Oriflame – dětská kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
6.2.11 19:42

Ahoj, já mám zkušenost s opal. krémem pro dospělé. Manžel i švagr se děsně osypali.
Ale malá měla pěnu do koupele a úplně v pohodě. Teď mám taky nějaké krémy a šampony od Oriflame, ale syn má citlivou pokožku, tak to nechám pro dceru, té je to, mám pocit, jedno.
Jinak já jsem používala šampon a na velmi suchou pokožku takový kelímek od Oriflame a tím jsem dokonce natírala synovi obličejíček, když ho měl hodně vysušený a super. Pěkně se mu to spravilo.
Takže to bude spíš o tom, co komu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
8.2.11 18:11

Taky jsem to dostala k vánocům. Zatím jsem měla olej a musela jsem ho přestat používat. Malé jsou 4 měsíce a měla po tom strašně vysušenou kůži. Vypadala jako kapr. Tak jsem koupila sebamed a už má zase pěknou hladkou kůžičku. Sice se hůře roztírá, ale má dostatek tukových složek- asi 42%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
9.2.11 19:25

Ahojky, na malého používám dětskou kosmetiku od Oriflame a bez vyrážky, vysušení pokožky … všechno super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.2.12 12:35

Moje děti měly sprchové gely a šampony a byly naprosto OK, navíc šampony krásně voněly. Ještě jsme měli klasické mýdlo pro děti a taky naprosto OK a bylo úžasně voňavé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí