Osamělost

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Prostějova a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
14.3.12 21:31

okolí

Ahoj, odkud jste? Já bydlím až u Konice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.3.12 06:55

Ahoj Brettynko,já bydlím téměř vedle Prostějova!Konice,to je dálka.A jak máš staré dítě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.3.12 10:24

Ještě nemám, teprve čekáme. Teprve nás čeká rekonstrukce, léto s břichem a pak teprve se snad dočkáme…Mám zatím hafo zvířat. Čekám na narození kůzlátek a hříbátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.3.12 10:36

Jejda,tak to tě čeká těhotenství plné práce!!No a s těma zvířátkama.....to bude teda miminek!! :mrgreen: …mám moc ráda koně,ale nikdy jsem neměla příležitost se o ně starat a nebo se naučit jezdit,možná až bude syn větší,tak si splním můj celoživotní sen!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
15.3.12 10:56

Já bych měla být za pár měsíců ve Vrbátkách. S těma koňma jsem na tom asi stejně jako zopka… :) Akorát chudák kůň kterej by mě měl nosit… nejsem zrovna lehká váha… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.3.12 12:15

Ahojda,

tak to teda máš pěkej koníček Bretynko…a to doslova. :-) No já sice koně mám ráda, ale docela se jich i bojím. Jak jsou velicí, tak z nich jde strach. Ale věřím, že když s nimi bude tvoje mimčo vyrůstat, tak to bude super. Už od malička bude mít pěknej vztah k zvířatům a nebude se jich bát. Což je fajn.
Naše malá když viděla slepice, tak se jich normálně bála…no jo ve městě je to jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
15.3.12 21:15

Ahoj všichni ,jsme z Myslejovic,dojedeme kamkoliv,jakoukoliv společnou procházku vítáme,jen co vysvitne sluníčko.Už se moc těším.Navíc teď začneme s příkrmy,takže už budeme moct z domu na delší dobu než jen na tři hodinky.Jinak máme i hafany,takže pokud máte psa,není problém ho vzít taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.6.12 12:08

Ahooooooj, shlásím se k prostějovačkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
16.6.12 14:59

Wildcherry: ahooj, jsi přímo z prostějova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.7.12 11:51

Ahoj, můžu se k vám přidat? Jsem přímo z Prostějova, mám 16měs. chlapečka a hledám nějakou kamarádku na procházku, kafčo, nějaký výlet s dětmi atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
1.7.12 12:12

Ahoj bette, jasně že můžeš, snad se to tu aspoň trochu rozjede… :)
Momentálně jsme malým ve Vrbátkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.7.12 16:43

Ahoj holky, tak jak se máte v těch vedrech? Hrůza, vůbec s Adámkem nechodíme ven, jen navečer a nebo brzo ráno. V baráku máme 30 stupňů!! :,(
Vítám tě Bette, Adámek má 14 měsíců a je to pěkný lumpík. :) Bydlím v Mostkovicích, takže do Prostějova kousek. Pocházíš z Prostějova a nebo jste se přistěhovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
1.7.12 17:21

Jsme zalezlí doma a taky vylízáme jenom večer nebo brzo ráno.
Mám zatažený žaluzie a i tak je tu jen o pár stupňů míň než venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.7.12 17:23

To je fakt hnus, mám ráda léto, ale ne tohle, to jsou fakt extrémy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
1.7.12 17:36

My už máme napuštěnej bazén, zatím se čistí, ale malej může tak max. se mnou do vany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny