Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás čekáme tchánovce - upečený dort, quiche, šnečci, jednohubky - připadám si ja Stepfortská panička ![]()
a taťka byl okouzlovat Porubu v KiBi ![]()
@neschopná mamka zrovna dnes je dávali.
Ostatní potřebuji vysvětlit: co je quiche a co je KiBi
.
Jinak ať nehoří a všichni to přežijí.
U nás - procházka Turkovem, jdu nakoupit a pak se šíleně přežrat.
U tchýně jsem byla včera - naštěstí moc nechodí - tak k ní chodíme my.
Ahoj, já byla dneska i včera na procházce Bělským lesem. Miluju to popadané listí, podzim
A včera nebo dneska jsme se chystali na hodokvas na Slezskoostravském hradě, ale časově nám to nevyšlo, takže snad příští rok ![]()
A jinak se už v týdnu chystám nakupovat vánoční dárky a chci se kouknout do té nové části v Shopping parku.
@MrsDuck tak to bych nedala, nesnáším šopingy a hypermarkety.
Ale listí a barvy jsou supr
.
@Larr A jak nakupuješ vánoční dárky?
Já si v nakupování nijak nelibuju, nejsem ten typ, co se chodí procházet po obchoďácích, když nemá co dělat
Ale když chci nakoupit něco k Vánocům, kouknout se i po něčem na sebe a prcka bude hlídat táta, takže budu mít klid, tak proč ne ![]()
@MrsDuck předně, kupuji jen pro 3 max. 4 lidi. Rodina je daleko, dárky si nedáváme, utratíme majlant za volání mezi sebou.
Vtrhnu do obchodu a rychle odcházím, ale tak rychle zase ne, musím stihnout něco strhnout z regalu a zaplatit to.
@Larr Tak to jo. Já třeba nemusím ten předvánoční shon, takže raději nakoupím teď, než o adventu. Ale já nakupuju pro 14 lidí.
Neznáte někoho, kdo se vyzná v PC
potřebuji nastavit router?
Ahoj všem, tady Ostravačka Porubačka. Larr - Turkov mám taky moc ráda. Je to tam nádherné. Ale s kočárkem jsem tam ještě nebyla, akorát jsem tam chodila běhat, ještě než jsem otěhotněla. Je tam teď hodně bahna? Nebo se tam s kočárkem radši nemám vydávat?
@Menkalka odkud jsi ![]()
Víš já jsem v tomhle prasátko,
máme toho psa, takže pro mě bahno, nebahno, jdu.
Ale pro kočárek tam je teď fajn.
Tak co u vás nového