Osamělost

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Prostějova a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
287
12.9.11 12:22

Osamělost

Ahoj maminky,bydlím kousek od Prostějova a nedávno jsme se sem přistěhovali,takže nemám žádné kamarádky a chtěla bych se seznámit a trošku protrhnout tu samotu. :-(
Mám samozřejmě krásného chlapečka a úžasného přítele,ale pokecat někde na kávě nebo na procházce s ženskou,je přece jen něco jiného! :lol:
Tak pište.....těším se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
614
24.9.11 10:46

Ahoj, taky bydlím kousek od Prostějova. Už tu jsem sice nějakou dobu, ale nikoho tu neznám. Čekáme první dítě, zatím ještě chodím do práce, ale brzo už asi zůstanu doma. Přítel teď pracuje na směny, takže bývám taky občas sama doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.9.11 11:42

Jéééé ahoj,tak to jsem ráda,že tady už nebudu tak sama!!
A kdy čekáte miminko?Chlapečka nebo holčičku a odkud jsi se přistěhovala a jak dlouho tady bydlíš?My tu budeme v prosinci rok,ale kámoška žádná…ten přes Vánoce jsme se ještě zabydlovali,pak jezdili samé návštěvy,podívat se jak bydlíme,no a v dubnu se narodil prcek,takže jsem ani moc času na potulování kolem a seznamování moc neměla!! :mrgreen:
Já mám 5-ti měsíčního Adámka a je to náš malinký kulišák!Teď konečně po 20 minutách uspávání zabral,tak snad bude chvilka klidu! :lol:
Přítel taky směnuje…týden ranní,týden odpolední a noční.Víkendy má naštěstí volné.
Tak se zase napiš a povyprávěj něco o sobě!
Hezkou neděli!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
25.9.11 17:00

Mrně by se mělo narodit začátkem února. Zatím ještě nevíme co to bude, protože se nechce ukazovat celé. Minulej týden na ultrazvuku ukazovalo jenom hlavičku a nebo jenom nožičky… :-)
Původně jsem ze Šternberka, bydlím tu skoro tři roky. Ale nejdřív jsem bývala skoro celej týden pryč a teďka skoro dva roky dojíždím denně do práce. Jedu ráno a vracím se večer…
Přítel směnuje vždycky jenom tak čtyři měsíce v roce, jinak dělá normálně ranní. Jedou nepřetržitě, takže furt…dva dny ranni, dva dny noční a dva dny volna. Teďka začal od půlky září a bude končit někdy v půlce ledna, tak do té doby musím vydržet… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.9.11 17:58

Tak to my jsme nechtěli vědět,co to bude.....měli jsme to jako překvapení,ale dalo to hodně práce nezeptat se na to.když jsem byla na ultrazvuku.
Jinak s tou prací je to asi všude stejné…býváš v práci dlouho?Kde pracuješ,nejsi náhodou ve zdravotnictví?Tomu by ta prac.doba odpovídala! :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.9.11 18:07

Já jinak pocházím z Hranic,nějakou dobu jsem bydlela v Olomouci a teď jsem u Prostějova.....postupně se vzdaluju od domova,ale neplánovala jsem to!Nějak se to povedlo.
A jak jsi psala o příteli,tak to vám akorát vyjde,že v únoru už bude jen na ranní,alepoň nebudeš s miminkem sama.Když jsem přijela z porodnice,tak se mnou byl týden přítel a pak přijela na týden mamka.....kdyby tu nebyli,tak bych težce bojovala!! :-D
Už se těšíte na děťátko?Určitě ano,kdo by se netěšil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
25.9.11 18:19

Ve zdravotnictví nedělám, akorát to mám do práce trochu daleko. Dělám v Novém Jičíně, takže je to trochu z ruky. Sedím tam osum hodin u počítače… :-)
Mě by taky zajímalo co to bude, ale tomu mrňouskovi je to jedno. Prostě se neukáže a hotovo. :-D
Na mrně se těšíme, kdyby to náhodou přislo už někdy v lednu, tak možná zůstanu chvíli u našich ve Šternberku… uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.9.11 21:38

Jejda,tak to máš do práce teda hodně daleko!Jsi dobrá,že jsi tak dlouho vydržela dojíždět!To já jsem naštěstí nikdy nemusela,vždy jsem pracovala v místě bydliště.Došla jsem tam pěšky nebo na kole. :-)Máš to teda opravdu náročné,to se ti ani nedivím,že chceš už zůstat doma.Když jsem byla těhotná já,tak jsem šla hned na neschopenku,protože tam těhule nesměly pracovat a byla jsem za to ráda,trpěla jsem nespavostí…usínala jsem až kolem 5 ráno a to bych musela vstávat do práce,což bych si teda nedovedla představit! :lol: Takže já jsem si těhotenství užívala doma…nádherné období!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
26.9.11 19:18

Zatím to ještě de jezdím autem ještě s pár lidma z Olomouce co tam taky dělají. Možná ještě tak měsíc to vydržím, uvidím co řekne doktorka… :-)
Já zatím usínám jenom cestou do práce a z práce…no a někdy i v praci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
26.9.11 21:30

…tak si užívej spánku,protože až se prcek narodí,tak se nevyspíš.Tohle jsem slyšela pokaždé,co jsem jako těhotná potkala známé s dětmi,nevěnovala jsem tomu moc pozornost,ale je to opravdu tak.Už přes 5 měsíců nevím,co to je spát v kuse celou noc! :-( Ale když v ložnici v noci rožnu a kouknu do postýlky a směje se tam na mě ten náš kulišák,tak jsem hned vyspaná! :-)
Dneska jsme měli náročný,ale krásný den.Dopoledne jsme jeli do ZOO a odpoledne jsme se šli fotit,příští týden budou fotky.Paní fotografka nás nenechala chvilku vydechnout,byli jsme tam asi hodinu a nadělala snad milion fotek.....už se na ně moc těším,i když by mohly být beze mě,já nejsem moc fotogenická :-),ale snad tam něco použitelného najde. :mrgreen:
Aty jsi se byla fotit těhotná…s přítelem?my jsme to už nestihly,nejdříve jsem neměla žádné bříško a pak nebyl čas,no a potom už jsem byla zase jako koule,takže to jsem se už fotit nechtěla…přibrala jsem skoro 30kg… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
27.9.11 18:12

Hned bych šla taky do Zoo… S tím spaním si to užívám zatím jenom o víkendu, no a pak se uvidí, nějak to budu muset zvládnout.
Až budeš mít fotky, tak nějakou ukaž…
Já se nerada fotím…
Nějaký fotky mám z dovolené, ale tam to břicho stejně nebylo moc vidět. Já měla kila navíc už předtím, takže se to v tom trochu schová. Zatím jsem ani nepřibrala, ze začátku jsem zhubla a teď to mám zas zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.9.11 20:44

Určitě tady nějaké fotky dám,alespoň Adámka :-D .Já se taky nerada fotím a točím na kameru…jako na rovinu,herečka by ze mě nebyla!!! :mrgreen:
Zrovna jsem si vzpomněla,že jsem taky jezdila do Jičína…jezdila jsem se tam stříhat…z Olomika se to ještě dalo,ale z Prostějova by to už byla celkem rozežranost. :think: Mrzí mě to,byla tam dobrá parta!
Dneska jsme byli na rehabylitaci,chodím s Adámkem cvičit „vojtovku“,ale už jsme narovnaní,takže za 14 dní končíme!! :palec: Jsem moc ráda,cvičíme od května,tak už toho máme oba dost! :think:
Jaký jste si vybrali kočárek?A kde budeš rodit?V Olmiku?
Tak si zítra užij státní svátek a hlavně SPI,SPI!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
27.9.11 20:53

Kočárek ještě nemáme, ani postýlku…vlastně nemáme skoro nic… :-) Mamka říkala, že nám kočárek koupí. V Olomouci je takový dobrý obchůdek na dolním náměstí, známí tam taky kupovali kočárek.
Pravděpodobně budu rodit ve Šternberku, protože tam nejspíš budu i přes Vánoce a naši to mají blíž. Přítel bude v práci, takže to možná bude lepší, když pak nebudu sama.
Fotky Adámka určitě dodej.
:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.9.11 22:18

Tak to uděláš dobře,že budeš s rodiči,není dobré být sama!
My jsme kočárek vybírali strašně dlouho,myslím,že ještě déle,než auto! :-) Bydlíme v takové teréní oblasti,takže jsem chtěla nepolský bytelný,ale naopak lehký kočárek se 4 kolama…těžké,velice těžké.Nakonec, po pár kompromisech,jsme koupili a zatím jsme spokojení až na pár much,ale to bych si nevybrala nikdy,protože takový ještě nikdo nevyrábí!
Postýlku máme klasickou dřevěnou,je poděděná z rodiny po jednom dítěti,takže téměř jako nová,stačí nám to,já si moc nepotrpím na takové ty přezdobené, sladké miminkovské věci…kanýrý atd.atd.
Fotku Adámka tu můžu dát hned,sice není profesionální,ale je naše-krásná! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.9.11 22:21

Adámek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů