Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jestli je dr. aspoň trochu soudná tak dítě s oparem nenaočkuje. Neočkují se děti s rýmou natož s oparem. Mně dokonce posouvala očkování dr. když já jsem měla opar a čekalo se až uplyne inkubační doba jestli do nechytne malý.
Ty jseš matka a to že nesnášíš dohadování v tomto případě neobstojí. Kombinace oparu a očkování je šílený záhul pro dítě.
S oparem bych dite neockovala ani omylem a pokud se bojis dr. neco rict, tak ji zavolej a rekni, ze ma dite horecky, at mu da jiny termin. Na opary jsou vynikajici compeed lepenky.
Tak pak jedině změnit lékaře, pokud nejsi spokojená a ona neni schopna tolerovat tvoje názory a žádosti.
Jinak bych namazala tea tree olejíčkem.
S oparem určitě neočkovat. I za cenu konfliktu s doktorkou bych to nedovolila.
A na opar - každému zabírá něco jiného, mě třeba mastička z lékárny s teatree olejíčkem nebo propolis (ale ten štípe). Nejhůř mi udělaly takové ty lepítka Compeed - opar se mi pod tím rozšířil na půl rtu.
@Milli píše:
S oparem určitě neočkovat. I za cenu konfliktu s doktorkou bych to nedovolila.
A na opar - každému zabírá něco jiného, mě třeba mastička z lékárny s teatree olejíčkem nebo propolis (ale ten štípe). Nejhůř mi udělaly takové ty lepítka Compeed - opar se mi pod tím rozšířil na půl rtu.
ty compeed jsem také zkoušela a jen jednou, protože mám stejnou zkušenost jako ty.
Akorát to pod tím začalo víc mokvat místo, aby se to vysušovalo.
neboj, to se naucis, taky jsem byvala nekonfliktni a jak mi to pekne jde