Opalovací krém pro desetiměsíční miminko

243
28.4.23 18:29

Opalovací krém pro 10 měsíční mimčo

Hezký den :) nějaké diskuze tady jsou, ale už dost staré, takže bych uvítala aktuální zkušenosti :) jaké máte osvědčené opalovaci krémy? Bylo by fajn, kdyby nebarvil oblečení :D
Někdo doporučuje Biodermu, někdo Niveu, v testech prý vítězí krém z Lidlu, DMka nebo Rossmannu :think:
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
28.4.23 18:32

Z dm sun krém i sprej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
28.4.23 18:33

@Atisia a faktor 50? Roztírá se dobře a nedělá fleky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
28.4.23 18:37
@molik píše:
@Atisia a faktor 50? Roztírá se dobře a nedělá fleky?

Ten krém moc ne, sprej je lepší a jo 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
28.4.23 19:14

Kupuju od Nobilis Tilia Opalovací mléko Josefínka. Funguje na fyzikálním principu s minerálním filtrem, ten mi zvlášť u dětí přijde lepší než jak fungují běžné opalováky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
28.4.23 19:29

@molik Takhle malé dítě bych přímému slunci nevystavovala. A když už opalovací krém, tak rozhodně s minerálním filtrem. Ty se z principu většinou špatně roztírají a jsou hodně bílé. Ale pro dítě jednoznačně lepší než ty klasické opalovací krémy s chemickými filtry. Něco si o tom vygoogli.

• Citovat
  • Upravit
102049
28.4.23 19:41
@aanysek píše:
Kupuju od Nobilis Tilia Opalovací mléko Josefínka. Funguje na fyzikálním principu s minerálním filtrem, ten mi zvlášť u dětí přijde lepší než jak fungují běžné opalováky.

Ja mam ten dospelacky a taky spokojenost. Neni ani tak výrazně bily a dobře se maže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
28.4.23 19:46

Pro 10ti m jsem jeste pozivala uriage bebe, ten byl super, dobre se roztiral, jestli delal fleky to nevim, ale asi ne takovy, ze bych to resila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18758
28.4.23 20:20

@molik vím, ze se doporučuji minerální - dělají film a vše je opatlany. My jedem v dm ultra sensitive gel. Skvěle se roztira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
28.4.23 20:23

@molik la roche posay. Bioderma je az od roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
28.4.23 20:40

Wooden Spoon, Badger, Eco Cosmetics. Pro takhle malé dítě bych určitě volila krém s minerálními filtry a rozhodně ho nevystavovala přímému slunci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
29.4.23 06:17

Minerální fiktry používame čeká rodina.
Mimco mimo sluníčko plus minerál…
Manžel je zrzek, má ještě citlivější pleť než syn a jedině s minerálním filtrem ne nespálí.
Mažu ti i syna hlavně v létě na příměstský tábory, sice chvíli trvá, než to člověk rozmaže, ale nikdy se mi nespálil.
Uriage, Avene, Bioderma…sun block.

• Citovat
  • Upravit
5133
29.4.23 06:31

Pouzivame Rossmann a Lidl detske 50tky. Nikdy se ani neopalila, natoz aby se spalila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejnarka88
7.2.24 10:50

Na přímé slunce by se mimčo dávat nemělo, ale i tak jsem mazala a používala jsem od Alphanova opalovací krém pro miminka s SPF 50, přírodní složení, voděodolný, neparfemovaný, hypoalergenní. Je ve spreji, takže se i dobře nanášel a nedělá fleky.

• Citovat
  • Upravit
198
25.5.24 21:39

My tedy používali s filtrem SPF50, hlavně jsme chtěli bio, přírodní, ne žádnou chemii. Dobře se nám roztíral a plnil funkci od Alphanovy. Je zároveň i hypoalergenní, takže docela fajn + poměr/cena a funkce za mě super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí