Opustit nebo odpustit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10048
16.5.11 14:06

NO to je nejhorší moznej zpusob, kdovi co mu rekl…musel byt uplne mimo. A jak jste na tom od ty facky??? A proc ti dal tu druhou, on zachvat, tys mu to priznala a co dal???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
16.5.11 14:09

Já bych to brala jako vztah založený na lži. Pokud jsi ještě chodila se svým ex a zároveň i se současným partnerem. Nevím, asi bych to dost těžko rozdýchávala :think: . Při své povaze bych to cítila jako podraz i po tak dlouhé době.
Nemyslím si, že máš důvod partnera opouštět kvůli chybě z minulosti. Pokud máte vztah jinak v pořádku, tak to chvíli nech svému osudu a partner se s tím vypořádá. Jen se možná občas dočkáš nějaké blbé poznámky, ale ani to není důvod ničit dlouholetý vztah :wink:
Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
16.5.11 14:16

já bych ho nechala ať vychladne, rozhodně se ho nechci zastávat, ale asi to pro něj byl šok, zřejmě váš vztah bral hodně vážně od začátku a prostě počítal s tím, že ty jsi to měla taky tak
být to můj případ, tak by hodně záleželo na tom, jak se chová teď, je možný, že tě třeba překvapí a sám přijde s omluvou, že prostě ujel (i když chlapi tohle neradi), pokud myslíš, že ti to pomůže (klid na přemýšlení, podpora rodiny), tak se na pár dní vrtni k vašim, ale předtím bych si to asi hodně rozmyslela, sama vím, že občas vidím věci černě a po pár dnech si říkám, že jsem řešila ptákoviny a nestálo to za to, a abys zbytečně nevyděsila vaše - zeťák mlátí těhotnou … to už bys jim nikdy asi nevysvětlila, že ho máš ráda a chceš s ním dál být …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.5.11 14:25
marketa612 píše:
marra píše: .....navic pokud mu treba vybrala ucet,nebo zplodila kukaccku,ci prohrala penize v automatech?bych ji taky vyfackovala…
......a nebo třeba přišla domů opilá a to bych jí taky vrazila, ať bych byla chlap nebo ne, a ani bych se mu nedivila. …

Teda já nestačím zírat. 8-o Ve všech těchto situacích je „průplesk“ OK reakce??? 8-o 8-o To je tedy exkurz do běžné české domácnosti… Fakt žasnu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.11 14:28
Anonymní píše:
Jo ale bylo to v době když jsem se rozhodovala s kterým budu. Byli to takový dva blbý měsíce měla jsem je ráda oba ale mohla jsem mít jen jednoho. Dalo by se řídt že jsem byla v tu doba sama s ex už ne ale se svym budoucim to bylo takový jako by otukávání já beru že jsme spolu začali chodit až tak za čtrvt roku na vážno. Tak nevim to se vam nikomu nestalo?? On si to pamatuje ale bere že už jsme spolu chodili.

haha…stalo, ale obráceně. Já se dozvěděla od partnerový ex cosi, co mě totálně dostalo no a on nezapíral a přiznal se. Tehdy jsem to rozdýchávala dlouho,ale nedařilo se a jednoho dne v autě jsem dostala hysterickej záchvat, prostě mi ruply nervy z toho ponížení a zklamání a mydlila ho hlava nehlava. Takže tvýho partnera úplně chápu…myslím si, že v tu chvíli u něho vyhrály emoce nad rozumem a ani si neuvědomil, že se ženský nebijou, natož těhotný. mě bylo taky šumák, že řídí, nemůže se bránit a že se můžeme zabít oba…partner se mi pak ještě omluvil :mrgreen: . Naopak, když jsem jindy dostala nehoráznej hysterickej záchvat kvůli naprostý prkotině a chystala se partnerovi vyškrábat oči, dostla jsem facana „na probrání“ já a byl klid. Ani u jednoho z nás se to víckrát neopakovalo a jelo se dál…i když to svým způsobem do vztahu zasáhlo fakt hooodně.
 B.

• Citovat
  • Upravit
Sisule
16.5.11 14:29
katek78 píše:
já bych ho nechala ať vychladne, rozhodně se ho nechci zastávat, ale asi to pro něj byl šok, zřejmě váš vztah bral hodně vážně od začátku a prostě počítal s tím, že ty jsi to měla taky tak
být to můj případ, tak by hodně záleželo na tom, jak se chová teď, je možný, že tě třeba překvapí a sám přijde s omluvou, že prostě ujel (i když chlapi tohle neradi), pokud myslíš, že ti to pomůže (klid na přemýšlení, podpora rodiny), tak se na pár dní vrtni k vašim, ale předtím bych si to asi hodně rozmyslela, sama vím, že občas vidím věci černě a po pár dnech si říkám, že jsem řešila ptákoviny a nestálo to za to, a abys zbytečně nevyděsila vaše - zeťák mlátí těhotnou … to už bys jim nikdy asi nevysvětlila, že ho máš ráda a chceš s ním dál být …

e vztahu nemám co počítat a předpokládat, že to má druhej stejně .. to je nezralost toho pána tady…a je to vidět i v reakci na tohle … mohl být trochu zklamanej, mohl říct hele ty potvoro moje, Tys to chvíli táhla na obě strany ..no ale je to pět let tak za to uvaříš megavéču …prostě trocha nadhledu, sebeironie a „nežrat sám sebe“ jako střed světa …
Pro zakladatelku. Vymez si hranice. Řekni mu o nich… a pokud je překročí, jednej.
Za mě by nebylo co řešit ..ale to jsem já, můj názor, můj pohled, nežiju Tvůj život. Ten žiješ Ty …takže tak.
Jinak jsem strašně překvapená kolika holkám tady přijde v pohodě, že lidem ujíždí nervy tak, že dojde k fyzickýmu ataku … I to jak to tu někdo srovnával s plácnutím malýho dítěte, to je přece něco jinýho, já nemám co vychovávat dospělýho člověka natož plácnutím fackou … nevím je mi z toho divno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.11 14:29

Já bych neodpustila a sbalila mu věci…těhotná i netěhotná. Známou tak v těhu manžel uhodil, omluvil se, ona to neřešila a pak to bylo zas a pak i vulgární oslovení…a po 10letech se s ním z odporu rozvedla a říká, že to měla udělat už tehdy a z dítěte nemusela mít vystresovaného a zakomplexovaného uzlíčka.

• Citovat
  • Upravit
1212
16.5.11 14:39
Anonymní píše:
tak jo přišel na to že v době když jsme spolu začínali chodit jsem měla ještě asi dva měsíce paralerně vztah se svym ex. Takže je to tak těch pět let stará záležitost.
Myslela jsem že se to nikdy nedozví no a zrovna ted chjo. Moje blbost chvíli mi trvalo než odezněli city k ex.
Anonymní píše:
Jo ale bylo to v době když jsem se rozhodovala s kterým budu. Byli to takový dva blbý měsíce měla jsem je ráda oba ale mohla jsem mít jen jednoho. Dalo by se řídt že jsem byla v tu doba sama s ex už ne ale se svym budoucim to bylo takový jako by otukávání já beru že jsme spolu začali chodit až tak za čtrvt roku na vážno. Tak nevim to se vam nikomu nestalo?? On si to pamatuje ale bere že už jsme spolu chodili.
Anonymní píše:
No právě od toho dotyčného ex vůbec neví co tím způsobil si myslel že o tom věděl celou dobu. Byl dlouho pryč potkali se vyprávěli jak žiji že čekáme rodinu vůbec nechápu proč mu to vykládal. No už se stalo já nelhala nezapírala potvrdila.No a pak ji dostala. No znali se byli to kamarádi si ne nejlepší ale znali se.
Díky za rady. No když to nerozdejchá tak půjdu na chvíli k našim a pak uvidim. Nemyslim si že jsem nějaká notorická nevěrnice.

Tak tohle zdůvodnění jsem nečekala. A musím říct, že bych tu facku/facky asi nerozdýchala. Podle toho, co píšeš, měl poté, co se to od kamaráda dověděl, dost času „vychladnout“, promyslet si „co dál“ atd. Pak když se tě zeptal a ty jsi mu to potvrdila, tak ti jednu vrazil. To už ale dle mě není o afektu, rupnutí nervů, vyjímečné situaci. To si prostě chtěl dokázat,jaký je to „chlap“.
Takže pokud jsem to pochopila a napsala správně, pak říkám - pokud s ním zůstaneš, tak pozor na něj a jeho reakce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.5.11 14:40
baghira píše: …Ty bys měla teď hned kam jít? Upřímně - já ne!.....

No jo, jenže to se nám debata přesouvá z roviny „je správné od takového chlapa odejít?“ do roviny „mám vůbec možnost odejít?“, což je sakra rozdíl.

Já bych šla. A hned. Sbalila kufry, dítko a pryč. A klidně i teď hned před porodem. Finanční rezervu mám, na MD bych nešla nikdy kdybych neměla. Manžela mám super, upřímně si myslím, že by nikdy nic takto „neřešil“, ale stejně jsem vždy tvrdila, že za žádnou cenu nechci být na něm na MD závislá a dokud tu rezervu mít nebudu, tak na MD nepůjdu! Jasně, můžete argumentovat, že „to tak vždycky nejde a to bychom ty děti neměli nikdy“, ale pak to vede k takovým situacím, kdy odchod by byl třeba i na místě, ale proveditelné to není… :nevim:

„Každý strůjcem svého štěstí.“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.11 14:45

a já zase žasnu, že ty žasneš..co je na tom divnýho, že by chlapovi v takové situaci ujeli nervy?? Mě zase překvapuje to, že chlap nikdy nesmí za žádnou cenu dát ženský facku..i když proto má tisíc důvodů, protože je to chlap a blablabla..a nedej bože, když tu facku dostane těhotná, to se z toho můžem potento 8-) 8-)někdy mi přijde, že těhotná ženská může naprosto všechno jen proto, že je těhule..díky Bohu, že jsem to takhle neměla..protože jsem si mohla teda fakt užívat :mrgreen: :mrgreen: no jen k tomu důvodu kvůli kterému facka padla, za mě fakticky přehnaná reakce, ale Bůh ví, jak to bylo, doma s nima nežijeme

• Citovat
  • Upravit
cher
16.5.11 14:49
Dice píše:
NO z mýho pohledu, být něco takovýho u nás, tak jsem ráda že mě dá facku a nevyhodi me na ulici. Za tohle…Příspěvek upraven 16.05.11 v 13:48

Tak to tě lituju. Evidentně nežiješ v rovnoprávném vztahu

• Citovat
  • Upravit
26093
16.5.11 14:50

Tak ten důvod, ze kterýho zakladatelka facku dostala nechápu… 8-o Byla to tehdy od ní blbost, že nebyla upřímná, ale tam podle mě vznikl „informační šum“, ona to brala jako období rozhodování se o tom co a jak, on to už bral jako chození… :roll:
Každopádně kvůli pět let staré záležitosti uhodit těhotnou manželku? 8-o TO jsem čekala něco vážnějšího… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.5.11 14:52
Anonymní píše:
a já zase žasnu, že ty žasneš..co je na tom divnýho, že by chlapovi v takové situaci ujeli nervy?? Mě zase překvapuje to, že chlap nikdy nesmí za žádnou cenu dát ženský facku..i když proto má tisíc důvodů, protože je to chlap a blablabla..a nedej bože, když tu facku dostane těhotná, to se z toho můžem potento 8-) 8-)někdy mi přijde, že těhotná ženská může naprosto všechno jen proto, že je těhule..díky Bohu, že jsem to takhle neměla..protože jsem si mohla teda fakt užívat :mrgreen: :mrgreen: no jen k tomu důvodu kvůli kterému facka padla, za mě fakticky přehnaná reakce, ale Bůh ví, jak to bylo, doma s nima nežijeme
Anonymní píše:

Nechápu proč se skrývají za anonymitu ty, co si myslí, že je normální doma se fackovat. Asi se stydíte, že máte doma burany, co? A už máte z toho tak vypatlané myšlení, že to považujete za normální :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
16.5.11 14:57
Anonymní píše:

Když přijde mlácení normální, proč píšeš jako anonym?
Stydíš se snad za svůj názor????

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
16.5.11 14:57
sieta.m píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Nechápu proč se skrývají za anonymitu ty, co si myslí, že je normální doma se fackovat. Asi se stydíte, že máte doma burany, co? A už máte z toho tak vypatlané myšlení, že to považujete za normální :zed: :zed:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí