je strasne urvany) a zacala se mi klepat noha na spojce, pak uz jsem v tom nemela zadny cit
. Minule jsem odbocila na kruhaci spatne (podle me mi to rekl strasne pozde, kdy mam odbocit) a hned mi rekl vystupte si, nashledanou… pritom jsem zadny dopravni prestupek neudelala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuuuzaaa122 píše:
@arinecka Samozrejme jsem tim nechtela rict, ze ridim perfektne. Jen ze jak pozoruji, tak nekteri (hlavne mladi kluci) jezdi o hodne hur nez ja, a to ridicak uz maji. Strasne jsem znervoznela (ten komisar je strasne urvany) a zacala se mi klepat noha na spojce, pak uz jsem v tom nemela zadny cit
. Minule jsem odbocila na kruhaci spatne (podle me mi to rekl strasne pozde, kdy mam odbocit) a hned mi rekl vystupte si, nashledanou… pritom jsem zadny dopravni prestupek neudelala.
Někdo, kdo neudělal autoškolu ani na druhý pokus, toto fakt posoudit nemůže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuuuzaaa122 píše:
@Ivana 85 Jezis tak to jsi me moc potesila!! Ja jsem uz mela strach, prvne jsem to chtela mit hotove o prazdninach, abych mohla vzit rodinu na vylet atd a protahlo se to a nakonec se mi nedari u tech zkousek + to taky neni zadarmo, ze -_-. Ty ctyri stovky za zkousku (prvni stala 700) a jizdy co si kvuli tomu musim dokupovat me celkem financne zmahaji
, kdybych mela platit cely vycvik znovu, nevim jak bych to zvladla. Takze dekuji moc, aspon tak mam lepsi naladu
.
U nás stojí opakování 800. Jedná doplňková jizda 500. Takže celkem mě řidičák stál 15000. Půlka autoškola sama o sobě a půlka to ostatní. První dva pokusy byly moje blbost, taky stres, nervy, uplne zbytečné chyby. Ale co jsem viděla tak u ostatních to bylo podobné, i kluci to dělali napočtvrté. Úspěšnost je u nás tak 20% na jeden zkouškových den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bora-Bora Ja jsem nervozni z toho komisare, prijde mi hodne prisny, neustale rve a ponizuje, treba i ostatni, ne me… on mi rekl ze ridit umim a vi, ze vse znam, ale musim se zklidnit. Kdyz tam neni, jezdim uplne v pohode. Minule zkousky jsem neudelala proto, ze jsem odbocila na kruhaci tam, kde nechtel, rekl mi to pozde. Hned me proto vysadil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 jezis vy se mate, ja jsem z maleho mesta a komisare tu mame jen jednoho
strasne se ho bojim, je stary, tlusty a neprijemny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 Ja si myslim, ze stres dela hodne. Kdyz pak uz jezdis sama, jsi v klidu a nic te tak nevykoleji, jak kdyz po tobe zarve komisar, kteremu za to das tolik penez a vis, ze te finance uz tlaci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuuuzaaa122 píše:
@arinecka Samozrejme jsem tim nechtela rict, ze ridim perfektne. Jen ze jak pozoruji, tak nekteri (hlavne mladi kluci) jezdi o hodne hur nez ja, a to ridicak uz maji. Strasne jsem znervoznela (ten komisar je strasne urvany) a zacala se mi klepat noha na spojce, pak uz jsem v tom nemela zadny cit
U nás se vyhazuje buď za jeden jasný přestupek, nebo i za to že ta jízda ještě není přesvědčivá, ze vidí nejistotu. Když tam žádná velká chyba není, nechaji tě odjet celou půlhodinu. Když je tak skoncis rychle. U nás říkají před vjezdem na kruhac kterým výjezdem máš pokračovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit