Oriflame – dětská kosmetika

314
2.2.11 13:57

Oriflame - dětská kosmetika

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s dětskou kosmetikou od Oriflame? Dostala jsem od tchýně celou sadu k Vánocům a nevím, jestli jí mám na malou použít nebo raději vypatlat sama na sebe.Jinak používáme Sebamed a Hipp a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1477
2.2.11 13:58

ja pouzivam pletovou vodu, prcek ma 6m a bez problémů, jinak s ničím jiným zkušenost nemám, taky jsme na sebamedu jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
2.2.11 14:27

měla jsem od nich jeden krém, ale nevím přesně který, bylo na něm psané pro matku i díte, a malý ho snesl bez problémů. Měl v té době 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
2.2.11 14:28

Vítek dostal loni k vánocům sprchový gel a mlíko a byla jsem spokojená, neosypal se a to je myslím to hlavní.
No a já mlíko používala na čerstvě oholený nohy a to byla taky paráda.
Jo a tou dobou mu bylo půlroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
3.2.11 21:16

u dcerky jsem tuto kosmetiku pouzivala od roku a nikdy problem s ni nebyl.. ted u syna(6tydnu) ji pouzivam taky a taky zadny problem.. pisou ze je na citlivou plet a co jsem tak cetla,tak ohlasy jsou na ni dobre.. jestli si nejsi jista,zkus vyzkouset na nejake misto primo na kuzi a uvidis..jestli nebude mit zadnou reakci je to v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
3.2.11 21:19

Ahoj
Já jsem zkoušela jen sprchový šampon a pěnu do koupele pro děti. Všechno super, akorát malá měla potom hodně vysušenou kůži, tak jsme přešli zpět na Johnson :-) Ten máme ozkoušený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
3.2.11 22:12

Ahoj kamarádky syn má problém s pokožkou. Ona zkusila tuto kosmetiku a Oriflamu blahořečí, takže asi nějak špatný nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
3.2.11 22:25

výrobky zn. Avon a Oriflame bych nedala na sebe, natož na dítě. :poblion:
Nechápu, jak se Oriflame muže reprezentovat, jako přírodní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
3.2.11 22:25
vendy111 píše:
Nechápu, jak se Oriflame muže reprezentovat, jako přírodní :think:

tak prostě někomu vyhovuje a někomu ne.
Schválně co používáš za kosmetiku ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.2.11 08:08

Holky, díky za rady, tak já jí vyzkouším jak radila Petanah na kousíčku kůže a uvidím.Mám celou sadu, od mýdla, přes sprcháč až po mléko a pudr, tak snad to malá snese, přinejhorším to využívám já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
4.2.11 08:20

Ahoj mi používáme oriflame asi od 5měsíců, do té doby jsem měli problém,z hippu se osypal,sebamed se mi špatně roztírá, ale od orif máme olejíček, do koupele i těl.mlíčko a jsem spokojená. za sebe mohu doporučit, používám i já po holení :lol: rychle se vstřebává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
4.2.11 09:06
lleennttiillkkaa píše:
vendy111 píše:
Nechápu, jak se Oriflame muže reprezentovat, jako přírodní :think:
tak prostě někomu vyhovuje a někomu ne.
Schválně co používáš za kosmetiku ty?

Osobně používám jen lékarenskou LRP, Bioderma, Avene a Clinique. A jelikož dítě je zatím na cestě, tak tam mám připravený Saloos, ten je výborný. S Orif. zkušenosti mám a už bych si s ním nenamazala ani nohy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.2.11 11:15

Krusiko, tak to ráda slyším, já tu kosmetiku nezatracuji, ale radši se poptám, protože nemám žádnou zkušenost. Nemyslím si, že je špatná, hodně kamarádek jí používá pro sebe a jsou spokojené, já měla kdysi sprcháč a v pohodě. Takže snad budeme spokojené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
4.2.11 20:24

já mám dokonce pocit, že pokud ti výrobek nebude vyhovovat můžeš ho do nějaké doby vrátit i když byl rozbalen a použitý ale teĎ nevím jestli to byl měsíc nebo více.kdysi jsem oriflame dělala.teď na to není nějak čas.takže objednávám spíše pro sebe a nikdo od nás nemá problém.je to asi o každém, cokoliv koupím od avonu tak se po tom osypu a to samé mi teď udělalo i mléko od garnier, nečekaná alergická reakce a to bylo ještě pro citlivou pokožku. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
6.2.11 17:27

mě se po opalovacím krému dcera opravdu hodně osypala. Já bych ji nedoporučovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí