Opustit nebo odpustit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
16.5.11 17:06

Ale ono to málokdy začne tím,že tě někdo zmlátí do krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
16.5.11 17:09

Já to řeknu takto,kdyby zamnou přišla kamarádka,a vesele mi vykládala,jak s mím manželem vesele pařila,v době,kdy já s ním chodila, i teď po pěti letech,kdy s ním čekám rodinu,tak dám nejspíš do držky jí,a s manžou si promluvím. :mrgreen: Taky mě dáte zavřít za násilí? :lol:

• Citovat
  • Upravit
46867
16.5.11 17:13

Mne expartner taky rekl, ze byl se svoji ex jeste nekolik mesicu, i kdyz jsme byli spolu. Ale ze bych ho za to liskla nebo po nem skakala ??? To fakt ne.

Chlap, ktrej uhodi zenu je podle me ubozak, nula. Veci se daji resit jinak. Jeden takovej hysterak jsem mela s nynejsim partnerem v predchozim tehu a taky me neliskal, nechal me vyjecet odjel autem na dve hodky pryc a kdyz dojel tak sme si o tom v klidu promluvili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
16.5.11 17:14

Což on neudělal,aby nevypadal jako ještě vědčí blbec.To co se stalo po tom,nebylo zrovna nejlepší řešení,ale pokud z něj nebude dělat blbce i v budoucnu,nemyslím,že se to bude opakovat.

• Citovat
  • Upravit
88
16.5.11 17:16
dada1511 píše:
Já to řeknu takto,kdyby zamnou přišla kamarádka,a vesele mi vykládala,jak s mím manželem vesele pařila,v době,kdy já s ním chodila, i teď po pěti letech,kdy s ním čekám rodinu,tak dám nejspíš do držky jí,a s manžou si promluvím. :mrgreen: Taky mě dáte zavřít za násilí? :lol:

Tak teď sis na to v podstatě odpověděla.S manželem by sis to VYŘIKALA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.5.11 17:18
dada1511 píše:
Což on neudělal,aby nevypadal jako ještě vědčí blbec.To co se stalo po tom,nebylo zrovna nejlepší řešení,ale pokud z něj nebude dělat blbce i v budoucnu,nemyslím,že se to bude opakovat.

pokud zakladatelka odejde, tak v budoucnu on může leda tak přemýšlet- proč se lidi v partnerství nefackují

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

lucinečko ano,dement je pro mě urážka,zcela jistě v tomto kontextu,navíc demence je mentální retardace (IQ nižší než 69) získaná po 2.roce života…je to i urážka i pro nemocné lidi-promiň,sama mám doma postižené děti(nikoliv intelektem,ale postižené jsou) a jsem ve styku s lidmi,kteří mají tuto dg.,takže je to urážka na obě strany-nemám ráda,když někdo používá tyto výrazy-zrovna tak můžeš použít třeba slova jiná,která budou vystihovat tvůj názor a zároveň nikoho neurážet

• Citovat
  • Upravit
cher
Luczka píše:
Ale ono to málokdy začne tím,že tě někdo zmlátí do krve

Přesně tak

• Citovat
  • Upravit
dada1511
16.5.11 17:19
sieta.m píše:
dada1511 píše:
pokud zakladatelka odejde, tak v budoucnu on může leda tak přemýšlet- proč se lidi v partnerství nefackují

A pokud odejde on,možná ona bude přemýšlet nad tím,že není dobré chodit s dvěma naráz.

• Citovat
  • Upravit
20296
16.5.11 17:22

jako já se tady už ničemu nedivím, když někomu připadne normální radit ženské jak otěhotnět aniž by se to chlap (který dítě nechce) dozvěděl - tak proč by neradili jak nejlíp opustit manžela/přítele - i když vlastně celou situaci vůbec neznají…

bůh ví jak to bylo :wink: (tím nemyslím, že by zakladatelka lhala - jen že to to třeba druhá strana mohla vidět úplně jinak) takže radit uteč - mi přijde zcestné no…ale budiž, mě je to šumák vlastně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.5.11 17:22
dada1511 píše:
sieta.m píše:
dada1511 píše:
A pokud odejde on,možná ona bude přemýšlet nad tím,že není dobré chodit s dvěma naráz.

Však ať jde a najde si na fackování jinou. Lidi dělají chyby a když je něco staré 5 let a mezi tím bylo 5 let hezkého vztahu, tak sorry ale podělal to on a on by měl teď chodit denně s kytkou a i tak aspoň já bych sakra přemýšlela, zda mu dát ještě šanci

• Citovat
  • Upravit
2901
16.5.11 17:23

Dámy, co tu proboha ještě řešíte? Kdo se chce po facce rozvádět, ať se rozvede, kdo chce jednat jinak, ať jedná jinak. Jen tu na sebe štěkáte - a výsledku se stejně nedoštěkáte, protože máte zkrátka odlišný názor a velmi tvrdě ho prosazujete.

17 stránek - a zakladatelka sama napsala všeho všudy pár vět.

Dobrá sonda do duše české ženy… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
16.5.11 17:27
RyBANA píše:
jako já se tady už ničemu nedivím, když někomu připadne normální radit ženské jak otěhotnět aniž by se to chlap (který dítě nechce) dozvěděl - tak proč by neradili jak nejlíp opustit manžela/přítele - i když vlastně celou situaci vůbec neznají…bůh ví jak to bylo :wink: (tím nemyslím, že by zakladatelka lhala - jen že to to třeba druhá strana mohla vidět úplně jinak) takže radit uteč - mi přijde zcestné no…ale budiž, mě je to šumák vlastně

Souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
16.5.11 17:34
Weru píše:
Mne expartner taky rekl, ze byl se svoji ex jeste nekolik mesicu, i kdyz jsme byli spolu. Ale ze bych ho za to liskla nebo po nem skakala ??? To fakt ne.Chlap, ktrej uhodi zenu je podle me ubozak, nula. Veci se daji resit jinak. Jeden takovej hysterak jsem mela s nynejsim partnerem v predchozim tehu a taky me neliskal, nechal me vyjecet odjel autem na dve hodky pryc a kdyz dojel tak sme si o tom v klidu promluvili…

Jo,A TEĎ SI PŘEDSTAV,ŽE BY TI TO NEŘEKL ON,ALE OSOBA,CO TO SNÍM TÁHLA,TO BY MOŽNÁ ODJET ANI NESTIHL :lol:

• Citovat
  • Upravit
10351
16.5.11 18:33

Já bych teda taky v týhle situaci byla ráda jenom za facana :nevim: Byť je partnerství rovnoprávné..jenže pak to taky vyžaduje určitou zodpovědnost a dospělost a stavění se k problémům čelem..tudíž narovinu říct už na začátku vztahu, jak se věci mají a ne čekat v koutku a úpěnlivě si přát, aby na to hlavně nikdo nepřišel. Chovám-li se dospěle, od manžela budu vyžadovat totéž. Chovám-li se jako malé nezodpovědné děcko, nemůžu se divit, že je tak se mnou nakládáno :nevim: A těhotenství není nemoc, je to jenom stav. Pochopím, když by zakladatelka byla strčená, že by spadla na břicho apod., ale blbá facka? A ne, v naší domácnosti není běžné násilí, to kdyby někoho napadlo se navážet. A radši jednu dvě schytám a nebudeme se k tomu vracet, než by se mě nedotkl, ale předhazoval při jakékoliv příležitosti. Člověk řešil spory fyzicky po tisíce let, bylo to naprosto normální, zvířata si taky nic nevysvětlují a panečku, jak to mezi nima funguje. Až posledních pár desítek let vstoupil trend řešit vše slovně..a všichni se mají najednou přetvořit (hlavně chlapi teda)? Já netvrdím, že se mi reakce zakl.muže líbí, ale ještě dlouho se to prostě bude dít, bude se to dít nejspíš vždycky, vždycky si někdo dá po čuni, ať už chlapi, ženský, smíšeně. Tak co pořád řešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí