Operace štítné žlázy - brnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
5.4.13 11:33

Mě největší problém po operaci (asi tak za měsíc dva) tak psychika, nějak jak ty hormony a tělo se dávali dokupy tak jsem měla hrozné depky a i jsem dost přibrala ale to mohlo být i tím že jsem vlastně na tu operaci šla ještě v šestinedělí po potratu takže tělo mělo co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
5.4.13 12:33
@kelynka píše:
Aha takze taky pet dni. taky jsem to snasela vse dobre a byla samostatna. u nas se ale i tak pousti az 8den hospitalizace. diky tomu, ze mam malou nedonosenou dceru, tak jsem sla driv… taky mi to tak prijde, ze jsem. jakoby podrezana :mrgreen: a kdy se zase zacina brat ten euthyrox? to ti ten paty den vytahli i stehy? ja to mam zalepene a jdu na prevaz v nedeli a v utery az na ty stehy.

stehy pátý den určitě nevyndávají, to by se jizva rozjela. KAždopádně buď opatrná s taháním malé, já měla na týden doma chlapa, abch ji nemusela ještě týden od propuštění zvedat, lépe se to pak hojí.
Letrox nebo euthyrox ti nasadí určitě až po výsledcích histologie, tudíž tak za dva až tři týdny nejdéle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.4.13 12:42
@martulkasloník píše:
Mě největší problém po operaci (asi tak za měsíc dva) tak psychika, nějak jak ty hormony a tělo se dávali dokupy tak jsem měla hrozné depky a i jsem dost přibrala ale to mohlo být i tím že jsem vlastně na tu operaci šla ještě v šestinedělí po potratu takže tělo mělo co dělat

aha to je mi moc lito :hug:, ze jsi potratila :(… prave z pribrani mam taky deprese, abych nejak extra nepribrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.4.13 12:45
@loka píše:
stehy pátý den určitě nevyndávají, to by se jizva rozjela. KAždopádně buď opatrná s taháním malé, já měla na týden doma chlapa, abch ji nemusela ještě týden od propuštění zvedat, lépe se to pak hojí.
Letrox nebo euthyrox ti nasadí určitě až po výsledcích histologie, tudíž tak za dva až tři týdny nejdéle :kytka:

jasne, jen se ptam a ujistuji se, ze je vse jak ma. Na Breclavskou nemocnici moc chvala neni :think:. Manzel bude taky pomahat, takze se urcite budu setrit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
5.4.13 17:11
@kelynka píše:
aha to je mi moc lito :hug:, ze jsi potratila :(… prave z pribrani mam taky deprese, abych nejak extra nepribrala..

potratila jsem kvůli té štítné žlázy, týden po revizi jsem šla na sono krku a mazec, hned mi bral odběry a posílal na hystolku i z krve děs běs, takže mi zakázali otěhulit že by se zase mohl potrat opakovat. takže jsem utíkala radši na operaci a půl roku po ní jsem otěhotněla a mám dcerku akorát ta váha no je děs ale je to i tím že se málo hýbu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.4.13 17:55

Tak aspon ze to druhe tehu dobre dopadlo a mas zdravou holcicku :hug: Ja doufam, ze se nam brzy podari poridit sourozence prirozene… :andel: Jinak jeste se zeptam, dnes jsem mela jakoby takovy divny pocit mozna se jen moc pozoruji jsem hrozny hypochondr :mrgreen:. takovy tlak do hlavy nebo motani nevim jak.to popsat… kobych mela mit nizky tlak, ale name doma tlakomer a mam v poradku i tep srdce. a to mivam nekdy tlak vysoky a pak zase az moc nizky a tepu m.taky nekdy fakt hodne… ale jak rikam tlak je ok. musi mi chybet nejaky vitamin si myslim. Mely jste to tak nektera ten pocit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
5.4.13 18:23

@kelynka jo to bude ještě nějakou dobu já po příchodu domů z nemocnice dostala zimnici, prostě tělo si zvyká. taky se mi motávala hlava. myslím že to není žádným vitamínem ale tou štítkou hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.4.13 18:36

Mas pravdu. je to opravdu zasah do tela… ty jo zimnici jsem zatim nemela :mrgreen:. Ja jsem byla fit i v den operace. Sama jsem chodila na zachod, umyt se. Zvladala jsem to fakt dobre a ted jsem doma a zbytecne se moc pozoruji a vsugerovavam si ruzne diagnozy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.4.13 21:49

Holky ted jsem nakukla na jizvu a mam tam jen par tenulinkych popraskanych zilek, moc to videt nejde, ale na blizko ano :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí