Opuchlý pinďour

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15054
2.5.11 09:43

a ten chirurgický zákrok to je rovnou obřízka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
2.5.11 09:44

Na té chirurgii mu to jen obkroužili a samozřejmě mastičkou znecitlivěli.Přesto moc brečel.Naštěstí neřezali,ale možná záleží na doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.5.11 09:46

já se v tom totiž ztrácím,obřízka je,že mu tu kůži celou vlastně odstraní?a jde i udělat zákrok,kde sice řežou,ale kůže zůstává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
2.5.11 09:47

Obřízka je něco trochu jinýho.Nám ji doporučila dětská doktorka,ale primář na chirurgii říkal,že to nebude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
2.5.11 09:49

Nám nic neřezali. Dělali výplachy borovou vodou a dávali mu dovnitř framykoin a teprve když se to uzdravilo, objednala jsem ho na ten zákrok. Tam mu v krátké narkóze (bývá to ambulantně) jakoby odlepili předkožku od žaludu. Pak se to musí každý den přetahovat a mazat a po týdnu byla kontrola. Od té doby si to přetahuje a myje sám a zánět už se mu nevrátil (je to tři roky)

• Citovat
  • Upravit
15054
2.5.11 09:51

holky děkuji,jsem z toho vyplesklá,má ten zánět teď podruhý,na podzim mu budou 3 roky a kouká mu jen dirka na čurání :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
2.5.11 10:12

Jo přesně tak,obřízka je,že odstraní kůži.Nám to dělal drátkem s takovým očkem.Prostě to obkroužil a serval.Měl ho chudák krvavý a musel čůrat do vlažné vody,protože ho to moc pálilo.Je možný,že to dělají i jinak.Já mám zkušenost u obou synů.Tomu druhýmu se to znova přilepilo po tom zákroku a proto nám dr. napsala tu mast,aby na to nemusel znovu.Nám fakt nic neřezali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
2.5.11 10:17

Nám to dělali bez narkozy,jen to znecitlivěl mastí.Oboum to dělali v pěti letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
2.5.11 10:49

My jsme dostali nějakou mastičku, která mu to postupně povolila, mazali jsme několik týdnů..Potom jsme jeden den šli na chirurgii a tam mu na to dali nějakou další mastičku, nějakou náplast,čekali jsme hodinu a pak mu to normálně přetáhli, nic neřezali,ani žádným drátkem,jen rukou ..Pak měl pinďu několik dní oteklýho, koupali jsme ho v řapíku , mazali infadolanem a měli přetahovat, což mi teda přes ten otok vůbec nešlo..Ale jak mu to splasklo,tak od tý doby to jde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
20.10.11 08:33

:mavam: tak se hlásím po čase jak jsme dopadli,včera jsme byli na urologii,bez nějakýho mazání mu to násilím přetáhl,řval jak tygr,že to slyšeli až v čekárně přes chodbu,včera ho měl dost oteklýho,po koupání jsem stahla,ale jak doktorovi mi to tolik nešlo,brečel i v noci,asi ho dřela plínka,dnes už jen trochu zarudlý a čůrá v pohodě jen se děsím toho přetahování po koupání :-( :cry: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
20.10.11 09:09

No to je síla, ještě že nám to dělali v narkóze. Musela jsem mu to pak koupat v heřmánku (dostali jsme na to takovou vodičku)po koupeli stáhnout, namazat mastí a přetáhnout zpátky. Hrůza to byla jen asi 4 dny pak už se to lepšilo a po týdnu už si to stahoval sám (byli mu tehdy 3). Hlavně stahovat důsledně, jinak to přiroste znova. Prý to bolí jako popálenina. Au au.

• Citovat
  • Upravit
12959
20.10.11 09:16

Teda tak to je drsný:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
20.10.11 10:12

já mám docela strach to stáhnout úplně,segra mi líčila jak to pak nemohli dostat zpět :zed: teď hrozně plakal a to nečůral,chodí nahatej,ale pak se uklidnil a teď je vysmátej a úplně v pohodě tak nevím proč má takové chvilky,kdy šíeně řve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
25.10.11 16:54

tak stahujeme,kouká nám pěkně celý žalud ale má tam jakoby na něm slaboulinkou bílou čárečku :nevim: :think: tak nevím co toje,kůžičku má eště trochu zarudlou,ale jde to parádně stáhnout i dát zpět a ani u toho už neřve jen když potírám heřmánkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí