Osamělost

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Prostějova a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1272
10.10.11 16:25

Díky!! Nááádhera!! :dance: Adámek je opravdu rozkošnej, s těma křidýlkama je boží!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.10.11 19:42

To jsou fakt moooc krásné fotky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.10.11 21:14
LuciLu píše:
Ahoj Zopko, jo dívala, já tady o té fotografce věděla už předtím, ale rozhodli jsme se pro pí. Havlíčkovou. Ale asi to zkusíme, i když jsem se ještě nedostala k tomu jí brnknout. Jak se znám, tak zavolám tak pozdě, že nás už před Vánoci nevezme :roll: Nechceš dát na mrknutí ukázku? :-D A jak se jinak daří? Už začala pěkná zima, tak jsme dnes měli premiéru se zimním oblíkání a bude to horor! Asi přestaneme chodit ven v zimě, protože co ten vyváděl při navlíkání všech vrstev, to byl děs! :roll: Teď si ještě ani nejsem pořádně jistá jak moc je potřeba ho teple oblíct (jako co dát v kolika stupních - fusak/kombinéza/bunda - jak to nakombinovat :think: ), no supr … A jak teď nemůže koukat ven z kočáru, tak zas začíná pomrčávat a pofňukávat jak se vzbudí… Samo lepší, hihi :wink: Mějte se fajn…

Tak až budeš mít fotky,tak sem taky nějaké dej!Doufám,že se vám taky povedou jako nám ty naše! :palec:
Jinak u nás je to s tím oblíkáním úplně to samé,jak něco začnu tahat přes ruce,tak řveme a řveme.Zatím Adámka to fusaku nedávám.Oblíkám ho do bodyčka,punčocháče,kalhoty,čepice a nějakou mikču nebo svetr a na to šusťákovou bundu,šup do kočárku,deku a nánožník.Nos i ručičky má teplé,tak asi dobrý.
Ajak se jinak máte,co už umíte?Kojíš nebo UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
11.10.11 15:59

Ahojky holky

Můžu se přidat.. :) Taky hledám kamarádku .. Bydlím kousek cca 15km od PV. Žijeme tu 2roky ale nikoho tu skoro neznám.. :( Bud maminkám skončila rodičovská a chodí do práce a nebo jsou zalezlí doma na zahradě.. není tu ani dětské hřiště takže seznámení s jinou maminkou je tu na bodu mrazu.. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
11.10.11 18:29

Ahoj Pavli,

vítej…já u Prostějova bydlím přes dva roky, ale u nás v dědině nikoho, kromě rodiny neznám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
11.10.11 19:43

A odkud jsi? Beztak jako naschvál z opačného konce PV. Já bydlím v Přemyslovicích. Pavli a už víte co to bude nebo se prcek ještě schovává?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
11.10.11 20:46

Bydlíme ve Vrbátkách…takže jsme na opačné straně… :-)
Mrně se zatím nechtělo ukazovat. Zítra jdu zas na kontrolu, tak se uvidí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
12.10.11 07:42

Nj Vrbátky … já si to myslela.. zíkon schválnosti funguje skvěle, tak je všechno v pořádku.. :lol: :lol: Dnes jdeš na kontrolu, tak snad to bude vytoužené pohlaví.. pak písni.. A co jména máte už nějaký vybraný? :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.10.11 09:30
Pavca3388 píše:
Ahojky holkyMůžu se přidat.. :) Taky hledám kamarádku .. Bydlím kousek cca 15km od PV. Žijeme tu 2roky ale nikoho tu skoro neznám.. :( Bud maminkám skončila rodičovská a chodí do práce a nebo jsou zalezlí doma na zahradě.. není tu ani dětské hřiště takže seznámení s jinou maminkou je tu na bodu mrazu.. :cry: :cry:

Ahoj Pavli,jsem ráda,že jsi se přidala!! :wink:
No a s tou samotou to znám,taky tu nikoho neznám a tak moc ráda bych se s někým skamarádila a časem i zašla na to kafe a pokecala o těch běžných problémech.A jak říkáš,pár sousedů tady je,ale co jdu kolem,tak to tam vypadá jako opuštěné…nikde ani živáček.....už mám pocit,že ven na procházky snad chodím sama s Adámkem!! :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
12.10.11 18:02

Mrně je furt otočené, takže zas nic nevíme…nechce se fotit, to bude mít asi po mě… :lol:
Jména máme vybrané jen částečně, holka bude asi Maruška, ale jméno pro kluka jsme ještě nevybrali.
Dneska jsme se byli koukat na kočárek a za 14 dní ho možná už i objednáme, půjdu na testy na těhotenskou cukovku, takže budu mít čas zajít do toho obchodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
12.10.11 19:17

Ahoj holky, všechny zdravím a vítám Pavču! :mavam: Pavlínko - aspoň budete mít překvápko, u nás to teda bylo jasné už ve 12.týdnu na tom 1. screeningu v Olmiku.. Pak ale utrum a až do konce se nám vůbec neukázal a ani fotku už nemáme :roll: A jaký kočár máte vybraný? My máme DorJan Danny Sport3 a jsme spokojený. A s tím jménem jsme to udělali tak, že jsem koupila knížku Jak se bude vaše dítě jmenovat a brali jsme to i podle významu. Navíc manžel je Váha a tímhle jsem ho přesvědčila, aby souhlasil se mnou, jinak by tu bichli musel číst a rozhodovat se, haha :-) Zopko - odkud jsi ty? My momentálně trénujeme překulování na bříško, perfektně pase koníky a frčí všchny hračky co se dají strčit do pusy :lol: I mudr. říká, že jsme o měsíc napřed, šikula náš :potlesk: Já oblíkám zatím taky tak a stačí to, fusak musím ještě pořídit, mám slíbený od známé, tak snad to do mrazíků stihnu.. Jo a plně kojíme, ale už se v noci docela často a pravidelně budí, tak asi dáme od toho 4.měsíce už nějakou kaši, aby víc spal. A dnes jsem volala na focení panu Pospíšilovi, mají ateliér v Atriu a teda rozumnější ceny než Kadlčíková, tak to asi zkusíme. A po hlase moc sympaťák, vše se dá domluvit, tak uvidíme. Pak poreferuju a dám ukázku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
12.10.11 20:21

Značku toho kočárku si nepamatuju…ale je to čtyřkombinace, takže je tam i sedačka do auta…
My máme fotku z ultrazvuku jenom, jak bylo mrně úplně malinkatý… :-)
To jméno nějak pořešíme, snad se to do porodu stihne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.10.11 20:38

Já jsem z Mostkovic a jsme tu spokojení.Celý život jsme byli v paneláku…já i můj chlap,takže jsme se cpali někam do přírody,ticha a na čerstvý vzduch,no a v Mostkovicích jsme našli,co jsme chtěli!!! :palec:
Jinak my máme kočárek Espiro GTX a jsme s ním taky spokojení…na DonJar jsme taky koukali.
No a co se týče ultrazvuku,tak Adámek se otočil hned někdy ze začátku a pak do konce taky nic,ale my jsme nechtěli vědět,co to bude,chtěli jsme mít překvapení! :dance:
Aďa bude mít příští týden půl roku,začíná se zdvihat na sedání a na čtyři…první pokusy o lezení,zatím se daří jen couvání.Taky se mu asi klube první zoubek,máme teď takové dobrodružné noci,kdy víc bdíme než spíme!! :zed:
Já taky plně kojím,ale v druhém a třetím měsíci byla mléčná krize,tak jsem musela dokrmovat Nutrilonem,ale potom se to upravilo a já se pěkně rozkojila,což mi vydrželo doteď!!Večer jsem taky začala dávat nemléčnou rýžovou kaši,sní zatím jen pár lžiček,ale i to je pokrok…trénujeme práci se lžičkou!! :mrgreen:
Tak já jdu kojit a uspávat…zatím,hezký večer!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
12.10.11 22:03

Zopko, my jsme teda oba z domku, tak chceme taky nějaký najít. Teď bydlíme v paneláku, ale manžel je nadšený mičurin a bonsajista, tak prostě potřebujeme nejen víc místa, ale i zahradu :think: Já jsem ale naprosto městský člověk, takže se mi nechce moc daleko z PV, navíc i kvůli rodině a tak. Takže momentálně hledáme a vybíráme :roll: Jojo, to asi budou zoubky, kamarádka má prcka taky půl roku a už jim to začalo.. Nám právě malej spinkal krásně od začátku, vydržel i 7 hod a kojila jsem 1× za noc, ale předminulý týden měl spurt (kojení co hodinu a půl. I v noci!! :zed: ) a zvládli jsme to, ale začal se budit co 3 hoďky jak přes den. Tak asi taky zkusíme na noc tu kaši a třeba to pomůže. Snad si to teď s tím spaním nepokazí, já jsem šílený spavec, tak nevím jak bych to zvládla :nevim: Navíc manžel ani nemá kam utýct spát (nevýhoda 1+1 :-? ), tak ho musím nějak vždycky zvládnout, tak startuju hned jak se ozve, ať je klid.. Tak hezký zbytek večera, já to jdu zalomit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
16.10.11 07:10

Holky díky za přivítání. :)
Zopko, tak to nebydlíte zase tak daleko. :)( ty máš přezdívku jako Fildíkuv nejoblibenější dinosaurus z filmíku Země dinosaurů.. tam mají taky zopku - ta je z nich nejhezčí) :D :D Z Moskovic znám jedu holčinu.. jmenuje se Monika na příjmení si ale nevzpomenu..učila se cukrářkou tu ale asi neznáš.
Holky my máme kořárek od českého výrobce jmenuje se Veronika Trend. Jsem s ním moc moc spokojená. Velký kola.. pěkně drncá, jak ty kočárky co se za starých časů dřív dělali a má velkou korbičku..že v ní mimi není na těsno a má prostor.. Velká nevýhoda je, že se s tím nevlezu do autobusu :D Některý mají totiž úzký dveře a nebo tu nejezdí od nás autobusy s místem pro kočárek.. Takže jezdím všude s autosedačkou na podvozku.. bezvadný pomocník. :) :palec: :palec: Kočárek by se nám totiž nelezl ani do auta, když jsme ted 4. :D

To máme holky ty mimča tady kousek od sebe.. Terýsek má 2měsíce a vůbec se jí nechce pást.. na bříšku se jen rozčiluje.. Hlavu zvedne jen na chviličku a hned zase jí buchne dolů.. když jí chovám, tak jí taky ta hlavíčka lítá všemi stranami.. :( hlavně, že má snahu se přitahovat za mé ruky do sedu. :D se bojím, že to není moc dobrý to, že ještě nepase… když je vzhůru tak trpí na prdíky a nic moc jí většinou nezajímá. Už se těším až překonáme ty 3 měsíce. :D
V pátek přijel Fildík ze školky a půl hodiny na to dostal vysokou horečku.. Doufám, že Terču to mine. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny