Opar na čele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12868
31.10.11 12:25
Any píše:
Jazune píše:
kleofas píše:
Moc prosím o radu,dnes jsem byla s malým u doktorky,včera nám totiž vyskočily na čele červené pupínky,dnes podle dr,je to opar,který je infekční.Máte s tím někdo zkušenost,prosím pište .Děkuji.
No každý opar je infekční…když je na čele, tak to asi bude pásový opar. Ten mám já teď :evil:. A malý už měl neštovice?
jazune,nene,nemusi byt na cele pasovy..i ten „obycejny“ se dela vsude kolem obliceje.Mam kolem sebe takovych vice lidi.A souhlas,ze vsechny opary jsou infekcni.

Přesně tak, nemusí být pásový, manžel měl klasický opar těsně pod okem, dostal na to Zovirax tablety, já zase měla pásocý a to bolí jak čert (a to jsem ho měla dost malý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
31.10.11 12:55
kleofas píše:
DR.nám mastišku dala dostala jsem na to imazol, a kapky fenistil.Neštovice jsme zatím neměli malý má 15 měsíců,sama jsem překvapená kde jsme k tomu přišli?

taky mam 15mesicniho a to musi byt teda tezky,uhlidat ho,aby do toho nesahal,tak preju hodne sily :kytka: .
Jinac,kde jste k tomu prisli…kdekoliv-nejpravdepodobnejsi polibek,dotek od nekoho(nemusi mit viditelny opar,ale viry tam jsou),ted uz je ma v sobe a bude mit naporad,pri nachlazeni,z horka,pri psychickem vypeti..vzdy se muze/nemusi/ vyhodit ven,kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
31.10.11 12:57

Aha, tak to jsem zas o něco chytřejší…no, pásový je fakt příšernost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
31.10.11 13:04

mne dotahl domu pasovy manzel,kdyz mel maly sotva sest nedel..(jsem to diagnostikovala sama :lol: a hned ho poslala na pohotovost-ale to jen proto,ze tam zrovna slouzil kamarad-aby dostal leky, maste a rady,jak nenakazit novorozence)nechytil to ani jeden kluk,nastesti, a manzel kupodivu ten pasovy snesl docela dobre(jakoze tak velke bolesti nemel,takze i to je hodne individualni)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
31.10.11 14:24

Opar

Vůbec nevím kde bychom k tomu mohli přijít,muchlese s ním furt někdo mi, doma babičky atd.Je fakt,že já kdyžjsem byla mála tak taky jsem hodně trpěla,ale zase na afty a opary nA rtu.A po pubertě pak v pohodě.Tak uvidíme,snad to nějak zvládnem a pak se mu to už projevovat nebude.Doufám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
28.11.12 12:00

Ahojky,

potřebuju poradit a trochu uklidnit…dnes mi volali ze školky, že dceři se na čele udělali puchýřky a že mají podezření na opar :think:
Pro dceru ihned přišel manžel, volala jsem dětské lékařce…vzhledem k tomu, že už končila její ordinační doba, řekla mi sestra že máme přijít zítra ráno…nicméně, pokud se jedná o pásový opar…má výsev drobných vodnatých puchýřku za sebou cca v délce 2 cm, nic ji nebolí, ani nesvědí…mám obavu, protože já ani mé děti jsme ještě neměly neštovice a pásový opar je způsoben stejným virem a já jsem nyní těhotná…nevíte jestli hrozí něco miminku, kdybych se nedej Bože nakazila? :zed: :zed:

Děkuji za vaše odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
28.11.12 12:38
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
29.11.12 07:11