Ošetřovné -koronavirus 10 lete dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.3.20 20:08

mroe

Nejspis to bude tim, ze nejste samozivitelka, mozna mate i lepsi praci, kde na vas denne nechchlaj davy tisicu panickych lidi s preplnenejma vozejkama a mozna se ani tolik nemusite bat o to ze by jste az tak neco donesla ale mam mamu po tezky operaci, kdy zustala s poskozenim mozku, ktery denne pomaham coz ted nemuzu dite a 85 letou babicku za kterou take nemuzu mozna je to i o tom nekdy ze ne vsichni to mame stejne nastaveny no :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.20 20:09

mroe

A nemyslim to nejak zle aby to tak nevyznelo jen vazne mi chvilemi uz dochazi sily :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.20 20:11

kubikova

Ja to tak chapu prave i ze stranek ossz ze jen mladsi proto jsem uz polozila dotaz zde protoze jsem verila ze konkretni odpoved tady holky budou vedet a taky jsem ji dostala :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1213
17.3.20 20:11
@Anonymní píše:
A nemyslim to nejak zle aby to tak nevyznelo jen vazne mi chvilemi uz dochazi sily :(

Nestálo by za to hledat jinou práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.20 20:21

kemeny13

Jsem zde zamerne anonymne s dotazem. toto povrchni premysleni s vymenou prace chapu, nicmene nechci tady psat verejne, proc jsem nyni v praci, ve ktere jsem a verte ze ten duvod je velmi smutny. vice jsem vam schopna napsat pouze do sz. Ne vsichni jsou kde jsou jen tak z marnosti ci lenosti… a vim, ze takto to nepochopite.

• Citovat
  • Upravit
6021
17.3.20 20:26
@kemeny13 píše:
Nestálo by za to hledat jinou práci?

Ted, v teto dobe, kdy bude spousta novych nezamestnanych? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
17.3.20 20:29
@J_Doe píše:
Ted, v teto dobe, kdy bude spousta novych nezamestnanych? :think:

Nevím jestli jste někdy pracovala v marketu, má blízká ano a všechno je lepší než toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.20 20:30

J_Doe

To je jedna vec, a druha, ze jsou i jine okolnosti proc jsou veci tak jak jsou. Jen bezneho cloveka nenapadnou, vzdy je prvni na rade lehci varianta… Kazdopadne vsem, kteri mne castecne pochopili dekuji za odpoved :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.20 20:32

kemeny13

Asi neuverite ze jsem 20 let mela praci kvalitni dobrou, velmi dobre placenou ve statnim sektoru, a pak prijde osudova rana ( neni tim zadna vypoved propousteni z nadbytecnosti atd) a clovek musi jednat a je sam na spousty veci a pak se zivot z minuty na minuty obrati uplne jinak

• Citovat
  • Upravit
1213
17.3.20 20:34
@Anonymní píše:
Asi neuverite ze jsem 20 let mela praci kvalitni dobrou, velmi dobre placenou ve statnim sektoru, a pak prijde osudova rana ( neni tim zadna vypoved propousteni z nadbytecnosti atd) a clovek musi jednat a je sam na spousty veci a pak se zivot z minuty na minuty obrati uplne jinak

Věřila, to se v životě bohužel stává, klidně do sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
17.3.20 20:34
@kemeny13 píše:
Nevím jestli jste někdy pracovala v marketu, má blízká ano a všechno je lepší než toto.

To chapu, ale je otazka, jestli je z ceho vybirat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
17.3.20 20:35
@Anonymní píše:
Nejspis to bude tim, ze nejste samozivitelka, mozna mate i lepsi praci, kde na vas denne nechchlaj davy tisicu panickych lidi s preplnenejma vozejkama a mozna se ani tolik nemusite bat o to ze by jste az tak neco donesla ale mam mamu po tezky operaci, kdy zustala s poskozenim mozku, ktery denne pomaham coz ted nemuzu dite a 85 letou babicku za kterou take nemuzu mozna je to i o tom nekdy ze ne vsichni to mame stejne nastaveny no :(

Jo, rozhodne mam lepsi praci, jsem zdravotnik. :mrgreen: no, ale asi jsem zvykla, nam tam zdravy moc nechodej.

Příspěvek upraven 17.03.20 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.20 20:35

Naprosto tě chápu, asi proto, že dělám stejnou práci. Doma tři děcka, předškolák, první stupeň a druhý stupeň. Dělám na dvě směny, s manželem se střídáme. Kupa úkolů ze školy, v práci momentálně jen stres a tlak, dvojnasobek! lidí než obvykle. Nechodí z nutnosti, ale pro blbosti typu sušenky a dva lahváče. Do toho taková ta klasika - sestra pracující bez potřebných pomůcek = hrdina, prodavačka bez potřebných pomůcek =kráva, co si neumí zajistit pomůcky. Neustále hlídat lidi, kteří si jen otvírají hubu, na hygienická opatření kašlou. Vedení shora na nás nechává všechno. Samy si musíme vše zorganizovat, sehnat, zařídit. Když si člověk posteskne, tak nemá být blb a dělat takovou práci… chjo… teď budu zas poslouchat, jak mám za to navíc 100% k platu, protože to četli na netu…hahaha, dostali jsme poděkování mailem a pac a pusu…no nic, tak jsem si ulevila, teď mě tu stejně někdo chytře setře… doufám že to brzy pomine, přišlo to zrovna v době, kdy jsem měla konečně naději z té pakárny vypadnout a přijde tahle katastrofa :,(

• Citovat
  • Upravit
1213
17.3.20 20:36
@J_Doe píše:
To chapu, ale je otazka, jestli je z ceho vybirat…

To určitě, ale jsem přesvědčena, že je lepší třeba i úklid kanceláří nebo něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.20 20:42

kemeny 13

Pokud tomu verite, pak mi verte, ze ne vzdy jsou cesty lehke, a ne vzdy, je mozne se jen tak zvednout, a starat se jen sam o sebe, myslet jen na sebe… preji vam holky pekny zbytek vecera a moc vam dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA