Operace štítné žlázy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kytkah
23.3.13 20:19

Megg:Strašně mě bolely a ještě bolí ale už méně, od operace beru kortikoidy aby ten otok za nimy splaskl a nebyly vylezlé. Byla jsi s očima na sonu? Hodně vykapávej umělými slzami, ať ti tolik nevysychají. Řekni Dr. jak ti je, píšou na to neschopenku. Já bych do práce vůbec nezvládala.

Já neschopenku nemám, nemůžu si to dovolit…pořád chodím do práce, ale jsem vyřízená…všichni mi"slibují",že po operaci to bude dobré, tak jsem na to zvědavá…kortikoidy jsem začla brát, ale bolela mě po nich hlava a taky jsem šíleně začla po nich tloustnout :poblion:..ta kila navíc, jsou děsná…stáří je hrozné :zed:…díky za rady :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Tanova
25.3.13 15:37

Kytkah-tak budu před 10 tým držet palce, aby Ti to dobře dopadlo :lol:

• Citovat
  • Upravit
kytkah
14.4.13 07:09

Tanova

Tak děvčata…jsem po operaci a od včera doma… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Tanova
14.4.13 18:35

kytkah

Ty se máš, přeju Ti to. Napiš mi detaily, jak dlouho jsi tam byla, kdo Tě operoval? Já jdu 25.4.Toho 10.4.když jsem tam byla na konzultaci, jsem na Tebe myslela, že tam někde možná ležíš. Je to stejně sranda, ani bych Tě nemohla navštívit, protože nevím, jak vypadáš :P

• Citovat
  • Upravit
365
16.4.13 14:19

edit: Na můj příspěvek nikdo nereagoval a já už jsem se uklidnila, tak jsem to smázla :)

Příspěvek upraven 17.04.13 v 10:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkah
16.4.13 15:16

Ahoj
Tak už jsi po operaci :-) jak jsi se hned po cítila? Jinak přeji brzké uzdravení a hlavně výborné výsledky..

• Citovat
  • Upravit
16
16.4.13 15:30

tanova

Ahoj
My by jsme se v motole mohly potkat – já nastupuji 22.4.. Jak se cítíš, já nic-moc – nikdy jsem nebyla v hluboké narkoze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
17.4.13 14:39

Ahoj holky,

už taky stříhám metr… Je to za pár dní :-( Držím pěsti, ať vám to dobře dopadne :palec: Jdu 2.5. takže se snad nepotkáme, nepřála bych Vám komplikace, kvůli kterým byste tam zůstaly déle než 5 dní, ale ty jsou minimálně, takže se nám určitě vyhnou! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tanova
18.4.13 20:07

Tasiii

Já nastupuji 24.4.,to Ty už budeš mít po a já se budu nervovat. Já jsem narkozu taky nikdy neměla, na operaci jdu poprvé. Zatím jsem v klidu, ale vypukne to v úterý večer. Určitě bychom se mohly setkat akorát, že nevíme, jak vypadáme. Já si myslím, že v pátek už budu „svéprávná“ :),schopná komunikovat.Jen bychom se měly domluvit, jak se poznáme.

• Citovat
  • Upravit
16
28.4.13 12:53

Marťule2005 ´+ Tanova

Ahoj holky
Operace proběhla 24.4 v motole, probudila jsem se na normálním pokoji a dokonce i bez drenu - byla jsem úplně v pohodě - večer už jsem si šla sama i pro večeři :lol: a druhý den jsem mazala domů protože bylo vše bez komplikací, v sobotu jsem byla na kontrole - jizva je minimální, ve čt jdu na stehy a histologie bude 7.5..
Pro všechny kteří na operaci čekají - nebojte se je to opravdu brnkačka - já se bála dost na sále jsem měla tlak 210 a ten spodní jsem neviděla ale v motole byli všichni naprosto úžasný :dance:
Všem moc moc držím palce a kdyby se chtěl někdo na něco zeptat ráda odpovím..
Krásný zbytek víkendu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkah
28.4.13 13:30

tasiii

Ahojky, tak to jsi měla opravdu dobré…já mám trošku jiné zážitky…ale je dobře, že tady děvčatům líčíš, že to byla procházka růžovým sadem…bají se každý. Hlavně, že to dobře dopadne… :dance:

• Citovat
  • Upravit
kytkah
28.4.13 13:30
@kytkah píše:
Ahojky, tak to jsi měla opravdu dobré…já mám trošku jiné zážitky…ale je dobře, že tady děvčatům líčíš, že to byla procházka růžovým sadem…bojí se každý. Hlavně, že to dobře dopadne… :dance:
  • Citovat
  • Upravit
Tanova
29.4.13 17:02

Tasiii

Ahojky, dneska jsem přišla domů a to mne chtěli pustit až zítra po vyndání stehů. Tasiii, hned 24.4.po nástupu jsem se na tebe ptala a sestřička mi řekla, že tam nikdo takového jména není. Já byla na stanici 3,tak jestli ty jsi nebyla na 2.Operace proběhla normálně, ale pořádně jsem se probrala až v půl 7 večer/operace v 10.30 dopol/prospela jsem ještě celý další den a v sobotu jsem už byla k použití. No ale jsem už starší dáma, tak u mně bylo zotavování pomalejší :P. Hlavně, že to mám za sebou. Teď ještě jak dopadne histologie.Ale jinak se nikdo nemusí fakt bát, není to žádná hrůza.

• Citovat
  • Upravit
kytkah
29.4.13 21:00

Tanova

Gratuluji, že jsi doma :dance: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2449
30.4.13 07:52

Ahojky

díky za podporu a podrobné info. @tasiii tos měla parádní, že ti to ani nedrénovali a mohlas hned domů, to by se mi taky líbilo ;-) Histologie bude určitě v pohodě. Myslím na vás holky a ještě jednou díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí