Opakovaný KET bez úspěchu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
17.10.21 19:21
@Anonymní píše:
@Titanie a jak dlouho se pokoušíte? Dítě už máte nebo by tohle bylo první? Snad to vyjde, ale já jsem už taky skeptická - 7 let a nic.

Mám dítě-dcerku, ale není partnera…Dneska už je na intru, na střední škole…Takže jsme zůstali sami..Já bych to i vzdala už, ale partner je mladší, bezdětný a po rodině touží…Snažíme se asi 4 roky…taky už nejsem nejmladší, takže úplně moc času nám nezbývá…Když se to jednou povedlo, bylo to krásné období, pak jeden ultrazvuk a byl konec..To bylo děsivé, to radši negativní test, než 4 měsíce být těhotná a pak potratit…A kam chodíte na kliniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.10.21 19:24

Další máš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.21 19:28

@Titanie teď Repromeda, předtím Gennet - dneska jsem tu zakládala diskuzi, kolik embryí vám zbylo po genetice :?

• Citovat
  • Upravit
1024
17.10.21 19:33
@Anonymní píše:
@Titanie teď Repromeda, předtím Gennet - dneska jsem tu zakládala diskuzi, kolik embryí vám zbylo po genetice :?

No, nám po genetice nám zbyly dvě…žádná sláva…ale nejsme genetičtí přenašeči ničeho, každé to špatné embryo mělo jinou vadu, prostě už mám asi stará vajíčka, no…My jsme byli v Ostravě a teď jsme v Olomouci…Dr. v Olmiku říkal, že to nechápe, proč se nedaří…Tak mi vzal krev na imuno, ale tohle mi dělali někdy před rokem a půl v Ově a bylo to v pořádku…Nevím, prostě nevím…Žádný problém nemám, jen nic moc sliznici…Všechny KETy jsem měla v nativu, cyklus mám, ovulaci taky…Jen prostě hraniční sliznici kolem 6ti mm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
17.10.21 19:52

@jana2019 Tak to máme i stejný věk. ;) Já už asi další sílu neseberu. Naštěstí už jedno dítě máme. Sourozence řešíme 3 roky, za tu dobu 3 neúspěšná těhotenství (2 z toho mimoděložní, u druhého už jsem krvácela do břicha), pak se mi ještě udělal polyp, takže za tu dobu 3× narkóza a 3 pobyty v nemocnici, no už toho mám vážně po krk.
Snažíte se o první, nebo už nějaké dítě máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
17.10.21 19:55

@Lira123 Díky. Nespravedlivé to je, ale život je prostě nespravedlivý a je potřeba se s tím smířit. My už jsme fakt skončili, spíš se z toho potřebuju otřepat a jít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
17.10.21 19:57

@Titanie Po opakovaných neúspěších je těžké věřit. Ale pořád to jedno embryo máš a může to vyjít. :hug: A přesně jak jsi psala, radši bílý test a nic z toho, než pozitivní test a pak obrovské zklamání, že to stejně nedopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
17.10.21 20:00

K té genetice embryí, my měli 6 embryí a pouze jedno bylo zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.10.21 20:56

@lachi nastesti mam synka…taky uz na to nemam silu, je to nesmirne vycerpavajici, nemluve o penezich…
Mam za sebou zamlkle tehotenstvi a ted ten neuspesny KET…No uvidim, ale v nasem veku by to bylo bez genetiky riskantni, coz znamena zas strasne moc penez…Planujes jit na nejakou kontrolu, jestli jsi ted po tom neuspechu ok, myslim jako v deloze…jestli se nevytvorila cysta nebo tak…paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
17.10.21 21:24

@jana2019 Tak aspoň, že už jedno dítě máš. :hug:
Ano, je to náročné psychicky, fyzicky i finančně. My jsme teď za IVF dali 60 tis. + 20 tis. KET, takže 80 tis. v háji a nic z toho. :roll:
Na kontrolu neplánuju jít, cysty se mi nedělají, spíš se bojím polypu, už jsem taky jeden měla, ale to bych poznala podle menstruace, byla šílená. Mám v plánu jít k mému dr. až v lednu na cytologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 08:38

Ahoj holky,

jak jste nakonec dopadly, zadarilo se? Mam podobny problem, za sebou spoustu pokusu ale nikdy jsem nemela pozitivni test. U nas jsou problemem spatne spermie a ted uz i mum vyssi vek- 40 let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex