Osamělost

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Prostějova a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lentilka04
29.8.13 13:08

Ahoj maminky, můžu se přidat? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
75
3.9.13 00:37

Ahoj, klidně můžeš, ale je tady dost mrtvo :( bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
3.9.13 08:06

mimčo

Bývala jsem tu hlavně před porodem a chvilku po, ale jen malinkou. Malej a farma mi zabírá tolik času, že na to tu nemám čas…jsem ráda že si najdu chvilku mezi vším a jdu se s malým jednou týdně projít ven…a to většinou zkontrolovat koně a zvěř, nebo když má manžel rapla a musí se zklidnit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
19.9.13 15:02

Holky, jestli tu teda někdo je…nechtěl by se někdo sejít na kafe s dětmi, zajít do herny k Pirátovi nebo tak něco? Venku se být moc nedá, doma jsme pořád..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzule09
20.9.13 11:33

@bette
Ahoj venku fakt nic moc celkem brzy, k Pirátovi? To neznám :D co je to za hernu.

• Citovat
  • Upravit
107
20.9.13 15:35

Tak se na to koukám a nenapadlo by mě že vstupy pro děti jsou tam placené (taťka v čajovně taky nevybírá poplatky za to že si půjčíte karty, kameny, mini kulečník nebo že tam lítaj děcka)…zlatej dvůr a zvířecvo…ale Olomouc je o hodně dražší jak jsem teď zjistila…a kdo se z vás nudí, tak si zajeďte pohladit naše zvířectvo, vstupy nevybírám, jen prodávám nějaké ty produkty vhodné hlavně pro děti a maminky(jaké napíšu do vzkazu aby mě odsud NEvykopli:-))))

Příspěvek upraven 20.09.13 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
20.9.13 15:41

Ahojte,
@Brettynka ten náš prďola by si zvířátka klidně pohladil a já taky… :D

do heren nechodíme, akorát na procházky po dědině a jednou týdně se scházíme s maminama s dědiny, tam se platí jenom dvacka…děcka si pohrajou a my pokecáme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.9.13 15:52

Nj, ty herny v městě jou asi jen pro vydělávající…je to dost, to i ženský co ke mě chodili cvičit platily jen 30,–/hod, 58,–/hod za o že děcko lítá v balónkách a po průlezkách je opravdu dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzule09
20.9.13 16:00

Já bych přávě chtěla aby si dcerka pohrála s dětma a já měla chvíli klid :D moc mamin neznám tak je dcerka hlavně semnou a s dopělákama a chtěla bych aby mohla být i s dětma

• Citovat
  • Upravit
614
20.9.13 16:03

@Zuzule09 jestli to nemáš daleko do Vrbátek, tak u nás je to každou středu dopoledne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
20.9.13 16:34

@Brettynka jako já vím, že za tu hernu je to dost, chodíme tam spíš tak výjimečně, jednou za 2 týdny, měsíc max. Ono je to těžký, co s malým v takovém počasí - doma se vše okouká, cvičení pro děti stojí taky 50,–, navíc ho obvykle po půl hodině přestane bavit. A bohužel tu nemám žádnou kamarádku s dětmi, abychom někam šly společně a děti si pohrály nebo se navštívily doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.9.13 16:45

Asi záleží na věku, my si zatím vystačíme doma a na dvoře kolem zvířat a do města jedeme 1-2× týdně a to jsme pak celí utahaní i následující den…Tomášek bude mít teprve rok, takže asi ještě nepotřebuje jiné děti kolem sebe. Jinak ale vím, že tady funguje Rakováček pro děti, zábavy a akce, hodně toho pořádají, je to tu vyhlášené, ale zas to máte vy dost daleko sem…budu ráda když přes to prádlo, úklid pokoje dostanu k vyházení boxu a snad brzkému spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzule09
20.9.13 16:47

Doma nás to taky už nebaví, ale v takovym počasí to moc nejde být venku a někde sedet na hřišti

• Citovat
  • Upravit
75
1.10.13 15:13

@Zuzule09 Tak až bude ošklivě a bude se Ti třeba chtít někdy se sejít a s dětma někam vyrazit…teď nás teda komplet všechny „složila“ nějaká viroza, mě naštěstí nejmín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzule09
1.10.13 18:02

@bette Dobře :D klidně se taky ozvi, já jsem teď nachlazená naštestí jen já :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny