Osamělost

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Prostějova a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
2.7.12 11:10

Já se sem přistěhovala před deseti lety, přítel je rodilý Prostějovák :) směrem na Mostkovice často chodíme na procházku, podél Hloučely, obvykle končíme u Abrahámka na hřišti :) vedro strašný, ven se jít přes den moc nedá a malý je nerad doma, to ho nebaví, tak je trochu protivka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
2.11.12 16:25

Ahojky

Bydlíme kousek od PV a taky hledám kámošku. Strašně dlouho jsem nikde nebyla a nejradši bych někde zapařila a nebo si aspoň pokecala. Jste tu ještě? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
2.11.12 16:59

Ahoj, já jsem taky vetšinou furt doma s malým… :)
U nás je centrum volného času, kde chodí mamky malýma prckama, ale to je jen jednou týdně. Už tu znám pár maminek, ale potkávám se s nima jenom tam, jinak ne.
Příští týden pojedem k našim tak se trochu dostanu ven.. :D
Já sice mám řidičák a mohla bych někam jet, ale necítím se na to. Musím to všechno znova natrénovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.12 22:20

Jak to tak čtu a vzpomínám, jsem čím dál vděčnější, že máme klimu. Ještě doma manžel dodělá topení a bude dobře i jinde než v ložnici…Někdo psal že se malá bála i slepic…jooo věřte holky že když k nám na farmu dojedou děti z města, najdou se i takové co se bojí slepic i kačen…ale pár víkendu u nás to spraví a děcka si mezi zvířaty zvyknou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
10.3.13 09:53

Ahoj holky, vezměte mě mezi vás? ;-) já se do PV přestěhovala za manželem. přírůstek čekáme v červenci. bohužel tu tedy nikoho neznám, ani přes manžela. zaprvé jeho známé baby ještě nemají a zadruhé v PV ani už od konce střední nejsou… :-/

• Citovat
  • Upravit
75
11.3.13 14:24

Ahoj silviku, vítej :) to jsme na tom podobně, taky tu nikoho moc neznám, přírůstek (k dvouletému rošťákovi) čekáme tedy už ted v březnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
11.3.13 14:51

Ahojte holky, my sice nejsme v Prostějově, ale kousek ve Vrbátkách. Znám tu jenom pár mamin, jinak nikoho. Scházíme se s dětma každou středu dopoledne tady v takové herničce. Klidně můžete dojet… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
11.3.13 15:40

@bette
a co čekáte? ;-)
a kde přesně bydlíte?

jinak já bych se pak s baby ráda zapojovala, ale jelikoz mě čeká ještě 1 rok na VŠ, tak ve všední dny budu moct fungovat nejdříve odpo… :-/ a pojízdná nejsem a nebudu :-/

• Citovat
  • Upravit
silvik88
11.3.13 15:46

@bette
jinak my bydlíme u centra. ja se zatim v PV objevuji vzdy na vikend, ale od cervence / srpna tam budu skoro pořád ;-)

• Citovat
  • Upravit
75
11.3.13 17:30

Holčičku :) Jinak bydlíme taky u centra. A s pojízdností jsme na tom asi podobně, řidičák nemám (možná někdy časem..) Malý je vyloženě „venkovní“ dítě, takže jsme loni byli skoro pořád někde venku, i jsme dost jezdili vlakem na výlety - ale pořád jen sami :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
11.3.13 17:43

Tak já ŘP mam, ale není a nebude co řídit :-D
jinak já osobně jsem také venkovní a abych se z toho doma a v práci nezblaznila, tak budu muset lézt ven co nejčastěji ;-)

• Citovat
  • Upravit
75
30.3.13 17:26

„maminko, kde jsi, maminko kde jsi…“ - sedí půl metru ode mě, směje se mi do obličeje a vykřikuje to stejné už deset minut na celý byt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucíík 20126
2.4.13 18:50

Ahoj maminky
Ráda bych se k Vám přidala…přestěhovali jsme se před pár měsíci do Prostějova a nikoho tu neznám, mám 10měsíčního čertíka..ale je nám to dlouhé když nemáme společníky na hraní a procházky :(

• Citovat
  • Upravit
Zuzule09
4.4.13 16:11

Ahoj maminy můžu se přidat mám 9měsíční dcerku a chtěla bych mít ským na procházky až bude konečně teplejc

• Citovat
  • Upravit
75
27.5.13 14:57

Ahoj holky, to je tedy počasí :(…bylo by fajn se tu s někým domluvit a vyrazit třeba na kávu či na procházku, až bude hezky…jinak je mi 35, malý má 2 roky a naše čertice oslavila 1 měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny