Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte někdo jak ošetřit čerstvé řezné rány od sebepoškozování? Náplast je moc malá, jde o větší plochu. Co se na to má dát, nebo to nechat jen tak?Předem díky za odpovědi.
Já si na to kupuji sterilní čtverce o velikosti 10×10 cm a přelepím to Omnifixem, který si kupuji 10cmx2m. Ale určitě bys to měla řešit s psychologem/psychiatrem, ev. pokud jsou rány moc hluboké, jít na šití na chíru, taky jsem několikrát byla.
Anonym - sebepoškozování a nechci, aby si to někdo spojoval s mým nickem.
Jeď na chirurgii, jestli to je na šití.
No a rovnou zvaž péči především o svoji psychiku, tedy kde najít psyhoterapii a psychiatrickou péči.
Je to na šití, když je mezi tou kůží taková menší škvíra a je pod ní vidět něco jako spondější vrstva kůže? A někdy z toho znova teče krev. Omlouvám se, neumim to moc vysvětlit.
@Anonymní píše:
Je to na šití, když je mezi tou kůží taková menší škvíra a je pod ní vidět něco jako spondější vrstva kůže? A někdy z toho znova teče krev. Omlouvám se, neumim to moc vysvětlit.
Ano, to je na šití. Tenkrát jsem ze strachu na šití nešla a doteď mam jizvu. Takže radši jdi a nech si pomoct, dá se to zvládnout i bez sebepoškozování. Držím palce.
Ahoj, nevíte někdo jak ošetřit čerstvé řezné rány od sebepoškozování? Náplast je moc malá, jde o větší plochu. Co se na to má dát, nebo to nechat jen tak?
Předem díky za odpovědi.