Operace a děti doma

8683
21.1.21 20:08

Operace a děti doma

Pěkný večer. Potřebuju se prosím uklidnit :) dnes jsem se dozvěděla, že mě v půlce března čeká operace a v nemocnici budu místo avizovaných 3 dní o dva dny déle. Krom toho, že se bojím operace, narkozy, následně rekonvalescence v doprovodu 3 dětí apod, tak se přímo děsím toho, co bude doma těch 5 dní, co já budu pryč. Nikdy jsem tak dlouho bez dětí nebyla, vždy max víkend, dvakrát do roka, jinak jen pár hodin. Starší dva snad dobrý, ale nejmladší nemá ani rok a půl a je na mě naprosto šíleně závislá. Může za to ten blbej covid, nikam nejezdím, nikam po večerech nechodím, ona je prostě od narození v podstatě pořád jen se mnou. A teď najednou bude beze mě 5 dní, 4 noci. Já mám z toho úplnou hrůzu. Taky se asi zcela iracionálně bojim toho, ze jak se vratim, nebude za mnou vůbec chtít, bude zas zvykla na manžela a babičky. Prosím Uklidnete mě, že to bude dobrý, že jste to zažili, děti to přežily a všechno je dobrý. Vím, že to dobrý bude, vím, že se bojím zbytečně, ale i přesto se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65074
21.1.21 20:09

Tak já byla v nemocnici týden se slepákem v době, kdy ještě nebyly mobily a podobná technika. A přežila jsem jak já, tak děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27621
21.1.21 20:13

Byla jsem v nemocici měsíc a představ si dítě přežilo naprosto v pohodě takže klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
21.1.21 20:15

Budete muset vydržet, jak ty tak děti.

• Citovat
  • Upravit
37131
21.1.21 20:15

To přežije, má i druhého rodiče :D já bych klidně nechala děti chlapovi a odjela i na měsíc :mrgreen: proste jim věř a uzij si pokud možno chvíli klidu ;) ono bude jenom dobře, když se děti naučí i na někoho jiného, než jen tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.1.21 20:19

Ty mas na to cas, ze se pripravis. Ja sla na neplanovanou, akutni operaci zlucniku. Doma dve decka na prvnim stupni a skolkar. Chlap tehdy pracovne v Rumunsku. Moje rodina daleko. Ale napred prijel muj otec, pak ho vystridala moje segra. Ze ta byla na rodicaku. Nez se mohl manzel vratit domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8683
21.1.21 20:19

@Kriss Tina to si říkám taky, budu moct 5 dní v kuse jen ležet, jíst a spát :D sice minasi nebude nejlíp, ale odpočinek to snad trochu bude. Deti jsou na manžela i babičky zvyklé, v tom není problém, akorát nejmladší má prostě hustou separacku, ale to za ty skoro 2 měsíce taky může být úplně jinak. Já vím, že to všichni přezijeme, všem věřím a vím, že se o děti umí postarat stejně dobře, jako já. Nakonec budu nejvíc silet já, protože mi po nich bude smutno. Oni budou úplně v klidu a na nějakou mámu si ani nevzpomenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8683
21.1.21 20:25

@Kelsey tak to je ještě horší, my si to hlídání apson dopředu naplánujeme. Ale je super, že jste to dali tak dohromady i akutně.. to snad nikdy resit nebudu. Stacilo ted par neplanovanych kontrol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
21.1.21 20:29

@Midaku děláš jak kdyby jsi měla odjet na půl roku a ne pár dní :roll: to přežijí. Ty taky. A rozhodně na tebe za pár dní děti nezapomenou :nevim:
Spíš bych řekla že vám to všem prospěje být chvíli bez tebe.

Příspěvek upraven 21.01.21 v 20:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
21.1.21 20:30

@Midaku Zbytečně o tom nepremyslej, zvládnete to, Ty i děti. Život prostě přináší takové situace, ne vše se dá do puntíku naplánovat. Pro tu malou je velká výhoda, že je třetí a pokud bude společně se sourozenci, ani si na Tebe nemusí vzpomenout.

Držím pěsti, ať vše proběhne podle plánu :kytka: Hlavně zdraví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.1.21 20:30

Já byla na operaci v listopadu, ležela jsem tam od čtvrtka do neděle. Doma tříleté a 15 měsíční dítě. Nejhůř jsem to zvládala já, brečela jsem pořád jak pitomá. Děti byly s tatínkem úplně v pohodě. Dělala jsme si takové starosti a ani jsem jim nechyběla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.1.21 20:32

@Midaku když jsem šla na tři dny do špitálu, byla jsem úplně paralyzovaná strachy, jak to syn zvládne. Takový závislák to byl! Když mi manžel při návštěvě ukazoval video, jak naprosto v pohodě pomáhá babičce v kuchyni a po mámě ani nevzdechne, bylo mi to až líto :lol: Nakonec to vypadalo, že větší závislák jsem byla očividně já :mrgreen: Po návratu dělal půl dne, že neexistuji, ale pak se vše vrátilo zpět do starých kolejí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.1.21 20:34

Myslím, že dítě to přežije rozhodně lépe, než ty.  ;)

Hledáš problém tam, kde není.
Když z toho nebudeš dělat kovbojku ty, nebudou ani děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8683
21.1.21 20:35

Díky všem za povzbuzení. Já vím, že to všechno proběhne v klidu a v nervech budu vlastně jen já. Deti jsou na tatu normálně zvyklé, i na babičky, s hlídáním ani té zavislacky není žádný problém. Ani si na mě nevzpomene, babičky i tatu miluje. Kluci starší jsou úplně v klidu. Já nevím, proč to tak řeším. Ted vecer, když všichni spí, to na mě nějak padlo a asi nad tím jen zbytečně přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.21 20:48

Já šla na týden, syn něco přes rok a při návratu mě odmítal, nechtěl se ode mě nechat pochovat, prebalit, uspat, to hrozně plakal, začal říkat bába baba, ona ho hlídala celý týden, muž si hodil volno a dítě předal své matce, hrozně mě to mrzelo, ale po cca 14 dnech se to zas srovnalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex