Operace štítné žlázy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
7.1.14 19:23

@hanka1120 Ahoj.No taky me to jde videt, doktor rikal, ze me operace nemine. Prvni sem do toho nechtela jit, ale strasil.ze by to mohlo prejit v nador a taky jsem tet dvakrat po sobe potratila coz pry neni vina ŠŽ protoze funguje jak ma, jen ty uzle, ale kdo ví. taky mi tet bylo 40 takze vek taky hraje velkou roli a zkrz tu operaci se to zas oddálí tak uz to i vzdavam s mimcem. jinak ten uzel mi v celku nevadi, ale jak rikal mudr. operaceme me beztak nemine a hazardovat se zivotem nechci, mam doma male dite.Tak si budem drzet palce navzajem ;) Jo a taky to mam na prave strane na leve mam male a videt nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.1.14 08:27

@dagyy ja uz se celkem tesim az budu mit po tym.cato mne boli v krku, ut to mam velky tak to zacina delat neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.1.14 08:31

@Marťule2005 ty mas ten nasup kdy? to jsi lezela tech par dny operaci na zadech ze? a jak je mozny ze uz jdes na tu operaci po treti? ja myslela ze na pred vezmou jednu a pak treba druhou ale 3 krat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
9.1.14 08:48

@hanka1120 já nejdu na operaci, jdu na radiojód. Něco jako ozařky, protože jsem v levé části měla pozitivní nález - papilární karcinom (jinými slovy rakovina)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.1.14 08:51

@Marťule2005 a jo takle tak preji at se to brzy vyresi a jsi brzo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
9.1.14 09:03

Díky, ono se to podle mého názoru vyřešilo už první operací, ale doktoři stále něco zapomínají, tak se to vleče. Donutili mě jít na druhou operaci a ani nejsou schopni splnit, co slíbili - zažádat o výsledky druhého čtení histologie :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.1.14 20:14

Ono je fakt, ze co si nevybehas a nezaridis nemas, i v tom zdravotnictvi to stoji za prd.Tak at vam to holky taky vse dobre dopadne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.1.14 20:29

@dagyy ja uz to mam za par dnu a tesim se az to budu mit za sebou ale taky se zaroven i bojim, tedka prave litam a vyrizuji preoperacni vysetreni. ještě musim na krev a moc a zítra jdu na ultrazvuk pry to musí byt cerstvi aby se vedelo jak ma udelat velky rez při operaci aby při nedělala zbytecne velkej.ale fakt mne poslední dny ta ma bulka na krku tlaci a porad jakoby boli v krku a chraptím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
10.1.14 20:59

@hanka1120 Tak jsme na tom celkem stejne, taky uz letam po predoperacnim, mam za sebou ORL A INTERNU. Netesim se vubec, ale nic se neda delat, me to zatim netlaci ani to nepocituju. Nemam strach z operace, ale z nasledku po ní jak se s tim telo vyrovna,(padani vlasu, rozhazane hormony, hmotnost. deprese, nez si telo najde tu zpravnou hladinu hormonu atd.To vse muze nastat, ale taky nemusi a vse bude ok.Tak snad to bude v pohode a mine nas to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.1.14 17:29

Presne jak pises taky mam strach co prijde po operaci, ale snad budeme patrit mezi ty stastne a vyhne se nam to.mne budou brat teda jen pravou pulku tak by to nemelo byt tak hrozne s temi hormoni a tobe budou brat jen pulku,,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.1.14 19:52

@hanka1120 Ahoj,budou brat celou, na leve strane mam taky jen male, ale mohou zacit rust tak proto jednim vrzem jak se rika :) Tobě muze ta zbyla část štítky prevzit ulohu za tu idsraněnou část, coz by bylo fajn, nebo mensi davku hormonu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.1.14 20:17

@dagyy jo to vim ze to muze prevzit ja taky chtela vzit celou jenze doktrorka rekla ze neni potreba. jenze nastal u mne problem od vcerejska jsem nejaka nemocna mam uplne zelenou rymu boli mne v krku a klouby a jsem unavena zitra jdu k mudr celkem me to nastvalo. nevim co ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.1.14 14:49

@hanka1120 Ahoj budes se muset do operace nejak vykuryrovat, mohl by to byt problem, slysela jsem, ze se kvuli tomu muze odlozit.Telo je pak oslabene, imunita v háji aby nenastal nekde problem.Ty jdes 20.1 tušim, tak kuryruj, kuryruj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
19.1.14 00:12

Operace...

Ahoj holky, už jsem sem psala asi před půl rokem, že půjdu na operaci štítné žlázy. Nerada to říkám, ale byla jsem na operaci v Motole, kde mě dost zklamali. Po operaci jsem dostala léky na ŠŽ a po 14 dnech na kontrole moje endokrinoložka na sonu zjistila, že mi vyndali něco jiného a ŠŽ zůstala celá… Pak už jenom řešení, řešíme to s právníkem… Nakonec se zjistilo, že mi nedopatřením vyndali brzlík a byli přesvědčeni, že to byla ŠŽ… mám to i ve všech dokumentech. Právo je na mojí straně, ale nemocnice to samozřejmě popírá, tak to budeme řešit nadále. Byla jsem na úplně zbytečné operaci, zbytečná narkóza, chyba lékařů.. Nechápu proč u operace bylo tolik doktorů, když to stejně udělali špatně.. Teď budu muset na druhou operaci. Jdu samozřejmě do jiné nemocnice, ale je tam už větší riziko všech komplikací (hlasivky…). Měli mi vyndat pol. ŠŽ a teď kvůli jejich chybě mi musí vzít celou. Právník říkal, že prý všichni dobří doktoři odešli z Motola pryč, takže tuto nemocnici vám po svojí zkušenosti rozhodně nedoporučuji :( jsem z toho sama špatná a nevím jestli vůbec na tu další operaci půjdu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
19.1.14 07:08

@Lucy26CZ Páni, to je mi líto, věřím, že na další operaci se ti moc nechce. A kdo tě operoval? Mě dvě doktorky - Hroboňová (ta tam určitě ještě je) a Foltýnová (ta je sice hodně mladá a ještě ne moc zkušená, ale u mě to zvládla), možná kdybys chtěla konkrétního člověka, vyplatilo by se jít zas do Motola. Jinak před cca 10 lety vychvalovali na operace ŠŽ nemocnici v Bohumíně, ale nevím, jak je to teď, tak se poptej, sice je to daleko, ale hlavní je, aby byl člověk zdravý a nenarazil na doktora ve špatný den na špatném místě :think: Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí