Ostrava, Ostraváci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19015
19.12.15 20:18

@Tamaris My jsme určo nic jiného neplatili, nejsem si jistá ale myslím že ne. A do té hlavní části se ani nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
19.12.15 20:20

Jo to je jasné, že tě to nikam jinam nepustí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
19.12.15 21:12

@Tamaris platí se jen vstupné 50kč na osobu, děti platí od 2 let. Časy se dodržují obvykle když je nával (prázdniny, svátky..) nebo o víkendech. Když je všední den, tak se obvykle nezavírá a můžeš tam být jak dlouho chceš. Ale zas dopoledne tam bývají školky. Takže je lepší přijít po obědě.
V U6 jsem byla několikrát s dětmi, poprvé když měl mladší necelé 3 a starší 4,5. Ve Velkém jsme byli teď, mají 3 a třičtvrtě a 5,5 a byli jsme tam od 10 do 16:30. Moc si to užili, byli jsme i na science show.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
19.12.15 21:31

@andelka83 :) tak to jsi mi nasadila brouka do hlavy, třeba by zvládli všichni 3 i ty větší výstavy :think:
No nemáme to úplně nejblíž, další návštěva bude tak za rok nejdřív. Musíme se dobře rozhodnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
19.12.15 21:37

@Tamaris pokud chcete jít s těmi staršími do U6 (Malý svět techniky), tak klidně vemte i tu malou. Mojím se moc líbilo, v tomto věku tam strávili tři hodiny. Ale jsou to kluci. Nicméně pokud jsou děti zvídavé a chtějí si kdeco vyzkoušet, tak je to i pro holky.
My jsme teď byli ve Velkém světě a celej den. vůbec jsem to nečekala, šli jsme tam když to bylo zadarmo (akce pojišťovny), protože platit bych musela za všechny a kdyby to jen prolítli, tak by mě trefil šlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
19.12.15 21:38

Ono to není výstava. ale interaktivní expozice. Navíc v obou (U6 a STC) jsou dětské koutky na hraní. Takže pokud se nechcete jako rodina dělit, zkusila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.12.15 22:42

Vyzkoušeli jsme. Je to super. Rozhodli jsme se rozdělit, malé jsem vzala do Dětského světa, užili si to. Bylo to těch 50kč za jednoho. Bylo volno a nebyl čas omezen. Strávili jsme tak 3 hodiny.
Manžel s větší dcerou byli ve Velkém, taky super.

Příště U6 pro všechny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
31.12.15 15:58

@Tamaris super :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.7.20 10:52

Dobrý den všem,

ráda bych vás pozvala na skupinové rozhovory s obyvateli Ostravy. Podrobné info, termíny rozhovorů a přihlašování najdete zde https://www.urbanfestivallab.com/…-zapojte-se/
Jedná se o můj akademický výzkum, který se řídí etickým kodexem i zákonem, nejde o komerční průzkum trhu ani výzkum veřejného mínění. Bavit se budeme především o tom, jak se vám v Ostravě žije, co pro vás znamená být Ostravákem a jak dle vás Ostravu vnímá zbytek republiky. Práce vzniká jako moje disertačka.

Prosím sdílejte a šiřte mezi přátele a rodinu. Ale úplně nejlíp, pojďte se zúčastnit a podělit o své názory. Těším se na viděnou :*

P. S. Účast ve výzkumu je honorována.

Příspěvek upraven 22.07.20 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122365
22.7.20 17:25

Ahoj. Tak mně osobně se víc líbí Olomouc- i když moje žena chvilku pracovala před mateřskou v Ostravě- dojížděla do nemocnice na Fifejdach. Naštěstí, doprava z Rožnova nebyla složitá- je to asi hodinu dojíždění. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová