Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@j.a.n.i1 Samozřejmě,že jsem se podívala a vím, že jsem to prošvihla, proto tady žádám o pomoc!!!
@hmonika píše:
@j.a.n.i1 Samozřejmě,že jsem se podívala a vím, že jsem to prošvihla, proto tady žádám o pomoc!!!
No, asi moc pořádně ne, protože se tam teď dívám a je tam jedno volné místo na 3.3.2013, tak jdi rychle na něj ![]()
Příspěvek upraven 04.09.12 v 21:37
@hmonika píše:
No ja jsem z toho na mrtvici, popletla jsem si konec a zacatek tydneA jen tak nekam se mi rodit nechce
MImochodem co je to jen tak někde
já teda mohu srovnávat zatracovanou Bulovku a Podolí vynášené do nebes, a můžu říct, že na tý BUlovce jsem byla naprosto spokojená, ty doktory to tam narozdíl od Podolí v převážný většině baví. VPodolí to nebylo úplně špatný, ale přístup PA nebyl úplně ideální..i kdxž žádný drama, všechno jsme si vyříkaly ![]()
@hmonika píše:
@j.a.n.i1 A kde, pokud muzu poprosit.
Myslím, že myslela volné místo u apolináře, když si najedeš na jejich stránky, tak klikneš na registraci k porodu - nějaký pppořadník či co a tam tě to už navede, můžeš se regostrovat i na jiný termín než máš určený v těhu prlkazce, ale neměl by se lišit o více jak 5 dní - ale všechno mají napsáno na stránkách www.apolinar.cz
A můžu ještě poprosit, mám se řídit TP dle PM nebo co mám psaný v těhu průkazce?
@hmonika píše:
A můžu ještě poprosit, mám se řídit TP dle PM nebo co mám psaný v těhu průkazce?
No, jelikož je tam volný pouze termín 3.3. tak to neřeš a vyber ten
a na poznámku bych se vykašlala, to vyřešíš osobně… nicméně pokud se termín dle UTZ a PM liší o méně jak týden, tak se většinou bere dle PM.
@j.a.n.i1 Tak jsem se zaregistrovala na toho 3.3.ale moc jsem nepochopila ten čas v 5hod
ale to je asi jen orientační, ne
Holky, pražačky, nezávidím vám to.
Já měla druhý porod tak rychlý, že jsem byla ráda, že jsem stihla dojet do porodnice, od nás vzdálené 4km.
Manžel prohlásil, že kdybychom čekali 3.dítě, tak poslední týden těhu bydlíme na vrátnici nemocnice (1.porod trval od 1.kontrakcí 3,5hod, 2. porod od odtoku plodové vody (bez kontrakcí, ty začaly až po cestě) hodinu)
@hmonika píše:
@j.a.n.i1 Tak jsem se zaregistrovala na toho 3.3.ale moc jsem nepochopila ten čas v 5hodale to je asi jen orientační, ne
Jojo, to neřeš, to jsou jen místa… ale objednala si se i na tu první návštěvu, to je důležité je potřeba tam do 14 dnů či 3 týdnů dojít.
@Saricat píše:
Pokud to nevyjde ted, muzou te stejne vzit k porodu, kdyz bude misto. Ja nakonec rodila tri dny pred terminem a meli to tam poloprazdny, na pokoji jsem pak byla i sama.
Tak ono ani tolik nejde o porod, ale pokud člověk není zaregistrovaný, tak ho nevezmou na tu předporodní poradnu… což pokud gynekolog nemá všechno vybavení, tak je problém.
Tak jsem se zaregistrovala k Apolináři na toho 3.3.2013 a dle PM se vejdu do jejich kriterii +/- 5 dní. Uf, ale byly to nervy
.Moc děkuji @j.a.n.i1 že mě informovala o posledním termínu ![]()
@hmonika Není zač
a na tu první návštěvu ses rovnou taky objednala?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.