Ospen 400

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
13.5.19 02:11

Holky jdu si k vám pro radu, začínám být zoufalá. Od pátečního večera má malá 1,5 roku teplotu kolem 39 st. Střídám Panadol a nurofen čípky, bohužel to na srážení skoro nepomáhá, vždycky se to srazí na těch 38 a to je celý. Včera jsme byli na pohotovosti a tam nám Dr. řekl, že má angínu a napsal ospen. 2× po šesti hodinách a zbytek po osmi + k tomu střídat dál čípky. Teď budu dávat třetí dávku ospenu a nic. Teplotu má pořád, navíc večer po druhé dávce nemohla usnout až do půlnoci, bylo vidět, že je ospalá, ale pořád se chrula a pak brečela a dostala zimnici, přesto, že měla teplotu 38. Žádné příznaky anginy nemá. Je pravda, že nechce jíst. Jediné co, tak už má 2 měsíce nějakou vyrážku, kterou si stále škrábe a ta se stěhuje po těle( nejdříve byla nad zadečkem, teď je na stehně a na zádech). Neměl někdo něco podobného? Třetí noc nespím a začínám z toho být celkem na hlavu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.5.19 02:25

Ahoj, jestli to neustupuje tak klidně zavolej do nemocnice. Najdi si na netu dětskou pohotovost v místě bydliště. Za konzultaci nic nedáš. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
13.5.19 03:41

Dceri Ospen nikdy nezabral, musela dostat Klacid nebo Zinnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42004
13.5.19 06:32

Zabrat by to mělo za cca 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.5.19 07:48

@wespery je ještě brzy, antibiotika potřebuji čas zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
13.5.19 08:29

@wespery Malému zabral také trosku déle… spíše ten třetí den. Ale zkusila bych zavolat doktorovi. Když píšeš, ze to na anginu nevypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.5.19 09:41

Byla jsem tam, řekl, že mám počkat až to zabere…no a teď jsem ji naměřila 39,5. A pořád brečí 8o no je mi z toho hrozně vidět ji takhle. Chladím ji tu hlavu studeným ručníkem a vůbec to nepomáhá. Před půl hodinou jsem ji dala čípek, tak snad zabere. Dělali jste zábaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
13.5.19 14:18

@wespery Malinka :( Tak držím palce ať je brzy lépe!!! Já dávám malého třeba na chvíli do vany… nějakou vlaznou vodu, baví ho to a navíc ho to vždy zchladi…Jinak nám nejvíce zabírá nurofen sirup. panadol třeba vůbec ani cipky paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
14.5.19 11:34

@wespery Tak co už je lépe dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.5.19 12:37

@lucyne ahojky, ano. Dá se říct, že oproti včerejšku, kdy jsem 2× dělala zábal s prostěradlem, je to super. Má jen 37. Takže antb opravdu zabrali, to jen já jsem hysterka :D ale zase přestala čůrat. V noci toho dost vypila i dopoledne a výdej max 5 ml. Což není teda normální. Tak nevím. Asi tam stejně zítra Zajdu s močí, jestli nezačne čůrat. My totiž nemůžeme mít něco normálně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42004
14.5.19 12:44

V noci měla ještě horečky? Kdyby do zítra nezačala, raději k doktorovi. A ať dost pije, klidně i něco né tak zdravého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.5.19 13:08

@Havlova ne v noci už byla dobrá, už jen těch 37 max 38. Víc ne. A ani zpocená nebyla. Takže nevím kam se to vytratilo :think:
Ona pije docela dost, je zvyklá jen na vodu a ovocný čaj. A ty sladký šťávy ani zatím nechce (naštěstí). I si sama to pití vezme. Tak právě proto se divím. Že ten příjem se s výdejem moc neslučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42004
14.5.19 13:11

@wespery Tak když nezačne, vemte s tou močí rovnou i dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
14.5.19 13:31

@wespery Tak to je super, ze už nemá horečky! :) No a snad se upraví i to curani… uvidíš. Třeba jen jooo doplňovala tekutiny ztracené predtim z těch horecek. Uvidíš, kdyžtak moc vzít můžeš.. Přeji, ale ať se to dnes upraví vše a je už jen dobre!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.5.19 08:35

@lucyne tak nakonec se v noci počůrala tak, že to ani plena nepobrala :D ale tak snad už to bude dobrý, je úplně bez teplot, ale protivná je teda jak… Každopádně zaplať pánbůh za to :D díky holky, že jsem si tu mohla trochu zahysterčit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí