Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Larr No, 172cm a nerada to přiznávám, ale podle výpočtu BMI mám nadváhu ![]()
@MrsDuck na BMI se vykašli, nepočítá to s rozložením tuku. Já mám 182/ 87 - 90 a sportovní styl ráda nemám.
@asha píše:
Holky, jdete mi do ranyKamoska jede na studijni pobyt do Ostravy, nekdy v listopadu. Mluvi jen nemecky a anglicky. Doporucite mi neco, co si nema nechat ujit, co je dobry videt? (je vdana, pres 30, deti, takze zadnou divocinu
) Diky!
Stodolni (nic zajímavého tam není, ale každý kdo není zdejší to chce vidět
), dolní oblast vítkovic, možná výhled z radniční věže?
Nejsem si jistá, ale myslím, že Ova má nejvyšší radniční věž…(zas tak vysoká ale není
)
@Larr píše:
Pohani - jsou kdoJestli taky pánbíčkáři -
- jinak tím kostelem to tam dorazili.
Pohani jsou nevěřící, ale tipuji, že nějací slabší jedinci po zjištění, že tam bude natáčet televize navlékli hodobóžové hadry a vyrazili do kostela ať věří či ne ![]()
@ova.ova píše:
Pohani jsou nevěřící, ale tipuji, že nějací slabší jedinci po zjištění, že tam bude natáčet televize navlékli hodobóžové hadry a vyrazili do kostela ať věří či ne
@Larr Já BMI nemám ráda, ale hodně lidí se podle toho řídí a nechtěla jsem sem psát přímo váhu, tak jsem to sem napsala aspoň pro představu. Velikost nosím většinou 44.
Můj styl teda není přímo sportovní, nevím, jak to nejvíce přiblížit
A samozřejmě se mi nelíbí cokoliv, na co tam sáhnu. Ale vyberu si tam snad vždycky.
A ještě než byl Decathlon jsem tepláky kupovala v A3 Sportu, zn. Reebok, ty mi dobře seděly. Ale to už byla jiná cenová relace. A hlavně si myslím, že na Tebe by byly asi krátké, protože i já tam s některýma měla problémy.
@MrsDuck kupovala jsem v Canisu - ale cpou do toho už jiný z jinýho matroše a jiné šírky nohavic
.
@ova.ova píše:
Stodolni (nic zajímavého tam není, ale každý kdo není zdejší to chce vidět), dolní oblast vítkovic, možná výhled z radniční věže?
Nejsem si jistá, ale myslím, že Ova má nejvyšší radniční věž…(zas tak vysoká ale není
)
Jo o Stodolni vim i ja, neostravak
Dik ![]()
Tak to asi mezi vás nezapadnu
Já mám Karolínu ráda a jsem tam skoro každý týden
![]()
@darushka píše:
Tak to asi mezi vás nezapadnuJá mám Karolínu ráda a jsem tam skoro každý týden
![]()
![]()
![]()
ale jo, někoho si tu najdeš.
@Larr píše:
Začnu prvním postřehem - cesta domů z práce tramvají - líbí se mi ty sochy před domem kultury v Moravské Ostravě.
já jsem četla „ty socky“
![]()
Já co fakt nesnáším jsou hrabači popelnic, je mi z toho na blití ![]()
Ahoj nejsem z Ovy, jen z blízka.
Ale zajíma mě co, kde a jak v Ově.
@asha Doporučím radniční věž, Landek, ZOO je taky pěkná. Někde tam mají nějaký balvan či co. Ale to je asi nebude zajímat, je to jen obršutr. Kdysi jsem to našla v zajímavostech Ostravy na synův referát.