Opar u skoro dvouletáka

mmonica
20.6.12 08:10
@Kačenkaaaa píše:
No jsem zvědavá co na ten opar řekne..a jestli bude očkovat

ty jsi rodic a Ty rozhodujes, jestli nechas dite naockovat s oparem, ne lekar
uvedom si, ze pokud se neco stane, tak se v ceskem state i kdyby dite kvuli tomu melo zdravotni problemy, spravedlnosti nedovolas

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9622
20.6.12 08:15

Určitě bych očkovat nenechala a pokud je doktor aspoň trošku soudnej, tak ani nebude chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
20.6.12 08:17

S oparem bych neočkovala. Dr. posoudí, zda se jedná opravdu o opar, nebo jestli nemá malý impetigo-bakter. infekci. /to se léčí antibiot. mastí/.Tak uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.6.12 08:37

Na opar máš spoustu věcí, stačí zajít do lékárny a vzít něco pro malé dítě. Případně líh-co se dává miminům na pupík nebo tea tree oil. Možná to ale může pálit. Jestli jdete k doktorce, něco konkrétního třeba doporučí. Očkovat, já bych počkala, není kam spěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
20.6.12 08:46
@Kačenkaaaa píše: Řekla by mi něco jako že at ji do toho nekefrám že ona je doktorka

jo, to si musis rozmyslet, jestli Ti zalezi na ni nebo na diteti

• Citovat
  • Upravit
9622
20.6.12 08:59

No já su taky nekonfliktní typ, ale tady jde o zdraví dítěte a to bych se teda rvala do krve :) Však to jde říct slušně, a pokud ona začne být nepříjemná a neslušná, její problém…Ty o tom můžeš rozhodnout. Však o co jde, naočkujete za 14dní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.6.12 09:00

Tak tam nechoď a jen zavolej, že nepřijdeš a jestli ti může dát jinej termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
@Kačenkaaaa píše:
Jasně že na malém ale já jsem nekonfliktní typ..nesnáším se s někým dohadovat bože no jsem zvědavá deme tam na pul píše: Více

neboj, to se naucis, taky jsem byvala nekonfliktni a jak mi to pekne jde

• Citovat
  • Upravit
3115

Jestli je dr. aspoň trochu soudná tak dítě s oparem nenaočkuje. Neočkují se děti s rýmou natož s oparem. Mně dokonce posouvala očkování dr. když já jsem měla opar a čekalo se až uplyne inkubační doba jestli do nechytne malý.
Ty jseš matka a to že nesnášíš dohadování v tomto případě neobstojí. Kombinace oparu a očkování je šílený záhul pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
20.6.12 09:14

S oparem bych dite neockovala ani omylem a pokud se bojis dr. neco rict, tak ji zavolej a rekni, ze ma dite horecky, at mu da jiny termin. Na opary jsou vynikajici compeed lepenky.

• Citovat
  • Upravit
13010
20.6.12 09:44

Tak pak jedině změnit lékaře, pokud nejsi spokojená a ona neni schopna tolerovat tvoje názory a žádosti.

Jinak bych namazala tea tree olejíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
20.6.12 09:45

S oparem určitě neočkovat. I za cenu konfliktu s doktorkou bych to nedovolila.
A na opar - každému zabírá něco jiného, mě třeba mastička z lékárny s teatree olejíčkem nebo propolis (ale ten štípe). Nejhůř mi udělaly takové ty lepítka Compeed - opar se mi pod tím rozšířil na půl rtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
20.6.12 10:16
@Milli píše:
S oparem určitě neočkovat. I za cenu konfliktu s doktorkou bych to nedovolila.
A na opar - každému zabírá něco jiného, mě třeba mastička z lékárny s teatree olejíčkem nebo propolis (ale ten štípe). Nejhůř mi udělaly takové ty lepítka Compeed - opar se mi pod tím rozšířil na půl rtu.

ty compeed jsem také zkoušela a jen jednou, protože mám stejnou zkušenost jako ty.
Akorát to pod tím začalo víc mokvat místo, aby se to vysušovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
21.6.12 12:00

Kači…,tak jak jste dopadli u Dr? Odložila to očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
21.6.12 22:14

@Kačenkaaaa…tak to je dobře ;) Snad už budete toho 11.7 OK :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie