Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Blanka S děkuji za info. Jak to že jste byli v nemocnici takovou chvíli?
Taky se divim, ze jen takovou chvili s krcnima… my tam budeme minim.do pátku…
Já na to byla upozorněná že to bude 5 dní.. Držím zítra palečky
pak se ozvu
@Boxer píše:
Blanka S děkuji za info. Jak to že jste byli v nemocnici takovou chvíli?
jj ten samý den jsme šli domů a pak druhý den kontrola… ono tou plasmou nekrvácí jako vůbec žádná krev nic…jen to bolí
@Blanka S píše:
jj ten samý den jsme šli domů a pak druhý den kontrola… ono tou plasmou nekrvácí jako vůbec žádná krev nic…jen to bolí
„Jen to boli“? Tak to samo o sobe staci, ne? (Nemyslim to spatne
.)
Zitra budu zase volat do Modran, jestli syna vezmou na zakrok nebo ne.
Já tet komunikuji z maminkou tady kousek od nás byli v té samé nemocnici kam jdeme my a uklidnila mě i když stále mám strach, čekám také na vyjádření liky ty dnes nastoupily do nemocnice. Pedigro vás to také čeká?
@Boxer
Syna ceka odstrani nosnich mandli a nasazeni ventilacnich trubicek v Modranech.
Vy jdete do jake nemocnice?
Tak to jdete po nás. Jdeme na vyndaní nosní mandle, ořez krčních a vysat tekutinu ze středo uší jestli budou potřeba tyčinky se uvidí až při operaci. Držím vám palce ![]()
@Boxer píše:
Tak to jdete po nás. Jdeme na vyndaní nosní mandle, ořez krčních a vysat tekutinu ze středo uší jestli budou potřeba tyčinky se uvidí až při operaci. Držím vám palce
To mame to same, ale bez krcnich mandli. Jakou technikou budou odstranovat nosni mandle? Jak dlouhou planuji hospitalizaci?
U nas drivejsi termin nebyl mozny. Maji plno.
@Boxer tak jsme po operaci, vcera to nestihali, tak jsme sli dnes… syn je plactivy a hladovy, ale na bolest si nestezuje…tak uvidime…dam zas vedet…☺
Pedingo vůbec nevím Jakou technikou to budou dělat, to se dozvím den před operací a budeme v nemocnici 5 dní. Už bych to chtěla mít za sebou.. Vy víte Jakou technikou vám budou odstranovat nosní mandli?
Liky Já na vás myslela
tak to mate za sebou to je skvělý a bez potíží
Určitě dej vědět jak vše probíhalo Jakou technikou to dělali atd… Hlavně ať je syn v pořádku a ty v klidu.
Nosni mandli budou odstranovat plasmovou koblaci. Chtela jsem tuhle metodu, pry je nejsetrnejsi. Taky to stoji 11tis. (v pripade ze pojistovna nic neprispeje).