Ošetřování člena rodiny

kofola3
21.7.11 14:21

ošetřování člena rodiny

Ahoj všem

Chci poprosit o radu.

V neděli jsem byla hospitalizovaná a operovaná a včera propuštěna.
Od neděle má manžel paragraf na ošetřování člena rodiny (máme dve deti, na mladši beru RP),jelikož jsem nemohla o ně pečovat.
Ten byl k 20.7 tedy dnu propuštění z nemocnice ukončen.
Dneska jel manžel k mé gynekoložce a ta mu jen do starého paragrafu dopsala dnešní datum, že nový paragraf vystavit nelze.

Takže chápu správně, že platí od 17.7 devět dnu (i přes to dopsání mojí mudrou),tedy do pondělí???

Určitě bude třeba aby byl manžel s dětma se mnou doma dýl, než do pondělí, dá se to ještě nějak udělat, aby další dny nebyl doma zadarmo???Nemůžeme si to moc dovolit.

Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
21.7.11 14:40

jedině, že by si vzal v práci dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.7.11 14:42

Tu už nemá, nevycházela by mu na celozávodky.

Ale byl rovnou na socce se zeptat a dr to pos…

Do původního papíru z nemocnice nesmí vubec zasahovat a nic dopisovat. Pani na ossz mu rekla, ze dr musi ted vystavit novy papir na osetrovani primo me. že já jsem nemocná.

Ne na osetrování dítete z duvodu mé hospitalizace.

• Citovat
  • Upravit
13415
21.7.11 15:33

Nedávno jsem to zjišťovala na sociálce pro bráchu. Šlo by to jedině tak, že by byl třeba o víkendu bez paragrafu a pak nechat vystavit nový. Aspoň tak mi to bylo vysvětleno na sociálce.

To s tím dopsáním ruky a platností netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.7.11 15:37
Veruš1 píše:
Nedávno jsem to zjišťovala na sociálce pro bráchu. Šlo by to jedině tak, že by byl třeba o víkendu bez paragrafu a pak nechat vystavit nový. Aspoň tak mi to bylo vysvětleno na sociálce.To s tím dopsáním ruky a platností netuším :nevim:

viz víše už to víme, jak to má být.

• Citovat
  • Upravit
81
9.4.16 20:59

Ahoj holky, potřebuji jestli nevíte jak je to s ošetřováním, když první týden hlídala babička co je v důchodu, jenže ted už nemůže. Dceři ted nakonec v patek zjistili streptokoka a ma antibiotika, může se napsat ošetřování az od 5. dne nemoci. Mám totiž příští týden noční a kdyby to nešlo tak bych si vzala ošetřování. Slyšela jsem ze to později než od prvniho dne nemoci nejde. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat