Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Megg Ahoj
Tak jak se cítíš po operaci, doufám že je vše v pořádku.. Já bych měla jít 22.4 do Motola na odstranění pravého laloku a bojím se jak malá holka – nikdy jsem nebyla pod narkozou.. Mohla by jsi mi napsat jak jsi to zvládla ![]()
Díky s pozdravem Marcela
@tasiii
Operace proběhla dobře p. Bavor co operuje je moc šikovný, je to jak po pořádným flámu s hodně velkou angínou (bolením v krku)ale dávají prášky na bolest a zabíraji. Jinak mám plastický steh v ohybu krku tak by to nemělo být časem vidět, zatím je to oteklé a modřinka.
Druhý den mi vyndali dren a už jsem byla bez kabelky to se spalo, pátý den mi vyndali stehy a poslali domu, to už jsem se tam ale stejně pěkně nudila.
Ovšem doma jsem strašně utahaná, no včera jsem se teprve vrátila tak mám nárok.
Chodila jsem si tam kupovat časopisy, knížka mi nešla číst je po operaci těžká do ruky.
Klidně piš když něco budeš chtít vědět.
@Megg
Moc děkuji za odpověď - Já ani nevím, kdo mě bude operovat asi zřejmě ten kdo tam zrovna bude.. Ještě by mě zajímalo, zda jsi byla po operaci na jip a jak dlouho, jo a kdy tam za tebou smí návštěva ( hned po operaci? )
Jinak přeji brzké uzdravení ![]()
Já byla na jip, ale záleží jak mají kde plno, jipku chtějí mít stále obsazenou. Dívčina co se mnou ležela šla ze sálu rovnou na pokoj (operovali ji ale v úterý). Samozřejmě pacienty sunou dle zdravotního stavu. Mě operovali v pá. tak jipka přes víkend volná a chtěli mě tam nechat až do pondělí. Od ne. jsem byla na pokoji (jsem je přemluvila).
Pokud je operace bez komplikací a souhlasíš s návštěvou tak může i na JIP, ale hned po operaci nebudeš mít na návštěvu náladu, 24h. budeš strašně unavená (chodil se na mě koukat dr. a moc si z toho nepamatuji.
Jdeš na operaci na chirurgii nebo ORL?
@Megg Díky za info, stejně se bojím úplně nehorázně
Ale tak v květnu to už bude za mnou.
@Megg
Jdu na ORL - chirurgie hlavy a krku.. Nástup 22.4 v 8h a operace 23.4 jsem zvědavá co tam ten den budu dělat
.. Já byla naposledy nemocná jako dítě a na operaci jsem nebyla nikdy…
Ahojky všem…čtu to tady bojím se, ale zároveň Vám všem děkuji…snad tu operaci ŠŽ přežiji jako Vy…
![]()
Ahojky, jdu 8.dubna…nikdy jsem nebyla nemocná a tak se opravdu bojím…a Ty? ![]()
Tak to jsme na tom úplně stejně - já taky nebyla nemocná krom angíny atp ale to jsem stejně většinou přechodila ![]()
Buď ráda, že jdeš dřív - já jsem nervozní už z toho čekání.. Kde tě budou operovat?
Ahoj, v Motole, doufám že MUDr. Bavor-jak psala Megg, byl při kontrole strašně milý a trošku mě uklidnil svým svým přístupem. Jinak já jsem také nikdy nebyla nemocná, až tohle
…a to jsem už dost stará…dětem ani neříkám, jak se bojímabych je nevylekala.
Ahoj, čím si mažeš jivu, aby nebyla moc vidět…máš něco speciálního…díky ![]()
@kytkah píše:
Ahoj, čím si mažeš jivu, aby nebyla moc vidět…máš něco speciálního…díky
nejlepší je čerstvě vyškvařené sádlo