Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den, potrebujeme udelat na starsim dome novou fasadu.Mate nekdo zkusenost s dobrou stavebni firmou? Musime vse otukat na cihly a pak nove natahnout cca 100m2.
Jakou castku si mame asi pripravit, mate nekdo zkusenost? Budu vdecna za kazdou radu.
Svitavy a okoli.
dekuji
![]()
Já to tady s omluvou zakladatelce trochu zaplevelím. Přišla jsem k domku trochu jako „slepý k houslím“.
Domek už má takový ten podklad chtělo by to „jenom“ natřít tou fasádní barvou…mohu se zde zeptat na přiblinou cenu za m2?
@Anonymní píše:
Já to tady s omluvou zakladatelce trochu zaplevelím. Přišla jsem k domku trochu jako „slepý k houslím“.
Domek už má takový ten podklad chtělo by to „jenom“ natřít tou fasádní barvou…mohu se zde zeptat na přiblinou cenu za m2?
Zajdi do nejbližších stavebnin a nech si barvu nacenit. Natřete si to sami, nic na to není..
@Janli
dekuji, zkusim dohledat kontakt na nej. Zkusenost mas svoji vlastni ci nekoho z tvych znamych? Presto budu rada i za dalsi kontakty ![]()
@krika33 píše:
@Janli
dekuji, zkusim dohledat kontakt na nej. Zkusenost mas svoji vlastni ci nekoho z tvych znamych? Presto budu rada i za dalsi kontakty
Vlastní a dlouholetou. Stavěl toho pro nás už hodně a preciznějšího zedníka fakt neznám. Jen počítej s tím, že momentálně jsou všichni zedníci vytížení.