Osamělost

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Prostějova a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5616
17.10.13 20:07

Jojo mě taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzule09
17.10.13 20:07

Je mi 22

• Citovat
  • Upravit
1509
17.10.13 21:11

Kurna, tak to sme vsechny mladice :) a ste holky vdany nebo svobodny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
17.10.13 23:59

Teda, tak to jsem v háji :( jasně největší stařena…no co už. Je mi 36
Loupáčky (našla jsem zde v jiné diskuzi)
600 g hladké mouky
130 g cukru
100 ml oleje
300 ml vlažné vody
3 lžíce mléka
1 sáček sušeného droždí špetka soli
Umíchat těsto, nechat vykynout. Pak rozválet na kruh, rozkrájet na 4/8 (podle toho, jak je chcete velké) trojúhelníků a vždy srolovat směrem ke středu. Pekla jsem na 180 stupňů a před pečením ještě potřela vajíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
18.10.13 10:11

Bette- záleží na kolik se cítíš :D Já se dnes cítím tak na padesát :?
Ditipa- jsem vdaná už šest let, a to zatím šťastně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzule09
18.10.13 12:00

Takže nejmladší jsem já :lol:

• Citovat
  • Upravit
1509
18.10.13 12:27

Je holky fakt, ze sem sice mlada, ale nekdy se psychicky a fyzicky citim starsi nez muj manzel, zatimco on se nejak vraci do mladych pubertalnich let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
18.10.13 13:46

Zezule- taky jsem v tvém věku měla první dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzule09
24.10.13 13:26

Tak co maminy kdy něco podniknem :lol:

• Citovat
  • Upravit
5616
24.10.13 13:42

Jsme nemocní, máme angínu :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.10.13 13:59

My jsme naštěstí zdraví, ale odjíždíme o víkendu na týden k mým rodičům. Takže za týden, po návratu, klidně můžeme někam zajít. Jinak dnes si připadám tak na 100, jelikož děti už dvě noci po sobě usoudili, že ideální čas na usnutí je skoro půlnoc - do té doby buď řádili jak čert (Davídek) nebo chtěli nosit (Katuška) :( Takže včera bych titul „vzorná matka“ určitě nezískala, jsem jim vyhrožovala pomalu mučením :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
24.10.13 14:19

To já dnes použila i vařečku, a to jsou nemocní. Jenže moje děti lítají a zlobí ikdyž mají přez 39 horečku :cert: A pak když už konečně zjistím že jim něco je, tak se doktor diví, že jedeme až mají čepy na mandlích. Vysvětlovat jim, že na našich dětech nemoc nejde vidět :nevim: Naposledy dostal tuhle angínu Luky pár hodin před odjezdem k moři :roll: No i tak jsme ho v noci naložili a jelo se :) Tam se tyden chodil koupat až večer, propláchl mandle vodou a byl za den OK. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.10.13 14:52

Tak malý když má přes 37,5 tak pláče, nechce nic dělat a chce se tulit - takže poměrně bezpečně se pozná, že má teplotu. Malá zas má od narození normálně 36,3 nejvíc měla asi 36,6 - asi je chladnokrevná :) - u ní si někdy říkám, že má horečku, ale naměřím třeba jen 37. Vařečku zatím použil jen Davídek na tatínka, plácnu přes zadek rukou - ale největší trest je v poslední době zakázat dívat se na pohádku. Má své asi 2 nej a jak jde do tuhého, stačí říct že nebudou a je klid. I když už na mě ted zkoušel „tatínek mi to pustí“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzule09
24.10.13 17:44

Tak pak dejte vedet. Jinak my teplotu jeste nemeli. Ani my to neva

• Citovat
  • Upravit
75
12.11.13 13:53

Tak jsme se vrátili z výletu, jsme i zdraví - tak jestli se někomu chce někam zajít…můžeme tento pátek, příští týden pak st, čt, pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny