Osamělost

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Prostějova a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
28.9.11 09:06

Taky budeme kupovat obyčejnou dřevěnou postýlku. U našich je ještě jedna po mě a bráchovi… ale doma musíme taky jednu mít.
Já taky na takový ty přeplácanosti taky nejsem.
Adámek je moc šikovnej…má takovej šibalskej kukuč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
28.9.11 21:37

Jooo,to on je celý takový náš šibal! :andel:
My máme po rodině ještě asi 2 postýlky,ale u babiček to není moc kam dát,takže jsme si koupili jednu cestovní a tu si vozíme vždy sebou.
Adámek teď usnul,je to hrůza,takový nespavec…ani přes den toho moc nenaspí,max. tak 30 minut!On chce být hold asi co nejvíce času s náma! :lol: Lumpík jeden!
A už máte vymyšlené jména?Nám trvalo celkem dlouho,než jsme se shodli,ale nakonec se povedlo!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.9.11 20:47

Cestovní postýlku budeme taky nejspíš kupovat.
To víš s mamkou je nejlíp :-D
Když to bude holka tak nejspíš Maruška, ale jméno pro kluka jsme ještě nevymysleli…Nějak mě žádné ještě netrklo, ale máme ještě chvilku čas… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
30.9.11 14:15

My jsme měli vybrané jména Adam nebo Ondra (mě se líbíl ještě i Vojtíšek) a pro holku Ema,Zuzanka a nebo Kristýnka........vyhrála to Zuzka a Adam! :-D Ale není to lehké rozhodnutí vybrat takové jméno,které se mu bude líbit i v dospělosti,nebude znít divně a hlavně se za něj nebude stydět!! :think:
Bydlíte v domku nebo bytě?Máte pejska?My jsme oba panelákoví od narození a teď na stará kolena :lol: jsme se rozhodli pro domeček a pejska!Psa jsme měli 2 měsíce před narozením Adámka,takže teď máme 2 mimina,je to náročné,ale jsme moc rádi,že je máme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
1.10.11 08:53

Bydlíme v domku, ale zvířátko zatím žádné nemáme. Pes by tam neměl moc místa. Měla jsem už zamluvené kotě, ale mezitím jsem otěhotněla, tak mi to doktorka moc nedoporučila. Ale určitě si kotě pořídím, jak se mrně narodí a nejspíš taky nějaký morče… :-)
My jsme vždycky doma měli nějaký to zvíře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
2.10.11 21:02

Mě se kočky taky líbí…britské modré…ty jsou!! :-) Ta by mi nevadila,kdybychom ji měli doma,ale i tak toho je nad hlavu,takže možná někdy hoooodně později!!
Jinak už máš na prcka výbavičku koupenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
2.10.11 22:13

Ahoj holky, jsem také z Prostějova a mám 3 1/2 měsíčního chlapečka Matyáška.. Zopko, Adámek je krásnej kulišák, o chlup starší než ten můj :-P PavlínkoP, přeji pohodové těhotenství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
3.10.11 17:55

Mě se líbí skoro všechny kočky, ale nejspíš si pořídíme obyčejnou… :-)
Kámoška mi prodala dvě kabele oblečení, takže oblečky bych nějaký měla, ale jinak zatím nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
3.10.11 17:56

Ahoj Luci, ten tvůj malej má taky pěknej kukuč… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
3.10.11 19:42

Zopko, chtěla jsem se prosím zeptat u které fotografky jste byli? Zmiňuješ, že jste se byli fotit, tak jestli poradíš… My byli v těhotenství u pí. Havlíčkové, ale ta je teď těhotná a zrušila nám to… :-( A teď tápem ke komu jít, aby to za něco stálo.. :think: Díky předem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.10.11 22:18

Ahoj LuciLu,jsem moc ráda,že jsi se mezi nás prostějováky přidala!Máte krásného syna…taky kulišák! :lol:
Byli jsme se fotit u p.Kadlčíkové,v Prostějově za radnicí.....má tam ateliér.www.helenakadlcikova.com/…jukni na to,ale je skvělá! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.10.11 13:12

Tak co LuciLu,koukala jsi se na ty webovky?Už máme fotky a super!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
10.10.11 13:31

Ahoj Zopko, jo dívala, já tady o té fotografce věděla už předtím, ale rozhodli jsme se pro pí. Havlíčkovou. Ale asi to zkusíme, i když jsem se ještě nedostala k tomu jí brnknout. Jak se znám, tak zavolám tak pozdě, že nás už před Vánoci nevezme :roll: Nechceš dát na mrknutí ukázku? :-D A jak se jinak daří? Už začala pěkná zima, tak jsme dnes měli premiéru se zimním oblíkání a bude to horor! Asi přestaneme chodit ven v zimě, protože co ten vyváděl při navlíkání všech vrstev, to byl děs! :roll: Teď si ještě ani nejsem pořádně jistá jak moc je potřeba ho teple oblíct (jako co dát v kolika stupních - fusak/kombinéza/bunda - jak to nakombinovat :think: ), no supr … A jak teď nemůže koukat ven z kočáru, tak zas začíná pomrčávat a pofňukávat jak se vzbudí… Samo lepší, hihi :wink: Mějte se fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.10.11 13:38

…ukázka fotek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.10.11 13:38

• načítám...