Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tamaris My jsme určo nic jiného neplatili, nejsem si jistá ale myslím že ne. A do té hlavní části se ani nedostaneš.
@Tamaris platí se jen vstupné 50kč na osobu, děti platí od 2 let. Časy se dodržují obvykle když je nával (prázdniny, svátky..) nebo o víkendech. Když je všední den, tak se obvykle nezavírá a můžeš tam být jak dlouho chceš. Ale zas dopoledne tam bývají školky. Takže je lepší přijít po obědě.
V U6 jsem byla několikrát s dětmi, poprvé když měl mladší necelé 3 a starší 4,5. Ve Velkém jsme byli teď, mají 3 a třičtvrtě a 5,5 a byli jsme tam od 10 do 16:30. Moc si to užili, byli jsme i na science show.
@andelka83
tak to jsi mi nasadila brouka do hlavy, třeba by zvládli všichni 3 i ty větší výstavy ![]()
No nemáme to úplně nejblíž, další návštěva bude tak za rok nejdřív. Musíme se dobře rozhodnout ![]()
@Tamaris pokud chcete jít s těmi staršími do U6 (Malý svět techniky), tak klidně vemte i tu malou. Mojím se moc líbilo, v tomto věku tam strávili tři hodiny. Ale jsou to kluci. Nicméně pokud jsou děti zvídavé a chtějí si kdeco vyzkoušet, tak je to i pro holky.
My jsme teď byli ve Velkém světě a celej den. vůbec jsem to nečekala, šli jsme tam když to bylo zadarmo (akce pojišťovny), protože platit bych musela za všechny a kdyby to jen prolítli, tak by mě trefil šlak.
Ono to není výstava. ale interaktivní expozice. Navíc v obou (U6 a STC) jsou dětské koutky na hraní. Takže pokud se nechcete jako rodina dělit, zkusila bych to.
Vyzkoušeli jsme. Je to super. Rozhodli jsme se rozdělit, malé jsem vzala do Dětského světa, užili si to. Bylo to těch 50kč za jednoho. Bylo volno a nebyl čas omezen. Strávili jsme tak 3 hodiny.
Manžel s větší dcerou byli ve Velkém, taky super.
Příště U6 pro všechny ![]()
Dobrý den všem,
ráda bych vás pozvala na skupinové rozhovory s obyvateli Ostravy. Podrobné info, termíny rozhovorů a přihlašování najdete zde https://www.urbanfestivallab.com/…-zapojte-se/
Jedná se o můj akademický výzkum, který se řídí etickým kodexem i zákonem, nejde o komerční průzkum trhu ani výzkum veřejného mínění. Bavit se budeme především o tom, jak se vám v Ostravě žije, co pro vás znamená být Ostravákem a jak dle vás Ostravu vnímá zbytek republiky. Práce vzniká jako moje disertačka.
Prosím sdílejte a šiřte mezi přátele a rodinu. Ale úplně nejlíp, pojďte se zúčastnit a podělit o své názory. Těším se na viděnou ![]()
P. S. Účast ve výzkumu je honorována.
Příspěvek upraven 22.07.20 v 20:37
Ahoj. Tak mně osobně se víc líbí Olomouc- i když moje žena chvilku pracovala před mateřskou v Ostravě- dojížděla do nemocnice na Fifejdach. Naštěstí, doprava z Rožnova nebyla složitá- je to asi hodinu dojíždění. ![]()