Operace štítné žlázy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
20.3.13 10:45
@kytkah píše:
Jééé, až takhle…děkuji :potlesk: :mavam:

a ze škvarků škvarkové placky pro vnitřní mazání :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tanova
20.3.13 17:25

operace

Ahojky, mám dotaz na ty, které mají operaci za sebou. Když jste po zákroku na JIPu, kde zůstanou vaše věci…taška apod? Teprve se na operaci budu objednávat, mám z toho depku, nikdy jsem krom porodů v nemocnici nebyla.Ale jak jsem četla, nejsem sama, kdo má nervy :?

• Citovat
  • Upravit
2320
20.3.13 17:33

Já měla nervy strašně, ale je den ode dne lépe a není to ani 14 dnů.
:srdce:
Na JIP si vezmeš v igelitce jen nejdůležitější potřeby (kosmetiku, mobil, léky).
Ostatní ti dají někam do skladu, vše si popíšou jménem (na kobercovou pásku a polepí.)
To tam měl na starosti moc milý starší pán. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tanova
20.3.13 17:47

Děkuji moc za info. Nasávám informace jak houba a závidím všem, co to mají za sebou. :,(

• Citovat
  • Upravit
2320
20.3.13 17:49
@Tanova píše:
Děkuji moc za info. Nasávám informace jak houba a závidím všem, co to mají za sebou. :,(
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: ROZUMÍM
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.3.13 17:08

Operace...

Ahoj holky, já mám skoro stejný problém. Mám v pravém laloku štítné žlázy velký uzel, byla jsem na punkci a paní doktorka mi doporučuje jít na operaci. Nemám tam rakovinu, ale do budoucna by se mohla objevit :(. Mám z té operace hrozný strach, ale doporučuje mi Motol. Stále nevím zdali se rozhodnout pro operaci nebo docházet na sono každý půlrok, ale tam by bylo to riziko. Berete všichni po operaci už doživotně léky? Ty rizika operace mě opravdu děsí, ale zase mi bylo řečeno, že v Motole jsou opravdu profíci… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
22.3.13 19:52

Jsou profíci, za mě operaci, opravdu tam může něco vzniknout a je to tam dost prokrvený, já mám léky doživotně mě vzali celou šž :oops:
držím pěsti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tanova
22.3.13 19:59

Jsem už objednaná na konzultaci u dr. Bavora na 10.4.Taky mám strach, ale pomalu si na tu situaci zvykám. Vygraduje to asi den před nástupem. Přečetla jsem plno diskuzí a na Motol jsem slyšela samou chválu, tak snad se to i u mě potvrdí. raději si to nech vyndat, člověk neví, co se tam děje. Třeba se v Motokle sejdeme, jestli to začneš hned řešit :?

• Citovat
  • Upravit
2449
22.3.13 22:19

@Lucy26CZ Jsme na tom obdobně, mám uzel v levé půli štítnice a sama cítím, že to tam není úplně v pohodě… Léky beru už teď, aby byl uzel pod kontrolou. Pokud jsi hodně mladá a nemáš děti případně je plánuješ, tak operaci můžeš odložit, pokud to nevypadá podezřele, ale jestli už děti máš a další neplánuješ, zbytečně se nestresuj a nech si to vytáhnout. Někdo léky brát musí, někdo ne, to se uvidí až po zákroku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.3.13 12:09

Docela se bojím, ale asi bude lepší když to půjde ven. Je mi 26 a děti zatím nemám, ale určitě bych ráda brzy měla. Nevím právě jakou to má souvislost, že když ještě nemám děti, tak bych operaci mohla odložit, ale pak už ne? Ještě půjdu za jedním doktorem to zkonzultovat a pak se rozhodnu, ale spíš jsem přikloněna k té operaci :| jinak myslíte, že je to lepší operovat v létě nebo až na podzim nebo je to jedno? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkah
23.3.13 12:26

Tanova…tak to až Ty půjdeš na konzultaci, já už to doufám budu mít za sebou…také tady hltám co a jak…bojíme se asi všechny… :,(

• Citovat
  • Upravit
kytkah
23.3.13 12:29

Megg…to na tom budeme asi stejně, mě mají také brát vše…bolely Tě oči…mě hrozně, občas se mi stává, že vůbec nevidím a mám potíže vůbec zaostřit…vstávám denně o 2 hod. dříve, abych se vůbec vzpamatovala a byla schopná jít do práce :zed:

• Citovat
  • Upravit
2320
23.3.13 15:51
@kytkah píše:
Megg…to na tom budeme asi stejně, mě mají také brát vše…bolely Tě oči…mě hrozně, občas se mi stává, že vůbec nevidím a mám potíže vůbec zaostřit…vstávám denně o 2 hod. dříve, abych se vůbec vzpamatovala a byla schopná jít do práce :zed:

Strašně mě bolely a ještě bolí ale už méně, od operace beru kortikoidy aby ten otok za nimy splaskl a nebyly vylezlé. Byla jsi s očima na sonu? Hodně vykapávej umělými slzami, ať ti tolik nevysychají. Řekni Dr. jak ti je, píšou na to neschopenku. Já bych do práce vůbec nezvládala.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
23.3.13 15:56

@Lucy26CZ
Když budeš mít děti tak se ti od nich na operaci půjde hůř, děti můžeš mít i po operaci, budou tě hlídat ohledně léků, ale myslím že míň než před operací, v těhotenství a po porodu ty hormonální hladiny strašně lítají, tím se to rozjelo asi mě.
Od malé odejít na týden bylo náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
23.3.13 18:14

@Lucy26CZ Odložit se to dá vždycky, ale rozumný doktor by ti měl rozumně vysvětlit pro a proti. V těhu hormony hrozně lítají a celá štítka se s tím vyrovná lépe, než když jí je jen půl nebo když není vůbec. Častější kontroly bys měla tak i tak. U mě se to rozhasilo v těhu kvůli vápníku, protože jsem já kráva blbá věřila víc doktorům než svým instinktům. U mě je to blbý v tom, že v uzlu se děje podezřelá činnost. Někdo má uzly desítky let a jsou v pohodě, tak proto jsem napsala o možnosti odložit. Od dětí se jde hrozně blbě, ale moje máma byla na operaci, když mi bylo 15 a to bylo v pohodě, protože já se postarala o domácnost i o bráchu. Od malýho dítěte se odchází šíleně blbě, hlavně když je na tebe hodně fixované, jak píše Megg, odejít od dítěte na týden je náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí