Opustit nebo odpustit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.5.11 08:07
RyBANA píše:
Bábi Zlopočasná píše:
RyBANA píše:
Bábi Zlopočasná píše:
verenika píše:
jěště naposledy

no možná když na partnerovi budu viset,nebo ho držet pod krkem,řvát na něj sprostý slova tak pak bych možná zvážila jestli to byla má vina ,že jsem tu facku dostala :nevim:

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o
Sproste slova na partnera a staviat sa donho? Asi som fakt mimozemstan 8-o 8-o 8-o 8-o
to byl opět jen příklad :-D kterým nejspíš chtěla říct, že v tuto chvíli facku akceptuje…to je fuurt jak u magorů tady…jeden něco napíše a hned to tak má doma
Ja som nenapisala ze to ma doma. Ja sa cudujem ze sa nejaka zenska znizi k sprostym slovam a je schopna ich pouzit voci vlastnemu partnerovi a este sa donho staviat. Mna ucili ze takto ziju len ozrani a cigani :nevim:

No je to tak, i střízlivé bílé holce může rupnout v kebuli…viděla jsem na vlastní oči…(mimochodem kdo viděl Prostřeno s hystericko Evou - tak přesně toto je příklad mé kamarádky a můžu říct, že fakt jediné co pomůže je facan)

A hysterák je na světě…

To ja viem ze facky su najlepsi liek na hysteriu. Ale fakt zensku co jaci „vyberane“ degradujem na uroven povlu. Ja to mam proste tak, ze nie je hnusnejsi pohlad nez na opitu zensku a hnusnejsi posluch nez vulgarizmy z zenskej pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.5.11 08:12
RyBANA píše:
Bábi Zlopočasná píše:
verenika píše:
jěště naposledy

no možná když na partnerovi budu viset,nebo ho držet pod krkem,řvát na něj sprostý slova tak pak bych možná zvážila jestli to byla má vina ,že jsem tu facku dostala :nevim:

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o
Sproste slova na partnera a staviat sa donho? Asi som fakt mimozemstan 8-o 8-o 8-o 8-o
to byl opět jen příklad :-D kterým nejspíš chtěla říct, že v tuto chvíli facku akceptuje…to je fuurt jak u magorů tady…jeden něco napíše a hned to tak má doma

Ano byl to jen příkld :palec:

Mám pocit,že to tu furt rozebíráte tam a zpátky…Stejně tu nic nevyřešíte,to ONI musí doma.

A mimochodem,takovéhle problémy by neměly opouštět stěny bytu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 08:28
verenika píše:
RyBANA píše:
Bábi Zlopočasná píše:
verenika píše:
jěště naposledy

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

Ano byl to jen příkld :palec:

Mám pocit,že to tu furt rozebíráte tam a zpátky…Stejně tu nic nevyřešíte,to ONI musí doma.

A mimochodem,takovéhle problémy by neměly opouštět stěny bytu :wink:

Ja to nerozoberam tam a spatky. Ja nechapem ako moze zenska sproste jacat na vlastneho partnera a este sa aj donho stavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.5.11 08:49
Bábi Zlopočasná píše:
RyBANA píše:
Bábi Zlopočasná píše:
RyBANA píše:
Bábi Zlopočasná píše:
verenika píše:
jěště naposledy

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o
Ja som nenapisala ze to ma doma. Ja sa cudujem ze sa nejaka zenska znizi k sprostym slovam a je schopna ich pouzit voci vlastnemu partnerovi a este sa donho staviat. Mna ucili ze takto ziju len ozrani a cigani :nevim:

No je to tak, i střízlivé bílé holce může rupnout v kebuli…viděla jsem na vlastní oči…(mimochodem kdo viděl Prostřeno s hystericko Evou - tak přesně toto je příklad mé kamarádky a můžu říct, že fakt jediné co pomůže je facan)

A hysterák je na světě…
To ja viem ze facky su najlepsi liek na hysteriu. Ale fakt zensku co jaci „vyberane“ degradujem na uroven povlu. Ja to mam proste tak, ze nie je hnusnejsi pohlad nez na opitu zensku a hnusnejsi posluch nez vulgarizmy z zenskej pusy.

A přesně o tomhle tahle diskuze je: každý to soudí podle sebe. Přesně podle toho, co má vžité za správné a špatné. Ale každý to má přece jinak.
Nic proti tobě Bábi, jen většina takových diskuzí je o tom, že každý hájí ten svůj pohled na věc.
Nicméně jinak souhlas s tebou - pohled na vulgárně se vyjadřující osobu je nechutný, ale to snad takhle cítí většina lidí.

A k dotazu zakladatelky? Facka nic neřeší, aspoň ve vašem případě si myslím, že byla úlet. Chtěl vyřešit něco, co už nebyla x let pravda. Přeju ovšem, aby jste si to vysvětlili a partner se zklidnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.5.11 08:49

PS: ale byla fuška vás dočíst až sem....... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 09:19
radúna píše:
Bábi Zlopočasná píše:
RyBANA píše:
Bábi Zlopočasná píše:
RyBANA píše:
Bábi Zlopočasná píše:
verenika píše:
jěště naposledy

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

A hysterák je na světě…
To ja viem ze facky su najlepsi liek na hysteriu. Ale fakt zensku co jaci „vyberane“ degradujem na uroven povlu. Ja to mam proste tak, ze nie je hnusnejsi pohlad nez na opitu zensku a hnusnejsi posluch nez vulgarizmy z zenskej pusy.

A přesně o tomhle tahle diskuze je: každý to soudí podle sebe. Přesně podle toho, co má vžité za správné a špatné. Ale každý to má přece jinak.
Nic proti tobě Bábi, jen většina takových diskuzí je o tom, že každý hájí ten svůj pohled na věc.
Nicméně jinak souhlas s tebou - pohled na vulgárně se vyjadřující osobu je nechutný, ale to snad takhle cítí většina lidí.

A k dotazu zakladatelky? Facka nic neřeší, aspoň ve vašem případě si myslím, že byla úlet. Chtěl vyřešit něco, co už nebyla x let pravda. Přeju ovšem, aby jste si to vysvětlili a partner se zklidnil.

Ja by sa ani nezapojila, len ma rozhodilo kolke s tou fackou suhlasili a zacali obhajovat chlapa, tak ma zacali svrbiet prsty :oops:

A uz som pisala, ja by tuto konkretnu facku (tu druhu v poradi) za ulet nepovazovala, takto sa predsa nesprava ani k psovi, nieto k cloveku. Ale uz sa opakujem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.5.11 09:27

Myslím,že Radúna to vystihla dobře,NIKDE jsem nenapsala,že to co tady píšu máme doma :-) Jen že prostě takový lidé jsou a není jich málo.Zhádají se až do krve-obrazně řečeno,někdy použijí peprný výraz a jedou dál :wink: Psala,jsem,že i chlap má právo s bránit a ne jen nečině přihlížet jak na něj partnerka verbalně i fyzicky útočí(nepsala jsem,že to je zakladatelky případ).

Jen tak mimochodem,zakladatelka doteď nenapsala jak to vše probíhalo,co předcházelo facce 8-o

Někdo se ani hádat neumí,někdo je horká hlava…a o tom to je.nejsme jako ovce v davu ,jedna jako druhá.

Nikdo z nás jsme neseděl u nich doma neslyšel tu celou story,takže ani nemůžeme soudit manžela a ani zakladatelku.Zakladatlky chyba byla,že lhala na začátku vztahu a manželovo že dal facku-potažmo dvě :roll:

Oni to musí vyřešit,oni jsou aktéry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
17.5.11 09:33
:palec:
verenika píše:
Myslím,že Radúna to vystihla dobře,NIKDE jsem nenapsala,že to co tady píšu máme doma :-) Jen že prostě takový lidé jsou a není jich málo.Zhádají se až do krve-obrazně řečeno,někdy použijí peprný výraz a jedou dál :wink: Psala,jsem,že i chlap má právo s bránit a ne jen nečině přihlížet jak na něj partnerka verbalně i fyzicky útočí(nepsala jsem,že to je zakladatelky případ).

Jen tak mimochodem,zakladatelka doteď nenapsala jak to vše probíhalo,co předcházelo facce 8-o

Někdo se ani hádat neumí,někdo je horká hlava…a o tom to je.nejsme jako ovce v davu ,jedna jako druhá.

Nikdo z nás jsme neseděl u nich doma neslyšel tu celou story,takže ani nemůžeme soudit manžela a ani zakladatelku.Zakladatlky chyba byla,že lhala na začátku vztahu a manželovo že dal facku-potažmo dvě :roll:

Oni to musí vyřešit,oni jsou aktéry.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
17.5.11 10:16

Bábi :Ja by sa ani nezapojila, len ma rozhodilo kolke s tou fackou suhlasili a zacali obhajovat chlapa, tak ma zacali svrbiet prsty

Nikdo se ho nezastával,jen hned v úvodu,bylo jasné,že tomu facanovi něco předcházelo,že to nebylo jen tak,že se nudil,tak jí šel dát nakládačku.

A když už,tak chybu udělali oba.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.11 10:41

koukám, že se debata o „domácím násilí“ pěkně rozjela.. tak přispěju též svou trochou do mlýna… můj otec bil mou matkua posléze i macechu, většinou v podnapilosti… nebyl to hezký pohled v dětství na své rodiče jak se snaží navzájem pozabíjet.. posléze jsem rok žila ve vztahu s chlapem podobným mému otci.. první facka na sebe nenechala dlouho čekat po mém nastěhování k němu, první pobyt v nemocnici, když o mě rozsekal tenkostěnný pulitr a já si tahala střepy z ruky a krev byla uplně všude.. v zápětí přede mnou klečel, omlouval se a prosil ať to v nemocnici hlavně nikomu neříkám.. slíbila jsem.. vždy jsem za ním stála, v tomto mém prvním vztahu jsem si po svém dětství myslela, že dostávat po hubě za každou kokotinu je uplně normální.. že si to zasloužím… NEZASLOUŽILA…
ale stále považuji za něco jiného když chlapovi uletí nervy a jednu takovou něžnou pleskne než když mi klečí na rukou a pěstmi mi bije do hlavy… škrtí mě do bezvědomí či podobně mno :wink:
takže i v tomto je potřeba rozlišovat, je potřeba se vcítit do muže zda-li na to měl opravud právo, brát muže né jako tu ubouhou s…i ale jako člověka se svou trpělivostí…
někdy ujedou nervy nám, něco rozbijem, s něčím bouchnem.. mohou i mužovi..
důrazně hned v zárodku muži vysvětlit, že takto to dál nejde.. kvůli první facce nic nevyhrocovat.. většinou je jedna a posledí, protože větsšina chlapů nejsou tyrani a facka své partnerce je mrzí mnohem víc než tu partnerku samotnou, omluvu myslí upřímně a poučí se z toho svého neudržení nervů…
ovšem když padne facka druhá, už na nic nečekat, protože tam je to jasné, že se chlapovi nadvláda zalíbila a že z ní jentak neustoupí…
Já se z tohoto vymotala až když jsem byla totálně na dně, po celém těle dřívější či mladší zranění, která růž¨zně bolela, řezné rány ovázané, šité z nemocnice (strašně rád po mě házel nádobím), v nem. se divili, chtěli to po x tém incidentu řešit, já se stále usmívala a přesvědčovala je, že se nic neděje.. už jsem nemohla.. vzala v sobě zbytek sil a utekla od něj.. stále se bojím, že ho někdy potkám, že mi může ještě ublížit..
fyzicky se z tohodle dostat je poměrně jednoduché.. jizvy na těle mi nevadí ale ta psychika i 6 let poté mě zabíjí…

třeba Renata..

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
17.5.11 10:47

anonymRenata - no to je strašné :-( , ale asi typický příklad jak to lze nechat zajít daleko, co? :cry:

Přeji Ti v životě už jen to nejlepší a ať se šrámy na duši co nejrychleji zahojí!!!

DRŽ SE!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.11 10:55
ivik21 píše:
anonymRenata - no to je strašné :-( , ale asi typický příklad jak to lze nechat zajít daleko, co? :cry:

Přeji Ti v životě už jen to nejlepší a ať se šrámy na duši co nejrychleji zahojí!!!

DRŽ SE!!!

tohle byl jen rok mýho života.. kterej mě asi ještě nějakej čas nepřestane pronásledovat..
Ale mám vedle sebe supr chlapa, kterej se mnou překonal ty začátky kdy jsem se pro změnu chovala jak šílenec já.. strach z chlapů ze mě musel nejdřív vyprchat..
Teď už jsem zase řekla bych racionální, normální baba ;)
i když mám občas halucinace, že ho vidím, vidím ho všude a přitom to vždy není on..

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
17.5.11 11:01

tak to je dobře!!! a halucinace snad odezní, ne? Měj se teď už jen moc krásně!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.11 11:04
ivik21 píše:
tak to je dobře!!! a halucinace snad odezní, ne? Měj se teď už jen moc krásně!!!

odezní… rok od roku je to lepší.. moc děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
46867
17.5.11 14:17
dada1511 píše:
Weru,promiň blbě jsem to přečetla.Já jen,jak si psala,že jsi měla hysterák,s toho,že ti to oznámil :-) ,tak si představ,že by jsi se to dověděla od někoho jiného,to by předci bylo daleko horší,ne?

Ja nemela hysterak s byvalim :lol: :lol: . Ja jsem to nijak neresila, ze ji mel, to je na delsi povidani.

Ja mela hysterak s nynejsim partnerem a to diky hormonum :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí