Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
…kde na ty exoty chodíte?…to je pecka, když dítě bude 3× měsíčně vidět tatíka po opici…
Zajladatelko cele jsem to přečetla a promiň, ale pomalu všechno děláš špatně, nezodpovědně a nevyspěle.
Zakladatelko, jsi ted mama, tak se podle toho chovej! Az ti zalehne nebo upusti v opilosti dite na zem, tak se budes utesovat tim, ze ses nechtela hadat a on si stejne bude delat co chce??
Co je tohle za chlapa?? Nechapu, ze tolik zen si dnes necha udelat dite takovym materialem
…Jako jasne, vzdycky se muze stat, ze chlapovi hrabne, to netvrdim ze ne, ale nerikej mi, ze ten tvuj byl do porodu abstinent, zajimal ho tvuj nazor a byl vzor odpovednosti… ![]()
90% zen to, ze se chlap zmenil az po porodu, ale predtim byl dokonalost sama a dzentlmen roku, tvrdi beztak jen proto, aby nebyly za uplne nezodpovedne husy bez mozku… Neverim, ze v tolika pripadech co se tu denne pise, se ti chlapi tak dlouho pretvaruji a jsou tak bez chyb a super. Fakt ne.
Zakladatelko, už jsi mu řekla, že takhle to nejde?
a co on na to? Musíš v tomhle stanovit nějaká pravidla, protože jinak to bude dělat pokaždé když přijde z besedy.. ![]()
A jinak teda holky.. To je opravdu tak hrozné, že jde chlap 3× do měsíce na pivo i když se vráti před půlnocí?
v tom případě mám doma taky partii, se kterou byste si žádná dítě nepořídila
a do toho ještě jezdí každou sobotu na závody a tam pár piv taky vypije a mě to třeba vůbec nevadí ![]()
@donutkaP neni spatny, ze jde sem tam do hospody, ale jak se chova kdyz z ni prijde. Jako brat si mesicni mimino do postele kdyz je vylitej jak vaza, co mu rekne pritelkyne je mu jedno…to ti prijde normalni a v pohode? Ze ho opakovane prenasi v tomhle stavu i kdyz ona mu rekne ne? Co kdyz s nim zakopne, zalehne ho?
@donutkaP jasně, ale jak píše @PandaVanda - asi se tvůj partner nesápá po měsíčním miminu vožralej jak slíva…
@PandaVanda @Malaga však to je přece jasný, že tohle bylo přes čáru a určitě by se to nemělo dít.. ale nějak komentáře se ubíraly směrem, že si s takovýma opilcema holky nemají pořizovat děti a pak se diví atd.. tak jsem to myslela..
![]()
@PandaVanda Já myslím, že 90% žen tvrdí, že se chlapi po svatbě nebo po porodu změnili, protože se nechaly zbouchnout a až potom se spolu sestěhovali nebo spolu bydleli krátce. Když spolu bydlí půl roku, tak se každý zvládne přetvařovat. Mám takových kolem sebe spoustu, chlapů i ženských. Já jsem se vdávala po 6ti letech chození, z toho 3 roky jsme si spolu zkusili bydlet, takže my už jsme věděli, do čeho jdeme ![]()
@donutkaP no hele mě to normální nepřijde, ale někdo to má tak rád - jít si o víkendu vypít…a prostě si myslím, že to má i vliv na děti ![]()
@Malaga Tak asi záleží na množství vypitého alkoholu a na míře opilosti..
ale je jasný, že v čemkoliv přijde jednomu něco normální, tak by druhý nesnesl ![]()
Ja tim prvnim komentarem narazela s casti na to, ze zakladatelky chlap evidentne nema pocit, ze dela neco blbe a ona se mu cokoli boji rict. To mi taky jako normalni komunikace ve vztahu neprijde. Ze ignoruje to, co ona mu chce rict
Chodi do hospody a umi se opit ok, ale mel by taky umet prijit v takovem stavu, aby neohrozoval vlastni dite… Kdyz se on neumi kontrolovat, ma ji nechat spat v loznici a dat tam zamykaci dvere, vyspat se z opice na gauci, muze klidne on
Takhle to vypada, ze je mu vsechno fuk, ona i dite, to ze jim treba ublizi. To je povaha, alkoholem to proste neomluvi. Evidentne špatnej vyber.
Příspěvek upraven 09.07.17 v 10:50
@Anonymní píše:
A malá konečně usla tak jsem mu říkala,, nebud ji prosím, musí spinkat, ted usla, a bylo mu to jedno, pusinkoval ji a dýchal na ni ty pivní výpary
@Anonymní píše:
Byl to hnusný pocit. Ted se budu vždy bát co bude když přijde z hospody, chodí třeba 3× do měsíce
@Anonymní píše:
@Netopirek to doufam ze bude spat az do rana, ted uz si tady pochrapuje, ale myslim ze malou uz bude chtit k sobe pokazde jak prijde z hospody…bojim se o ni..
@Anonymní píše:
@lachtanice86 na tom ze jde chlap s kamaradem jednou za cas na pivo nevidim nic spatneho ale kdyz se pak neumi chovat to me stve.
Tohle psala zakladatelka…to mi prostě v pořádku nepřijde no… ![]()
@PandaVanda pod to bych se podepsala ![]()
@Malaga tohle v pořádku určitě není… už jen, že on spí v ložnici a ona na gauči mi přijde divný, i když myslím, že psala, že to tak chtěla ona, ale stejně je to divný ![]()