Osamělost
- Otevřená skupina
Skupina pro všechny maminky z Prostějova a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Díky!! Nááádhera!!
Adámek je opravdu rozkošnej, s těma křidýlkama je boží!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LuciLu píše:
Ahoj Zopko, jo dívala, já tady o té fotografce věděla už předtím, ale rozhodli jsme se pro pí. Havlíčkovou. Ale asi to zkusíme, i když jsem se ještě nedostala k tomu jí brnknout. Jak se znám, tak zavolám tak pozdě, že nás už před Vánoci nevezmeNechceš dát na mrknutí ukázku?
A jak se jinak daří? Už začala pěkná zima, tak jsme dnes měli premiéru se zimním oblíkání a bude to horor! Asi přestaneme chodit ven v zimě, protože co ten vyváděl při navlíkání všech vrstev, to byl děs!
Teď si ještě ani nejsem pořádně jistá jak moc je potřeba ho teple oblíct (jako co dát v kolika stupních - fusak/kombinéza/bunda - jak to nakombinovat
), no supr … A jak teď nemůže koukat ven z kočáru, tak zas začíná pomrčávat a pofňukávat jak se vzbudí… Samo lepší, hihi
Mějte se fajn…
Tak až budeš mít fotky,tak sem taky nějaké dej!Doufám,že se vám taky povedou jako nám ty naše! ![]()
Jinak u nás je to s tím oblíkáním úplně to samé,jak něco začnu tahat přes ruce,tak řveme a řveme.Zatím Adámka to fusaku nedávám.Oblíkám ho do bodyčka,punčocháče,kalhoty,čepice a nějakou mikču nebo svetr a na to šusťákovou bundu,šup do kočárku,deku a nánožník.Nos i ručičky má teplé,tak asi dobrý.
Ajak se jinak máte,co už umíte?Kojíš nebo UM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky
Můžu se přidat..
Taky hledám kamarádku .. Bydlím kousek cca 15km od PV. Žijeme tu 2roky ale nikoho tu skoro neznám..
Bud maminkám skončila rodičovská a chodí do práce a nebo jsou zalezlí doma na zahradě.. není tu ani dětské hřiště takže seznámení s jinou maminkou je tu na bodu mrazu..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Pavli,
vítej…já u Prostějova bydlím přes dva roky, ale u nás v dědině nikoho, kromě rodiny neznám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A odkud jsi? Beztak jako naschvál z opačného konce PV. Já bydlím v Přemyslovicích. Pavli a už víte co to bude nebo se prcek ještě schovává?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bydlíme ve Vrbátkách…takže jsme na opačné straně… ![]()
Mrně se zatím nechtělo ukazovat. Zítra jdu zas na kontrolu, tak se uvidí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nj Vrbátky … já si to myslela.. zíkon schválnosti funguje skvěle, tak je všechno v pořádku..
Dnes jdeš na kontrolu, tak snad to bude vytoužené pohlaví.. pak písni.. A co jména máte už nějaký vybraný?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pavca3388 píše:
Ahojky holkyMůžu se přidat..Taky hledám kamarádku .. Bydlím kousek cca 15km od PV. Žijeme tu 2roky ale nikoho tu skoro neznám..
Bud maminkám skončila rodičovská a chodí do práce a nebo jsou zalezlí doma na zahradě.. není tu ani dětské hřiště takže seznámení s jinou maminkou je tu na bodu mrazu..
![]()
Ahoj Pavli,jsem ráda,že jsi se přidala!! ![]()
No a s tou samotou to znám,taky tu nikoho neznám a tak moc ráda bych se s někým skamarádila a časem i zašla na to kafe a pokecala o těch běžných problémech.A jak říkáš,pár sousedů tady je,ale co jdu kolem,tak to tam vypadá jako opuštěné…nikde ani živáček.....už mám pocit,že ven na procházky snad chodím sama s Adámkem!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrně je furt otočené, takže zas nic nevíme…nechce se fotit, to bude mít asi po mě… ![]()
Jména máme vybrané jen částečně, holka bude asi Maruška, ale jméno pro kluka jsme ještě nevybrali.
Dneska jsme se byli koukat na kočárek a za 14 dní ho možná už i objednáme, půjdu na testy na těhotenskou cukovku, takže budu mít čas zajít do toho obchodu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, všechny zdravím a vítám Pavču!
Pavlínko - aspoň budete mít překvápko, u nás to teda bylo jasné už ve 12.týdnu na tom 1. screeningu v Olmiku.. Pak ale utrum a až do konce se nám vůbec neukázal a ani fotku už nemáme
A jaký kočár máte vybraný? My máme DorJan Danny Sport3 a jsme spokojený. A s tím jménem jsme to udělali tak, že jsem koupila knížku Jak se bude vaše dítě jmenovat a brali jsme to i podle významu. Navíc manžel je Váha a tímhle jsem ho přesvědčila, aby souhlasil se mnou, jinak by tu bichli musel číst a rozhodovat se, haha
Zopko - odkud jsi ty? My momentálně trénujeme překulování na bříško, perfektně pase koníky a frčí všchny hračky co se dají strčit do pusy
I mudr. říká, že jsme o měsíc napřed, šikula náš
Já oblíkám zatím taky tak a stačí to, fusak musím ještě pořídit, mám slíbený od známé, tak snad to do mrazíků stihnu.. Jo a plně kojíme, ale už se v noci docela často a pravidelně budí, tak asi dáme od toho 4.měsíce už nějakou kaši, aby víc spal. A dnes jsem volala na focení panu Pospíšilovi, mají ateliér v Atriu a teda rozumnější ceny než Kadlčíková, tak to asi zkusíme. A po hlase moc sympaťák, vše se dá domluvit, tak uvidíme. Pak poreferuju a dám ukázku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Značku toho kočárku si nepamatuju…ale je to čtyřkombinace, takže je tam i sedačka do auta…
My máme fotku z ultrazvuku jenom, jak bylo mrně úplně malinkatý… ![]()
To jméno nějak pořešíme, snad se to do porodu stihne… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem z Mostkovic a jsme tu spokojení.Celý život jsme byli v paneláku…já i můj chlap,takže jsme se cpali někam do přírody,ticha a na čerstvý vzduch,no a v Mostkovicích jsme našli,co jsme chtěli!!! ![]()
Jinak my máme kočárek Espiro GTX a jsme s ním taky spokojení…na DonJar jsme taky koukali.
No a co se týče ultrazvuku,tak Adámek se otočil hned někdy ze začátku a pak do konce taky nic,ale my jsme nechtěli vědět,co to bude,chtěli jsme mít překvapení! ![]()
Aďa bude mít příští týden půl roku,začíná se zdvihat na sedání a na čtyři…první pokusy o lezení,zatím se daří jen couvání.Taky se mu asi klube první zoubek,máme teď takové dobrodružné noci,kdy víc bdíme než spíme!! ![]()
Já taky plně kojím,ale v druhém a třetím měsíci byla mléčná krize,tak jsem musela dokrmovat Nutrilonem,ale potom se to upravilo a já se pěkně rozkojila,což mi vydrželo doteď!!Večer jsem taky začala dávat nemléčnou rýžovou kaši,sní zatím jen pár lžiček,ale i to je pokrok…trénujeme práci se lžičkou!! ![]()
Tak já jdu kojit a uspávat…zatím,hezký večer!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zopko, my jsme teda oba z domku, tak chceme taky nějaký najít. Teď bydlíme v paneláku, ale manžel je nadšený mičurin a bonsajista, tak prostě potřebujeme nejen víc místa, ale i zahradu
Já jsem ale naprosto městský člověk, takže se mi nechce moc daleko z PV, navíc i kvůli rodině a tak. Takže momentálně hledáme a vybíráme
Jojo, to asi budou zoubky, kamarádka má prcka taky půl roku a už jim to začalo.. Nám právě malej spinkal krásně od začátku, vydržel i 7 hod a kojila jsem 1× za noc, ale předminulý týden měl spurt (kojení co hodinu a půl. I v noci!!
) a zvládli jsme to, ale začal se budit co 3 hoďky jak přes den. Tak asi taky zkusíme na noc tu kaši a třeba to pomůže. Snad si to teď s tím spaním nepokazí, já jsem šílený spavec, tak nevím jak bych to zvládla
Navíc manžel ani nemá kam utýct spát (nevýhoda 1+1
), tak ho musím nějak vždycky zvládnout, tak startuju hned jak se ozve, ať je klid.. Tak hezký zbytek večera, já to jdu zalomit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky za přivítání. ![]()
Zopko, tak to nebydlíte zase tak daleko.
( ty máš přezdívku jako Fildíkuv nejoblibenější dinosaurus z filmíku Země dinosaurů.. tam mají taky zopku - ta je z nich nejhezčí)
Z Moskovic znám jedu holčinu.. jmenuje se Monika na příjmení si ale nevzpomenu..učila se cukrářkou tu ale asi neznáš.
Holky my máme kořárek od českého výrobce jmenuje se Veronika Trend. Jsem s ním moc moc spokojená. Velký kola.. pěkně drncá, jak ty kočárky co se za starých časů dřív dělali a má velkou korbičku..že v ní mimi není na těsno a má prostor.. Velká nevýhoda je, že se s tím nevlezu do autobusu
Některý mají totiž úzký dveře a nebo tu nejezdí od nás autobusy s místem pro kočárek.. Takže jezdím všude s autosedačkou na podvozku.. bezvadný pomocník.
Kočárek by se nám totiž nelezl ani do auta, když jsme ted 4. ![]()
To máme holky ty mimča tady kousek od sebe.. Terýsek má 2měsíce a vůbec se jí nechce pást.. na bříšku se jen rozčiluje.. Hlavu zvedne jen na chviličku a hned zase jí buchne dolů.. když jí chovám, tak jí taky ta hlavíčka lítá všemi stranami..
hlavně, že má snahu se přitahovat za mé ruky do sedu.
se bojím, že to není moc dobrý to, že ještě nepase… když je vzhůru tak trpí na prdíky a nic moc jí většinou nezajímá. Už se těším až překonáme ty 3 měsíce. ![]()
V pátek přijel Fildík ze školky a půl hodiny na to dostal vysokou horečku.. Doufám, že Terču to mine. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Aneta2707 , 22.2.25 07:52
- Luane , 20.9.22 17:54
- Klopotkova , 18.8.22 23:06
- Frudge , 7.1.22 13:44
- Villanelle , 6.1.22 09:26
- Tinka 11 , 31.12.21 12:54
- petit-a.nge , 2.3.21 20:49
- LéňaHo , 16.5.20 20:07
- IvčaRu , 17.1.20 15:11
- Cernabarbora , 13.10.19 20:58
- Ráďa 25 , 29.9.19 21:13
- Lanourek , 4.9.19 16:27
- hrisnice.m , 15.5.19 09:08
- Alyzee , 6.5.19 12:26
- Hana123456 , 14.2.19 15:49
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
5+2 těhotenství a nevolnosti
- 24.4.26 01:21
- Mall126
- 2
Jak vytřídit zbytečné věci?
- 24.4.26 03:39
- miasek
- 5
Používáte lubrikační gel?
- 23.4.26 22:47
- Katie.tanya
- 4
Kdo je partner Kateřiny Březinové, vdovy...
- 23.4.26 21:04
- KamčaFM
- 1
Bolest dásně po trhání zubů
- 23.4.26 21:42
- Pl470
- 3
Pojištění u kooperativy
- 23.4.26 22:11
- JoHoP
- 7
Jméno Adam vs Dominik
- 24.4.26 01:18
- Černá Madonna
- 21
Smlouva na byt. Paušál nebo zálohy?
- 23.4.26 21:26
- tartaletka
- 5
Roupi miminko 10 měsíců
- 23.4.26 21:54
- JancaS84
- 4
Lázně Jeseník-Lipová-K.Studanka-byl jste...
- 23.4.26 21:13
- jejjej
- 9
Nové příspěvky
Pochybení školy - nikdo mi nezavolal, že...
- 24.4.26 03:47
- miasek
- 42
Milenky sem nová diskuze
- 24.4.26 03:46
- PersonalMichaela
- 100543
Jak vytřídit zbytečné věci?
- 24.4.26 03:39
- miasek
- 5
Nemám na nájem, může mě majitel vyhodit z...
- 24.4.26 03:24
- PersonalMichaela
- 83
Když dcera vysává...
- 24.4.26 03:19
- PersonalMichaela
- 26
2 dny před MS slabě pozitivní Ovu test?
- 24.4.26 01:41
- MonaRS
- 14
5+2 těhotenství a nevolnosti