Osamělost
- Otevřená skupina
Skupina pro všechny maminky z Prostějova a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
LuciLu píše:
Zopko, my jsme teda oba z domku, tak chceme taky nějaký najít. Teď bydlíme v paneláku, ale manžel je nadšený mičurin a bonsajista, tak prostě potřebujeme nejen víc místa, ale i zahraduJá jsem ale naprosto městský člověk, takže se mi nechce moc daleko z PV, navíc i kvůli rodině a tak. Takže momentálně hledáme a vybíráme
Jojo, to asi budou zoubky, kamarádka má prcka taky půl roku a už jim to začalo.. Nám právě malej spinkal krásně od začátku, vydržel i 7 hod a kojila jsem 1× za noc, ale předminulý týden měl spurt (kojení co hodinu a půl. I v noci!!
) a zvládli jsme to, ale začal se budit co 3 hoďky jak přes den. Tak asi taky zkusíme na noc tu kaši a třeba to pomůže. Snad si to teď s tím spaním nepokazí, já jsem šílený spavec, tak nevím jak bych to zvládla
Navíc manžel ani nemá kam utýct spát (nevýhoda 1+1
), tak ho musím nějak vždycky zvládnout, tak startuju hned jak se ozve, ať je klid.. Tak hezký zbytek večera, já to jdu zalomit
Nám už zoubky přestaly,takže zase klid a spíme tak od 22 do 3 a pak se budí obvykle v 6.Jeden jediný týden spal každý den 8 hodin,no to byla nádhera!!!
Já jsem taky spáč,nesnáším,když jsem ospalá,což teď bývá docela často…asi jsem si na to už zvykla.
Moc vám přeji,ať najdete domeček nebo pozemek někde blízko PV,já jsem taky městský člověk,tak jsem ráda,že bydlíme kousínek od města.
Zrovna zítra jedu do města na nákup a potom půjdu na procházku…musím pomalu odhalovat ty zákoutí PV!…snad nikde nezabloudím!
Měj se!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mamky jsem tu nová a chtěla bych si najít někoho na pokec a tak.Bydlím na prostějovsku a mám dvě děvčata 6let a 10 měsíců.Bydlím tu sice 4 roky,ale nemám si ským pokecat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Mery,
vítej…já ještě mrně nemám, až za pár měsíců…ale u nás taky nikoho neznám.
Za pár týdnů už zůstanu doma a do mateřské budu pracovat z domu ![]()
Takže není špatné poznat někoho nového.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,už jsem tady dlouho nebyla,vůbec nestíhám…vždy jen přečtu,ale nestihnu napsat.
Jinak u nás je vše v pořádku,bojujeme s příkrmama…je těžké najít to,co Adámkovi chutná!Ale je to hold další etapa v našem životě,tak se s tím musíme poprat. ![]()
Byla jsem s dědicem na půlroční prohlídce a z atopického ekzemu se nakonec vyklubala jen nějaká vyrážka…což jsem ráda,ale za to paní doktorka objevila Aďovi šelest na srdci,prý se to ale většinou stratí,tak budeme doufat.
Dále nám začal utíkat pes,umí si dokonce rozplést pletivo na plotě.....šikulka,že?Tak teď máme kolem celého ploty latě…je to skutečný balzám pro oči,ale účel to splnilo a pes je zatím už týden na zahradě! ![]()
Pomalu jsem začala s vánočním úklidem a dárkama,celkem stíhám,tak jsem spokojená…no a co nestihnu do Vánoc,udělám později! ![]()
A jak jste na tom vy?
Mery,vítám tě mezi náma,moc ráda si s tebou popovídám,něco o sobě napiš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,no co o sobě napsat?Akorát že jsem doma na mateřské což mi zabírá dost času a na kovíčky moc nezbívá.A tátu máme většinou v práci,takže jesem na vše skoro sama.
Naší malé teť rostou zuby tak jsem teť dos z hotová v noci chce počát cucat mlíko a spí jen semnou.Už ať ty potvory vylezou,že je to ale musí takl trápit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mery83 píše:Jj,se zoubkama se teď taky trápíme,ale dnes ráno se konečně prořezal,jupííí.....už mi docházely čípky na horečku!!
Ahoj holky,no co o sobě napsat?Akorát že jsem doma na mateřské což mi zabírá dost času a na kovíčky moc nezbívá.A tátu máme většinou v práci,takže jesem na vše skoro sama.
Naší malé teť rostou zuby tak jsem teť dos z hotová v noci chce počát cucat mlíko a spí jen semnou.Už ať ty potvory vylezou,že je to ale musí takl trápit.
mery83 píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj!
Ahoj, já Vás holky všechny zdravím! Omlouvám se, že jsem taky už dýl nenapsala, ale většinou je ten čas až večer a to už většinou nevidím na oči, přečtu emaily a jdu chrnět
Tak naše novinky - prcek krásně roste, má už 6850g (přibral 250g za 14 dnů!), zatím jsme zdraví, doufám, že se nám nachlazení vyhnou. Psala jsem o tom spinkání - tak kaši jsme zkusili, ale bez valného efektu
No, jeden efekt to mělo, chudák dostal zácpu jak ho to zapláclo, pár dnů nekadil a kroutil se mi tu jak žížala
Takže i nadále jen kojíme, teď byla krapet krize, už jsem myslela, že to zabalíme, ale Nutrilon odmítl a jiný UM HA není, tak jsme se posnažili a jedeme dál
Tak jsem nakonec ráda, že to nechtěl, sám si řekl, že to není ono a maminka musí máknout
V prosinci nám mudr. vysvětlí už příkrmy, tak jsem zvědavá. A novinka největší - objevili jsme supr domeček a budeme se stěhovat do Vrahovic!!
Takže teď docela stres, vyřizujem hypotéku, musím prodat byt, netuším kde vlastně budem na Vánoce a pak to zařizování atd atd.. Ale už se fakt těším! Je tam pěkná zahrada, velikost tak akorát a je to 5+kk a hlavně hned obyvatelný, žádná „ratejna“. My si jen doděláme pár věcí podle svýho a můžem se stěhovat
Tak nám držte palec, ať to vše ve zdraví všichni přežijem
Krásný zbytek večera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeji všem hezkou první adventní neděli a vypadá to že bude i slunečná.Konečně po dlouhé době vylezlo.
Jak jste na tom s přípravami na vánoce,já nic moc,nemužu najít ozdoby marně přemýšlím kam sem je dala achjo,nějaká skleroza.
.Jinak většinu dárků už máme,ale nevím co manžovi to je každej dok nějvětší oříšek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den,tak vánoce jsou za námi,já myslela jak si odpočinu a ono to bylo naopak.Jediný klidný den byl asi fakt jen 24tého.Pak jsme museli po návštěvách a nakonec to završila střevní chřipka.Ale naštěstí zase brzy odešla.Naší malé lezou zoubky tak mám doma veselo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,bydlím kousek od Prostějova,jsem na MD s čtyřměsíční holčičkou a hledáme někoho na společné procházky i posezení u kávy.Jsme mobilní,takže v případě zájmu dojedeme třeba do Prostějova nebo na přehradu.Těšíme se!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jsme zatím u našich ve Šternberku, ale za pár měsíců budeme zase ve Vrbátkách. Skoro nikoho tam neznám a kočár do vlaku bych asi sama nedostala. Až to budu mít s malým víc vychtaný, tak si budu muset zařídit nějaký jízdy v autoškole ať se do toho zas dostanu. Řidičák mám, auta máme dvě, akorát mi to řízení nejde… taže to budu muset vypilovat. Snad mi to časem půjde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě to půjde,já bych byla bez auta úplně odepsaná,už jen když mám jet s malou doktorovi nebo něco zařídit,jsem vděčná za to že máme dvě auta a jsem samostatná.Nic na tom není,určitě to zvládneš,držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda,
já jsem přímo z PV a mám rok a půl starou dcerku. Za chvíli začne jaro, teplo…byla by fajn nějaká procházka a pokec.
Bude ráda, když se někdo přidá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až budu víc mobilní, tak to bude lepší… ![]()
Já se trochu bojím toho řízení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,tak dlouho jsem tu nebyla,omlouvám se,ale nějak nestíhám.Svátky jsem přečkala se zlomenou nohou,teď už jsem fit a hlavně plná energie na seznamování,procházky a kafíčkování!!!
Rozmyš: Já bydlím taky kousek od PV a na přehradu mám kousek,tak pokud budeš chtít,tak procházka nebude špatná!!Moc ráda se tady v okolí procházím i po Prostějově!!!
Tak musím jít za tím naším ďáblíkem,mějte se famfárově!!!!......jsem už z té Kouzelné školky úplně magor!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Aneta2707 , 22.2.25 07:52
- Luane , 20.9.22 17:54
- Klopotkova , 18.8.22 23:06
- Frudge , 7.1.22 13:44
- Villanelle , 6.1.22 09:26
- Tinka 11 , 31.12.21 12:54
- petit-a.nge , 2.3.21 20:49
- LéňaHo , 16.5.20 20:07
- IvčaRu , 17.1.20 15:11
- Cernabarbora , 13.10.19 20:58
- Ráďa 25 , 29.9.19 21:13
- Lanourek , 4.9.19 16:27
- hrisnice.m , 15.5.19 09:08
- Alyzee , 6.5.19 12:26
- Hana123456 , 14.2.19 15:49
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
CAR Gynem-zkušenosti
- 25.4.26 23:52
- Micromia
- 8
Seznamovani kocek
- 25.4.26 22:20
- paja120
- 2
Je povinnost nahlásit příjem z prodeje...
- 26.4.26 00:30
- Kamenozrout
- 6
Absces na kostrči – jet na chirurgii?
- 25.4.26 21:26
- Anonymní
- 17
Bude to lakomec?
- 25.4.26 23:28
- Černá Madonna
- 53
Močový měchýř – problémy po zánětu
- 25.4.26 21:18
- tgg91
- 5
Fyzioterapie – Vysočina
- 25.4.26 18:58
- Mirek.k6
- 1
Časová slepota, jak se s tím vyrovnáváte?
- 26.4.26 00:24
- Roxy ivka
- 41
Pocit propadání, motání hlavy a nejistoty
- 25.4.26 22:14
- Mirek.k6
- 4
Jak dostat do dítěte Omega 3?
- 25.4.26 20:48
- Neboj
- 16
Nové příspěvky
Musím v 15 letech na gyndu?
- 26.4.26 00:46
- Anonymní
- 77
Glykovaný hemoglobin – těhotenská cukrovka
- 26.4.26 00:37
- TRG
- 19
Je povinnost nahlásit příjem z prodeje...
- 26.4.26 00:30
- Kamenozrout
- 6
Jak moc věřit Mamatestu?
- 26.4.26 00:27
- CatOnTheMoon
- 39
Časová slepota, jak se s tím vyrovnáváte?
- 26.4.26 00:24
- Roxy ivka
- 41
Milenky sem nová diskuze
- 26.4.26 00:07
- Luxusnixicht
- 101021
Co dnes vaříte?
- 25.4.26 23:57
- Havlova
- 64943
CAR Gynem-zkušenosti