Opustit nebo odpustit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
16.5.11 14:59
sieta.m píše:
Dice píše:
NO z mýho pohledu, být něco takovýho u nás, tak jsem ráda že mě dá facku a nevyhodi me na ulici. Za tohle…Příspěvek upraven 16.05.11 v 13:48
Tak to tě lituju. Evidentně nežiješ v rovnoprávném vztahu
:roll: Než být s takovým dementem tak to radši budu nadosmrti sama…
  • Citovat
  • Upravit
Sisule
16.5.11 15:01
lucineeccka píše:
sieta.m píše:
Dice píše:
NO z mýho pohledu, být něco takovýho u nás, tak jsem ráda že mě dá facku a nevyhodi me na ulici. Za tohle…Příspěvek upraven 16.05.11 v 13:48
:roll: Než být s takovým dementem tak to radši budu nadosmrti sama…

Jak jako nevyhodí na ulici ? Za co ? Za moje váhání před pěti lety ? Nechápu …

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
16.5.11 15:03
Sisule píše:
lucineeccka píše:
sieta.m píše:
Dice píše:
:roll: Než být s takovým dementem tak to radši budu nadosmrti sama…
Jak jako nevyhodí na ulici ? Za co ? Za moje váhání před pěti lety ? Nechápu …

Myslím s tyranem, kterýý si mě neváží…

• Citovat
  • Upravit
8911
16.5.11 15:05
Anonymní píše:
tak jo přišel na to že v době když jsme spolu začínali chodit jsem měla ještě asi dva měsíce paralerně vztah se svym ex. Takže je to tak těch pět let stará záležitost.
Myslela jsem že se to nikdy nedozví no a zrovna ted chjo. Moje blbost chvíli mi trvalo než odezněli city k ex.

Týýý bláho!! 8-o 5 let stará záležitost(!), kdy jsi se stejně nakonec rozhodla pro současného partnera (to je dobré pro něj, ne?) a u něj to vyvolá takový vztek, že ti vrazí? 8-o A to i v případě tvé omluvy?? Tak to je tedy dost silná káva…!! :cert: A my jsme si tu myslely, bůhví co jsi neprovedla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.11 15:09

NEJSEM ZAKLADATELKA: Trochu z jiného úhlu. Vyrůstala jsem v rodině kdy táta mámu řezal. Hrozný, ani ne před námi dětmi, ale třeba jsme to slyšeli bylo to hrozný a nerada si to připomínám. Píšu jen z toho důvodu, protože jsi těhotná a on se nebude chovat jinak až porodíš. Tvoje dítě bude trpět víc než ty. Dnes váháš pak to bude ještě horší. Za mne nikdy s chlapem, který uhodí ženu. I kdybys udělala cokoliv tak nemá právo ti ubližovat. Bude to horší a horší. Držím palce…

• Citovat
  • Upravit
88
16.5.11 15:12

Taky jsem čekala,cos mu tak hrozného provedla.Ale za TOTO 8-o ?A druhá ti přiletí,aby sis to pamatovala?To snad ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.5.11 15:15
Luczka píše:
Taky jsem čekala,cos mu tak hrozného provedla.Ale za TOTO 8-o ?A druhá ti přiletí,aby sis to pamatovala?To snad ne…

S tím „zapamatováním si“, kdyby mi tohle manžel řekl, asi bych si (jako stará provokatérka :-D ) neodpustila připomínku, že až si budu hledat příštího manžela, určitě si to pamatovat budu… To by se mi vyloženě nabízelo… Otázka je, jestli bych pak neschytala ještě jednu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.5.11 15:18
strace píše:
Anonymní píše:
tak jo přišel na to že v době když jsme spolu začínali chodit jsem měla ještě asi dva měsíce paralerně vztah se svym ex. Takže je to tak těch pět let stará záležitost.
Myslela jsem že se to nikdy nedozví no a zrovna ted chjo. Moje blbost chvíli mi trvalo než odezněli city k ex.
Anonymní píše:
Jo ale bylo to v době když jsem se rozhodovala s kterým budu. Byli to takový dva blbý měsíce měla jsem je ráda oba ale mohla jsem mít jen jednoho. Dalo by se řídt že jsem byla v tu doba sama s ex už ne ale se svym budoucim to bylo takový jako by otukávání já beru že jsme spolu začali chodit až tak za čtrvt roku na vážno. Tak nevim to se vam nikomu nestalo?? On si to pamatuje ale bere že už jsme spolu chodili.
Anonymní píše:
No právě od toho dotyčného ex vůbec neví co tím způsobil si myslel že o tom věděl celou dobu. Byl dlouho pryč potkali se vyprávěli jak žiji že čekáme rodinu vůbec nechápu proč mu to vykládal. No už se stalo já nelhala nezapírala potvrdila.No a pak ji dostala. No znali se byli to kamarádi si ne nejlepší ale znali se.
Díky za rady. No když to nerozdejchá tak půjdu na chvíli k našim a pak uvidim. Nemyslim si že jsem nějaká notorická nevěrnice.
Tak tohle zdůvodnění jsem nečekala. A musím říct, že bych tu facku/facky asi nerozdýchala. Podle toho, co píšeš, měl poté, co se to od kamaráda dověděl, dost času „vychladnout“, promyslet si „co dál“ atd. Pak když se tě zeptal a ty jsi mu to potvrdila, tak ti jednu vrazil. To už ale dle mě není o afektu, rupnutí nervů, vyjímečné situaci. To si prostě chtěl dokázat,jaký je to „chlap“.
Takže pokud jsem to pochopila a napsala správně, pak říkám - pokud s ním zůstaneš, tak pozor na něj a jeho reakce :nevim:

Přesně tak, mám naprosto stejný názor. :palec: V mých očích tohle není žádný příšerný problém (prohřešek) a přitom taková reakce? Navíc se skutečně nedá hovořit z jeho strany o afektu, když došel domů, mohl o tom popřemýšlet a pak na pravdivou odpověď i s omluvou reagoval takto!? 8-o :cert:

Co až budete mít v životě opravdu nějakou krizovku, nějaké závažné problémy? To bude jako řešit jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.5.11 15:25

sieta.m rovnoprávný vztah?To asi nemáš ty,když si myslíš,že cokoliv provedeš tak tvůj manžel odejde někam vychladnout a pak bude vše v pohodě 8-o

Hodně zajímavé názory tu padají,někdo dokonce přirovnává některé manželi k dementům 8-o

každá si žijeme svůj život,tak nemáme právo soudit život toho druhého(proto je několik druhů povah).neznáme se,nevíme co všechno předcházelo a co následovalo.....
A můj mažel by se taky cítil hluboce dotčný a určitě by bylo zle,ikdyž to bylo před 1,2,5,10 lety.....To je jako bych ho podvedla a po 5 letech se přiznala.A on nemá přece právo se zlobit,kdyť už je to 5let stará záležitost,zůstala jsem přece s ním a máme dítě…Sorry,to bych nerozdýchala ani já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
16.5.11 15:27

Jak?Fackama…mám případ z rodiny.Fackama to začne a jak to končí to každý ví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.5.11 15:29
Anonymní píše: …Mě zase překvapuje to, že chlap nikdy nesmí za žádnou cenu dát ženský facku..i když proto má tisíc důvodů, protože je to chlap a blablabla......

No ale já si obecně myslím, že do partnerské „komunikace“ facky nepatří. Ani já bych chlapa nemlátila. Urazila bych se, odešla, podala žádost o rozvod atd. Jak jednou „otevřeš stavidla“ a dovolíš něčemu takovému vstoupit do vztahu dvou lidí, tak už se to podle mě dá těžko vrátit/udržet v „diskuzní rovině“.

Třeba to je i ten důvod, proč se v případě „živější diskuze“ (neřkuli hádky) s manželem nečastujeme žádnými nadávkami. Ano, řeknu mu, že mě štve (no, někdy, že mě i se.e, ale to už fakt musí být), ale nikdy u nás neproběhla častování typu: ty seš blbec, debil, kráva apod. Podle mě, jak tohle jednou uděláš, i když v afektu, i když se omluvíš, tak je ta „pandořina skříňka“ otevřená, stává se to normou a je to prostě blbě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.5.11 15:39
verenika píše: …A on nemá přece právo se zlobit,kdyť už je to 5let stará záležitost,zůstala jsem přece s ním a máme dítě…Sorry,to bych nerozdýchala ani já :mrgreen:

Má právo se zlobit! Má právo být dotčený, uražený, zklamaný. Na to všechno má právo!

NEMÁ právo to řešit „ručně“. Od svého partnera očekávám kultivovanou reakci, nikoliv neandrtálské chování. Čekám, že až to trochu vstřebá, že o tom dáme řeč, vysvětlíme si to, zkusíme jít dál…

Ale máš pravdu. Každý jsme jiná povaha. Toto je moje představa o civilizovaném vztahu dvou lidí, co si mají být životními partnery. Ty tu představu máš asi jinou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
16.5.11 15:39
verenika píše:
sieta.m rovnoprávný vztah?To asi nemáš ty,když si myslíš,že cokoliv provedeš tak tvůj manžel odejde někam vychladnout a pak bude vše v pohodě 8-o

Hodně zajímavé názory tu padají,někdo dokonce přirovnává některé manželi k dementům 8-o

každá si žijeme svůj život,tak nemáme právo soudit život toho druhého(proto je několik druhů povah).neznáme se,nevíme co všechno předcházelo a co následovalo.....
A můj mažel by se taky cítil hluboce dotčný a určitě by bylo zle,ikdyž to bylo před 1,2,5,10 lety.....To je jako bych ho podvedla a po 5 letech se přiznala.A on nemá přece právo se zlobit,kdyť už je to 5let stará záležitost,zůstala jsem přece s ním a máme dítě…Sorry,to bych nerozdýchala ani já :mrgreen:

Právo zlobit se za něco a dát za to facku je poněkud odlišná věc si myslím .. a ano pokud se neovládám amám temno před očima a nejsem schopná se pohádat „rozumně“ tak bych měla jít někam vychladnout právě proto, že civilizovaní lidi své problémy řeší, ale facka řešení není. Je to jen projev fyzické převahy.A když přičtu tu druhou na „zapamatování“ tak to je primitivismus…

• Citovat
  • Upravit
4132
16.5.11 15:46
Anonymní píše:

Tak v tomhle případě facku nějak nechápu, 5 let stará záležitost ho tak vytočila?? To mi v pořádku nepřijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.5.11 15:53

Neprobíráme tu mojí představu o partnerském soužití :mrgreen: Já jen,že tu drbeme chlapa,který se neudržel,ale nevíme co tomu předcházelo a následovalo.Prostě jsme tam nikdo nebyl,neomlouvám násilí,facku,týrání-říkejt tomu jak chcete.

Jen mi přijde uhozené,ho tady pranýřovat,když máte kusé informace :nevim:

Wiollo- každý asi prostě není tak kultivovaný a nedokáže v sobě všechno potlačit(neříkám,že je to dobře).Ale jak jsem psala,lidé jsou ruzní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí