Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky dekuji vm vsem.mne budou brat jen pulku a bojim see hlavne o hlasivky, nejvic mne teka stve to chrapteni porad chraptim musim si casto odkaslavat,
No ale nic horšího než chraptění tě po odstranění půlky nečeká a ta hlasivka se pak dá normálně opravit
Takže hlavu vzhůru.
Ahoj, také jsem po komplet odstranění ŠZ, týden po operaci už jsem pracovala z domova (na pc)bylo mi dobře, jako kdyby mi vůbec nic nebylo..
@hanka1120 chraptění hrozí jen v 1% případů, když je nějaká mechanická překážka, já nechraptěla vůbec a nepotakala jsem v nemocnici nikoho, kdo by chraptěl. Ale je to vlastně jediná komplikace, kterou v nemocnici zmiňovali.
@hanka1120 nový je rok, tak snad bude lepší
Jinak já mám nástup na RI v Motole 20.1., ale stále mi neposlali výsledek druhého čtení, takže v pondělí tam jedu prudit.
Pak dej vědět, kdy máš termín, budu ti držet pěsti, ať to máš co nejdřív v pohodě a můžeš to hodit za hlavu ![]()
Nevim posledmi dobou se citim divne, takze uz to chci mit za sebou a jeste kevsemu jsem byla u prakticke na krvi a vysla mi blba hodnota stitne zlazi tak snad to nebude vadit.
Já chraptěla asi dva dny po operaci hodně a pak to postupně odeznívalo, holky nebojte zvládnete to já měla také strach jak čert a po operaci bolest jak s angínou a pak už jsme mašírovali se spolu ležící na kapučíno a čokoládku sice z automatu ale dobré. PS hodně drobných s sebou
![]()
ANO operovali mě ráno v 8,00, prospala jsem na jipce celý den a i noc, ale každý ho tam nedávají. Ráno jsem se šla za doprovodu k umyvadlu omýt.
Mela jsi po opraci nejaky tlumici leky a neco to tak hrozne nebolelo?
DÁVAJI tlumící léky každému, opravdu to tak hrozné nebylo, porod byl tisíckrát horší.
Pokud jsi měla angínu nemohla polknou ani vodu na zapití prášku tak toto je podobné ale o dost rychleji to ustupuje než při angíně, tam zaberou antibiotika až za tři dny, tady jsme si druhý den na pokoji šeptali - mutovali.
Já jsem přišla domu odpočatá.