Osamělost
- Otevřená skupina
Skupina pro všechny maminky z Prostějova a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já už ted uklízím hračky 2× denně - poprvé když malý usne po obědě a podruhé večer. Jinak si tu děláme na koberci parkoviště, Lego vozíme na skládku apod. Hlavně že je spokojený
Vysávám a vytírám teda tak 2× týdně, prach každý druhý den, práší se nám tu dost a nemám ráda prach na skříňkách. Snahu o čistou linku jsem vzdala, čistá vydrží tak hodinu, než Davídek přijde do kuchyně. Šišlat na děti neumím, lítání venku milujeme, ale tvoříme i něco málo výtvorů - malovat prstama je hit, čekám, kdy objeví, že to jde i na zed ![]()
Teda, malá dnes má svůj den
jestli první zub, no ale hlasový rozsah má čím dál větší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já hračky uklízím hlavně večer, když jde po obědě Natinka spát tak moc nemůžu. Vše slyší takže nemůžu nic moc dělat. Uklid moc neřeším, vysaju když je potřeba a prach taky, párkrát za týden jak kdy jsou důležitější věci
jinak chodíme často ven a Naty miluje děti. Ke každému se chce tulit a obímat je. A o víkendu tam nějací kluci v parku házeli kamínky a Naty jim je nosila a měla radost, že si je od ní vzali no krása ![]()
- Citovat
- Upravit
Teda zase na mě leze nějaká chřipajzna
Děti jsou zatím zdraví. Zítra jedme do Prostějova nakoupit do zverexu a DM a pak zase domů a budu dělat buchtu na oslavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O chřipce mi ani nemluv, malá má už zas ucpaný nos. Nevím, jestli to může souviset s těmi zuby.
Davídek je mezi dětma spíše ostýchavý, trvá mu chvíli, než se otrká, ale pak v pohodě. Tulit se teda chce výhradně ke mně
k tatínkovi jen v nouzi nejvyšší a k jiným vůbec.
Já zkoušela dnes péct loupáčky, soudě podle prázdného plechu se povedly
Zítra chci vzít Davídka někam, kde se vyřádí, buď krmit kačenky, podívat na vláčky, na dortíček, jak říká on, ještě nevím - jak teď malá pořád pláče, tak ho zanedbávám
tak abych mu to trošku vynahradila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zuby by to mohly být. U nás by to doktor na ně hned svedl. Takže bych tam ani nechodila. Mi jsme měli rýmu ke všem zubům a protože nám ještě nevyrostly ani stoličky, tak to na to taky svádíme
Ikdyž to stejné jsem dělala u synka a nakonec mu ta rýma zůstala. Pak jsme zjistili že i rok v kuse kašle kvůli astmatu a né nachlazení jak nám tvrdil doktor. Takže na alergologii nás seřvali, jakto že deme až skoro ve čtyřech letech, že už jsme mohli jezdit od dvou let po lázních
No a letos jsme byli a super. Celý měsíc jsem si užívala jen Lukáška a malá byla po prázninách po rodině ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rýma souviset se zuby? Tak to nevím. My máme poprvé rýmu až teď a to už máme všechny zuby venku
Loupáčky to bych taky chtěla zkusit je to těžky? Jinak málá je celkově mazel. Ale když jsem venku tak na mě ani nereaguje ani za ruku nechce.
- Citovat
- Upravit
Zezule- každé dítě to má jinak, syn měl u každého zubu 40 horečky a rýmu. Ono ta sliznice někdy od zubu oteče a dítě se zahlení.
Ale jsou děti co na to netrpí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spíš bych čekal ty horečky, my jsme teda neměli ani teploty jen nemohla spát a pořád plakala takže jsme si taky užili
- Citovat
- Upravit
Tak my na zuby cekame jak na smilovani, uz dva mesice ma navaly breku, rve vsechno do puse a furt nic, tak jsem zvedava kdy to bude…tak jsem se sla projit smer kostelec a v celym kostelci jsem nepotkala ani jedinou maminu s kocarem, to je fakt krize, bud sou vsechny furt jen doma a nebo tu zadny snad nejsou, asi je mi souzeny tu byt sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ditipa- škoda že to k vám mám trošku dál, ale furt je lepší Kostelec než Prostějov. Tam dojedu max k intersparu a na plumlovskou a dál si autem netroufnu ![]()
Jinak Martinka měla první zub až ve 13 měsících ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ráďa 25 ja jsem ridicka na prd, bojim se sednout za volant, vim, ze se to musim naucit, ze to budu potrebovat, ale furt se tomu vyhybam…tak to, ze jeste nema zoubek mi nevadi, jen ho to trapi a to mi vadi, je mi ho lito, ale nastesti je to jen obcas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem napsala dlouhý příspěvek a ono se mi to smazalo
takže už jen krátce, skorotchýně se blíží ![]()
Davídek míval u zubů jen občas horečky, ale právě jsem někde četla, že může být i rýma, průjem apod. Proplakala ted chudinka už podruhé dvě noci po sobě, přední dole už fakt vypadají, že chybí jen kousek a budou venku…snad to už bude, ať je po trápení. Než teda přijdou další.
S kašlem jsme měli trápení jak měl Davídek kolem roku, rok a půl. To prokašlal snad 5 měsíců v kuse, přestávka nejdelší týden. MuDr. nám řekla, že má náběh na astma, dala inhalační trubici. Musím zaklepat, že to tak nějak samo přešlo, v zimě měl rýmu a kašel jednou a pak až ted.
Loupáčky byly jednoduché, nejsou to teda klasické croissanty z obchodu, je to takové kynuté těsto. Jestli chceš, napíšu sem večer recept.
A s řízením to mám jednoduché - nemám řidičák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nemám řidičák moc si na to netroufám
recept určitě bych brala budeš hodna ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky kolik je vám let?
bette- mi inhalujeme dvakrát děnně a někdy i v noci. Do toho bereme spousty léků a jen tajně doufáme, že z toho někdy vyroste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Aneta2707 , 22.2.25 07:52
- Luane , 20.9.22 17:54
- Klopotkova , 18.8.22 23:06
- Frudge , 7.1.22 13:44
- Villanelle , 6.1.22 09:26
- Tinka 11 , 31.12.21 12:54
- petit-a.nge , 2.3.21 20:49
- LéňaHo , 16.5.20 20:07
- IvčaRu , 17.1.20 15:11
- Cernabarbora , 13.10.19 20:58
- Ráďa 25 , 29.9.19 21:13
- Lanourek , 4.9.19 16:27
- hrisnice.m , 15.5.19 09:08
- Alyzee , 6.5.19 12:26
- Hana123456 , 14.2.19 15:49
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Kdo je partner Kateřiny Březinové, vdovy...
- 23.4.26 21:04
- KamčaFM
- 1
Bolest dásně po trhání zubů
- 23.4.26 21:30
- teroonka
- 2
Pojištění u kooperativy
- 23.4.26 21:02
- rmot
- 6
Jméno Adam vs Dominik
- 23.4.26 21:11
- stinga
- 12
Paušál nebo zálohy?
- 23.4.26 21:26
- tartaletka
- 5
Roupy miminko 10 měsíců
- 23.4.26 21:28
- stinga
- 3
Lázně Jeseník-Lipová-K.Studanka-byl jste...
- 23.4.26 21:13
- jejjej
- 9
Pochybení školy
- 23.4.26 21:28
- Velryba černá
- 34
Můžu začít používat ozempic bez předpisu?
- 23.4.26 20:10
- Cenarius
- 5
Kde sa dozviem vyměřovací základ?
- 23.4.26 18:37
- j.a.n.i1
- 4
Nové příspěvky
Tachykardie - zkušenosti
- 23.4.26 21:40
- Anonymní
- 11
Kde sa dozviem vyměřovací základ?
- 23.4.26 21:40
- JancaS84
- 5
IVF - ET/KET 2026
- 23.4.26 21:39
- Makronka15
- 4092
Chodíte starším dětem na třídní schůzky?
- 23.4.26 21:38
- Anonymní
- 54
Pochybení školy
- 23.4.26 21:38
- mroe
- 35
Chci dítě - schizofrenie rozděluje domácnost
- 23.4.26 21:37
- Wilík
- 19
Milenky sem nová diskuze