Ospen 400

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7065
16.12.14 17:15

Také jsme ho nedávno meli a s mléčnými výrobky se snášel dobře:-) pokud ale mohu poradit kupte k temto antibiotikum i probiotika:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
16.12.14 17:40

@Kikísek Před 14 dny jsme ho taky dostali. Mléčné výrobky dcera mohla normálně jíst. Jen jsme měli mít lék uložený v lednici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.12.14 17:50

Taky jsme o teď dobrali…A mléčné výrobky normálně jedla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.15 12:13

Ahojda holky muze se ospen 400 sirup v tehotenstvi..beru ho dva dny a vysel me tehotensky test pozitiv.

• Citovat
  • Upravit
4666
1.1.15 12:30

Ja myslim ze Jo ale nejsem Mudr. Takhle brzo je to stejne tak na vodě ze to mas bud a nebo. Horší je nelecena angina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.1.15 12:43

Ahoj, asi bych radsi zavolala doktorce at mas jistotu ze to mimi neublizi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
1.1.15 13:26

Penicilín jsem brala v době otěhotnění, doktor mi řekl, že je to naprosto bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.15 08:52

Ahoj holky, může se něco stát, když jsem dala malé (10,5 měs.) omylem ospen navíc? Má brát po 8 hod. a já blbá jí ho ráno dala po 4 hod.

• Citovat
  • Upravit
2984
21.3.15 08:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky, může se něco stát, když jsem dala malé (10,5 měs.) omylem ospen navíc? Má brát po 8 hod. a já blbá jí ho ráno dala po 4 hod.

myslím, že ne. Já dokonce synovi i ze začátku dávala atb na doporučení doktorky po čtyřech hodinách první dvě dávky, ale co to bylo za atb už nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
21.3.15 09:06
@Anonymní píše:

Nam bylo receno v nemocnici, ze penicilininen, coz ospen je, se neda predavkovat. Telo ho vylouci. Takze se urcite nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
21.1.16 17:20

Obnovuji a prosím o radu - dcera 2,5r měla necelý týden kašel bez teploty, rýma jen jeden den. Pak najednou v noci přes 38 + protože mi manžel padnul taky na ATB, zašla jsem s dcerou raději k Mudr a ta ji jen koukla do krku, poslechla a hned napsala taky ATB Ospen, že prý má zarudlé mandle. Teď jí teplota drží přes den cca 37,5, takže jí nedávám Nurofen ani Paralen, aby tělo zabojovalo + kašle trošku míň (zatím měla jen 2 dávky Ospenu).
Dotaz - než jsme dostaly Ospen, dávala jsem Sinupret a Kalobu, na noc Fenistil kvůli uším a aby se vyspala. Minulou noc měla 39, tak jsem jí dala i Nurofen a spala.
Může se ten Ospen s něčím kombinovat nebo se užívá jen tohle ATB? Já se zapomněla Mudr zeptat a možná máte už nějaké zkušenosti. Jestli jí ještě dát tu Kalobu nebo Sinupret nebo to stačí všechno vyléčit ten Ospen?
Dcera je teda hodně plačtivá, asi unavená, přes den moc nechce spát, ale jinak je protivná dost.
Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
21.1.16 17:36

@kittysha Ja bych ten Sinupret klidne davala dal. Je to na odhleneni a i tam pisou, ze se muze podavat jako podpurna lecba pri ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
21.1.16 17:49

@kittysha dělala jí mudr. výtěry z krku nebo CRP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
21.1.16 18:18

@kittysha k ospenu dávám léky na horečky- nurofen, panadol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
21.1.16 18:21

@Halamka nedělala právě vůbec nic:-( já jsem se jí ptala, jestli jako není třeba dělat CRP když jí hned píše ATB a prý, že jí to udělá až kontrolně za týden + mám donést moč. No nezdálo se mi to, ale obě se sestrou na mě házely pohledy typu „že snad doktorka něco řekla, tak co prudím“, takže jsem to vzala a šla. Dcera neměla ATB rok, léčila jsem jí na podzim 2× doma, tak snad to Mudr zvážila dobře.. i když mám trošku dojem, že by to šlo snad doléčit i jen tou Kalobou a Sinupretem… ale lékař nejsem a manžel je na ATB, tak to možná řešila podle toho (dost se divil, protože jemu ATB bez CRP dát nechtěli a to je dospělý, holt jiný lékař)
@Black Cat díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+