Ostrava, Ostraváci

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
27.12.13 20:55

No já bydlím kousek od Bohemky. Do Turkova to mám cca 10min. pěšky:) Někdy se tam ale bojím sama :oops: Spí tam bezdomovci někdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.12.13 21:02

@Menkalka tak si dáme sraz.

• Citovat
  • Upravit
1254
27.12.13 23:08

Ahoj zdravím Ostravaky! :mrgreen:
Můj nejoblíbenější obchůdek v ostravě je Barevný svět v centru (zájmové papírnictví) mají tam supr věci, ale musím tam chodit s omezeným rozpočtem, vždycky si dopředu říkám jdu jen pro to a to! :jazyk:
Do Canisu strašně rád chodí manža :palec: Jinak já mám Fukušimu celkem blízko, tak tam s kočárem objedu co potřebuju, ale vždycky se musím rozčílit u narvaných tří výtahů, kdy musím čekat až si TI co to absolutně nepotřebují, vyjedou a já, která nemůžu na jezdící schody, se tam prostě nevlezu!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.12.13 23:09

@Lucmic kočárem na jezdící schody nevjedeš?
No a co malé, naposledy jsem s tebou mluvila
jako s těhotnou?

• Citovat
  • Upravit
1254
27.12.13 23:16

Pche já samozřejmě sporťákem brandím i po schodech! :mrgreen: Bo nemám nervy na výtah…

Čoveče ani nevím co jsme spolu probíraly… nicméně synátor bude mít rok a půl a skrmně řečeno je Boží! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.12.13 23:18

@Lucmic to máš fuk, taky nevím
no a jméno? a stále na Slezské?

• Citovat
  • Upravit
1254
27.12.13 23:20

Kryštof, jj furt stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.12.13 23:21

@Lucmic naši známí
mají Kryštofa, letos v březnu či dubnu,
já ho chtěla taky, nakonec mám Tadeáše.

• Citovat
  • Upravit
1254
27.12.13 23:24

Chichi já chtěla Tadeáše, ale pak se narodil známým a mánža ho už nechtěl! To je prča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.12.13 23:25

@Lucmic no a známá mý mamky si pořídila
jezevčíka a dala mu jméno Kryštof :roll:
to je prča :).

• Citovat
  • Upravit
1254
27.12.13 23:31

Nooo, než ho stačí zavolat tak ji zdrhne! Ikdyž jezevčík má krátké nohy… tak asi nééé :think:
Sem tu před chvilkou viděla diskuzi o tom Jak najít vhodnou milenku a než jsem dočetla co jsem chtěla, tak už to nemůžu najít… asi to bylo šťavnaté :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.12.13 23:31

@Lucmic nemyslím si.

• Citovat
  • Upravit
414
29.12.13 16:33

Ahojky holky, přidávám se k této diskuzi. Jsem těhule a momentálně by mě zajímalo, jestli některá nemáte tipy, kde v Ostravě najdu prodejny s potřebami a výbavičkou pro miminka? (např. s kočárky, vaničkami, postýlkami atd.), brouzdám po netu, ale zatím jsem nic moc nenašla. Děkuji za rady a tipy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
29.12.13 18:37

Ahojte holky ja bydlim kousek od ostravy me se ostrava teda osobne nelibi ale vanocni vyzdoba u radnice krasna pokazde jak jsem jela brzo rano do prace nebo zpatky tak jsem koukala jak to tam pekne sviti vsechno :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
29.12.13 18:39

@Milileo ahojky v ostrave je velka prodejna http://www.sambaby.com/ my jsi tam vyzkosely kocarek a pak koupily pres net o trochu levneji nebo jeste prodejna http://www.funbaby.cz/ ale tam jsem osobne nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová