Operace štítné žlázy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2449
28.1.13 13:07

@pansy malá má zatím problém i s pár hodinama beze mě, ale snad trošku zmoudří. Vím, že to musí ven, doktory jsem musela uhánět, aby mě vůbec vyšetřili, ale stejnak je to tak debilní doba. Být to před dvěma či více lety, tak je mi to jedno, ale teď s malou všechno hrozně moc prožívám. Nesnáším dobře narkózu, po mandlích, gyn operaci i císaři mě pořád propleskávali, abych prý dýchala, že nedýchám a cpali do mě kyslík. Nemít malou, nic neřeším a už je to venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
28.1.13 13:11
@Marťule2005 píše:
@pansy malá má zatím problém i s pár hodinama beze mě, ale snad trošku zmoudří. Vím, že to musí ven, doktory jsem musela uhánět, aby mě vůbec vyšetřili, ale stejnak je to tak debilní doba. Být to před dvěma či více lety, tak je mi to jedno, ale teď s malou všechno hrozně moc prožívám. Nesnáším dobře narkózu, po mandlích, gyn operaci i císaři mě pořád propleskávali, abych prý dýchala, že nedýchám a cpali do mě kyslík. Nemít malou, nic neřeším a už je to venku.

Ja te chapu, ale na stranu druhou-male to prospeje, ze bude s tatinkem-jeste mas cas, tak ji zvykej-dej ji hlidat na chvilku a dojdi si napr. Na nakup, postupne to prodluzuj. Desetimesicni ditko bez mamy par dnu vydrzi, obzvlast z duvodu operace. Narkozy se neboj-celou operaci budes zaintubovana, 24 hodin budes monitorovana na JIP, daji ti kyslik-neni ceho se bat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lobby
4.2.13 13:31

Marťulko, nebudu opakovat, co už napsala Pansy a má 100% ve všem pravdu! Jen jsem ti ještě chtěla napsat něco, to tu nezaznělo a je to hrozně důležitý. Malá potřebuje zdravou maminku, takže neotálej s ničím, zatni zuby a rozhodně jdi do toho. Vím, o čem mluvím. Moc ti držím palce, aby všechno bylo v pořádku a ty ses mohla brzy vrátit za svojí beruškou. :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
2449
4.2.13 13:53

Díky, neotálím s ničím, je mi jasné, že musím být zdravá, ale ono to u mě s tou narkózou fakt není prdel a zase si říkám, raději nemocná než žádná máma a to mi nikdo nevymluví :oops:. Naštěstí doktor byl rozumný, takže si to, že blbě snáším narkózu, napsal do karty a nezbývá mi nic víc, než jim věřit, že to nepos… Stát se může cokoli a takové kecy o tom, že je něco rutina a že to dělají denně jak na běžícím pásu mě rozhodně neuklidní. Statistická úspěšnost 90% je super, pokud ovšem nejste mezi těmi 10%… Bohužel v mém případě se doktoři vždycky chvástají a pak blbě čumí. Tenhle se nechvástal, takže mu věřím víc.

Moc vám všem děkuju za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
4.2.13 14:17

@Marťule2005

V Motole operuji stitku na oddeleni chirurgie hlavy a krku-stitka je opravdu rutina, byla jsem tam s chlapkem, co priletel az z Kanady, aby mu tam vyoperovali nador z hlavy-je to svetova spicka v chirurgii hlavy a krku. Celou operaci budes zaintubovana, na sale je anesteziolog, maji tam defibrilator, hned vedle je ARO. Po operaci stravis min. 24 hodin na JIP-pripojena na monitor a kyslik (mela jsem ho pres hadicku v nose. Snimali tlak, tep, kyslik…
Samozrejme, ze riziko tu je, ale myslim si, ze yse uedenyma opatrenima se snazi maximalne ho minimalizovat. Ja si se stitkou prozila peklo, vyndali mi ji za 3 min. 12-mela jsem onko nalez sice hranicni, ale jeste ok. Za me teda „PRYC S MRCHOU“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.2.13 14:34

Teda holky koukám jak blázen, že dneska už po operaci ŠŽ dávají na 24 hod. na JIP…mě jí brali v Motole v r. 2006/7 a po operaci a probuzení mě šoupli rovnou na normální pokoj a hned k obědu a večeři brkaši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
4.2.13 16:46

Pansy moc díky, sice tě neznám, ale jsi vážně poklad!!! Nepochybuju o tom, že musí ven, s termínem jsem klidnější, s přístupem doktora to taky bylo fajn a ty prostě víš, jak člověka podpořit, děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
27.2.13 22:36

Já na operaci do Motola nastupuji 7.3.13 a dost se bojím ale musí ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
1.3.13 08:20

Megg budu držet pěsti, ať je vše v nejlepším pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
1.3.13 08:30

@Marťule2005
mohu se zeptat ty už jsi po operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
1.3.13 09:06

Megg ne, ještě nejsem, jdu až 3.5. a mám z toho obrovský strach, hlavně kvůli dcerce, ale ven to musí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
1.3.13 09:12

Já se také bojim kůli dcerce, jdu do Motola a prý je pan dr. dobrý
jedu si akorát pro předoperační papíry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
1.3.13 09:17

Předoperační papíry už mám, doktor v ambulanci byl úžasný a ten, co operuje je prý jednička, ale já se bojím stejně, zdají se mi o tom zlé sny a nejvíc se bojím, jak to zvládne dcerka, nechce být beze mně ani vteřinu a zatím nic nepomáhá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
1.3.13 11:05

Já se bojím taky a moc :zed:, mě bude operovat MUDR. Bavor, je to chirurg endokrinolog u něj jsem i byla na vyšetření. Jinak já nesměla mít předoperační papíry starší než 14 dnů. ( krev, moč, EKG, rengen plic a srdce, ORL ) A soupis od obvoďáka. A znovu vyšetření na endu, tak to mám vše ok a příští týden operace. :pocitac: Už se těším že přestanu být unavená a snad oči zase zalezou a přestanou bolet, bude se líp dýchat a polykat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
1.3.13 11:39

Papíry mám jen vyzvednuté, ne vyplněné, to mě čeká na konci dubna, ale mi štítka funguje normálně, jen se mi tam kvůli nedostatku vápníku v těhotenství udělal uzel, který by mohl být zhoubný :-( Jo jo, to je tak, když člověk věří doktorům a nechá se odbýt skříplým nervem, místo pořádného vyšetření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí