Ostrava, Ostraváci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.9.13 21:41

@Larr no blíží se desátá, tak to můžu napsat - můj chlap jim říká cyklomrdi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
28.9.13 08:09

@neschopná mamka @Larr : Šla jsem k Futuru, v jedné ruce kočár a za druhou ruku dalšího prcka a už s dálky vidím jak jede po chodníku (žádná cyklostezka) :! ženská a za ní asi dvanáctiletý kluk. Přiřítila se ke mě a čekala, že ji budu uhýbat asi na trávu :roll: a ještě se na mě nasraně dívala. Kdyby za ní nejelo to děcko, tak ji vyškolím :cert:. Na chodníku může kolo pouze vést a kdyby ji viděli měšťáci + kluk bez přilby, tak dostane mastnou pokutu. Pipina. Jako hodně lidí vůbec nezná předpisy, neví jak jezdit na kole a hlavně se neumí chovat, to je problém. Jinak s cyklisty problém nemám. Spíš teda s řidičema, ale jak kdy, to je fakt o lidech. Jako magoři se chovají ti co nemají děti, protože neví jak jsou děti nepředvídatelné.
Jo a prý s centra mizí obchody do fukušimy. Já to tam nesnáším, ztratím se tam i s mapou. Pokaždé když tam jdu, tak tam vidím lidi jenom zevlovat a obchody prázdné. Spíš koukám, jak vidím puboše, že si zvykli chodit vysedávat do center, to je děs. Je jiná doba no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.13 08:36

Jo, cyklisti na chodníku jsou mor, bezohlední, a ještě mají pocit, že bych měla uhýbat. Začínám mít takové záškodnické nápady, jako se „nechtěně“ ohnat deštníkem a pod.

taky mě moc mrzí, že centrum vymírá, to by se museli ale lidi mobilizovat, takové monstra ignorovat a chodit jen po specializovaných obchůdcích. I když spousta druhů třeba už ani neexistuje - třeba"Ovoce, zelenina" škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
28.9.13 10:18

@savik vyškolím :mrgreen: :mrgreen:.
Nejen to - nemají ani povinnou výbavu, jak se setmí nesvítí a fakt se rodí nová generace, která jezdí po chodnících. Hlavně, že jsou všichni voháknutí v cyklistických děsivých úborech.

• Citovat
  • Upravit
Larr
28.9.13 10:20

Jo - lítat po obchodních centrech a být viděn - to je zábava mladých, náctiletých a hnědočechů - a bílý tam na sebe řvou dik more :zed:.

• Citovat
  • Upravit
Larr
28.9.13 15:16

Vyhlašuji anketu - lepší, nejlepší a hrozný obchod Ostravy.

• Citovat
  • Upravit
Larr
28.9.13 15:16

Kam chodíte rádi, kde už vás neuvidí.

• Citovat
  • Upravit
Larr
28.9.13 15:18

Já ráda chodím do - Vajana - na Masarykově náměstí.

• Citovat
  • Upravit
12332
28.9.13 17:14

Zdravím ostravačky :mavam:
já občas tedy jedu na kole do práce a přiznám se, že část cesty jedu po chodníku, neboť např. českobratrská mi přijde celkem dangerous :oops: pak už svištím po silnici a cyklo kolem Ostravice, to je pěkné, ale samo, že zase nedořešili ty přechody- konec, začátek cyklo :roll: :zed:

v Karolině se občas vyskytneme, když sháním boty, tak jdu tady, mám to nejblíže, obejdu všechny prodjeny botek, v centru už ani není kde koupit boty :zed:
byli jsme tam včera, protože kamarád hrál na bubínky, tak jsem si ho poslechli a šli nakoupit jídlo a davaj domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
28.9.13 17:30

Moje odpověď na anketu je: Domeček v Hrabůvce (spodní prádlo, pyžama apod.), mám to tam moc ráda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.9.13 17:33

Dlouho mě neuvidí ve večerce u nás pod domem, jsem stála s dětmi a chtěla koupit brambory na oběd, paní vykládala na pult před večerku na zeleninu a odpověděla, že nemá čas otevřít pytel, abych si nabrala 8o tak jsme se beze slova otočili a šli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
28.9.13 18:05

@Boriska To se mi stávají takové věci taky často:

• tady v Kotvě v Zábřehu v jednom obchodě, kde mají v drtivé většině oblečení pro děti. Chtěla jsem tam vjet s golfkama a ženská mě seřvala, že do obchodu s kočárem nesmím. Koukala jsem jak puk - do obchodu s dětským zbožím nesmím s kočárem??? 8o Kdyby to měli aspoň na dveřích napsané, nebo kdyby to řekla slušně…
  • v Hrušce zavírali za 20 minut, šla jsem nakoupit k pultu s uzeninama a prodavačka mi řekla, že mě neobslouží, protože nebyla celý den kouřit a já se jí tam vrhnu těsně před zavíračkou :roll:
  • v té samé Hrušce ještě odmítla pokladní vydat holčičce lístek z pokladny se slovy:" A mamka jako neví, kolik stojí rohlíky a mlíko?" :zed:
  • a opět v té samé Hrušce fronta asi šesti lidí (což nebývá zvykem, většinou tam moc lidí nechodí) a zákaznice u pokladny zjistila, že nemá peneženku a že si pro ni skočí domů. Pokladní nám všem řekla, že musíme počkat, až se paní vrátí a až zaplatí svůj nákup, protože kdyby to v pokladně stornovala, musela by to pak markovat znova :nevim: Všichni do jednoho jsme jí tam položili košíky k pokladně a odešli :potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.13 18:30

Rossman na Hlavní třídě. Uprostřed zimy, venku sněhu, tak jsem vjela jen nakrej, že si skočím pro pleny pro malou, jestli mmi pohlídají kočar - a baba mě sjela na tři doby, že jí zamokřim podlahu u kas, že ona není palcená za hlídání dětí - tak sem se omluvila, že jsem ji o tak náročnou činnost požádala a jela jsem dovnitř stím mokrým kočarem. A od té doby tam jezdím jen když prší a vždy jen pro nějakou drobnost :pankac:
jinak mám ráda všechny malé, specializované obchody - řeznictví, oděvy, obuv - vše pokud možno mimo OC. Můj malý protest proti globalizaci. A právě v nich, se ke mě vždycky chovají hezky, dovnitř mikočar pomalu nosí, baví se se mnou i malou - a při častých návštěvách si mě i pamatují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
28.9.13 18:41

Ráda nakupuju v Krásno na Hlavní třídě v Porubě. Ty prodavačky tam jsou všechny do jedné velmi milé a veselé, masíčko a salámy vždy čerstvé a voňavoučké.
A kde vyloženě nerada si nevybavuju - to mě spíše napadají restaurace a hospody, kde jsem nebyla spokojena s obsluhou. (Teda mě jen tak něco nevytočí, ale čekat 40 minut na pivo v poloprázdné hospodě je moc i na mě :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
28.9.13 18:51

@Boriska : To je koza, asi ji ani nedošlo, že tě tam vidí naposled :roll: No když se neumí chovat, tak co s ní :nevim:

@MrsDuck 8o To je síla. Nebyly to nějaké staré struktury, co ještě pamatují komunismus? Kdy jsme mohli být vděční, že nám dovolí u nich nakoupit.

Kdyby tam byl majitel, to by lítalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová