Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mudr. Tylšová, poliklinika ve Spálené ulici. Proktologická poradna při chirurgické ambulanci. Mně vždycky pomohla, navíc si jen tak mimochodem všimla zčervenání, že kterého se vyklubala borelióza, kterou mi včas podchytila
Navíc má ona i sestra fakt pochopení, jsem hypochondr a vždy byly obě moc milé.
Sanatorium u svaté anny a domluvit se, aby te vzala pani doktorka a ne doktor. Zapomněla jsem jméno, ale jsou při objednávání vstřícní.
Na Skalce Mudr. Petercová (mediskalka)
http://medi-centrum.cz/nas-tym
Dobry den,
Obnovuji a prosim o doporuceni na dobreho proktologa, dekuji.
@K82 poliklinika Vysocany a primar Fencl. Byl u nej muz a byl naprosto spokojeny! Ja s nim teda resila zlucnik a pak me i operoval a take jsem byla opravdu spokojena.
Ahoj @TeSudička, prosimtě a je možné se objednat přímo k němu? Je tam těch doktorů na chirurgii víc právě, tak lze se objednat jen u něj? Jak?
Mudr. Petercová jen prohlédne a řekne Vám, co už stejně víte, např. že máte hemeroid.Nic nevyřeší a řekne Vám, že se máte objednat k Mudr. Žákovi na Prosek na odstranění. Za mě zbytečná ztráta času.
Jsem po šestinedělí a mám potíže s konečníkem. Asi mám trhlinu. Chtěla bych překonat stud a řešit to a uvědomila jsem si, že mi to líp půjde s lékařkou. Máte některá dobré zkušenosti s nějakou proktoložkou v Praze? Něco jsem vygooglila, ale přece jenom nějaké reference pomůžou se odhodlat a jít. Dík.