Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MrsDuck píše:
Já jsem ze Zábřehu - téměř z Výškovic a jsou tu denodenně
Ale posouvají se, každý den - jiný ulice. Mi neříkej, že od po - do pá uklízejí furt tu vaší
.
Kurňa vy tam ale děláte binec.
@Larr No, binec tady je teda fest. Soboty a neděle ráno obzvlášť
Tady u Lodi/Alexandrie jsou fakt pořád. Nekontroluju teda každý den ve stejnou hodinu, jestli tu jsou
To jsem napsala přehnaně, že tu jsou denodenně, to se omlouvám, ale jsou tu fakt skoro furt. Na to si nemůžu stěžovat, pořádek dělají. Chodí i v hnusném počasí, zahalení v pláštěnkách, s megapinzetama a jedou ![]()
@MrsDuck píše:
@Larr No, binec tady je teda fest. Soboty a neděle ráno obzvlášťTady u Lodi/Alexandrie jsou fakt pořád. Nekontroluju teda každý den ve stejnou hodinu, jestli tu jsou
To jsem napsala přehnaně, že tu jsou denodenně, to se omlouvám, ale jsou tu fakt skoro furt. Na to si nemůžu stěžovat, pořádek dělají. Chodí i v hnusném počasí, zahalení v pláštěnkách, s megapinzetama a jedou
U lodi pracuje náš známý - v herně.
Holky, jdete mi do rany
Kamoska jede na studijni pobyt do Ostravy, nekdy v listopadu. Mluvi jen nemecky a anglicky. Doporucite mi neco, co si nema nechat ujit, co je dobry videt? (je vdana, pres 30, deti, takze zadnou divocinu
) Diky! ![]()
Dejte mi tipa.
Potřebuji tepláky - černé - dole rovné, nesnáším gumu na nohavicích - jednoduchou gumu u břicha, pač jsem tlustá a některý se mi zařezávaj u pupku - s kterými máte zkušenost a vydrží mi déle jak půl roku
![]()
Karolina dobrý konečně něco nového moderního, ale tím to končí občas si tam zajdu do jídla jinak mi to přijde už o ničem, ale já si radši jdu nakoupit do malinkých samostatních obchudku než do jednoho komplexu a jit tam do 20obchodu…jinak, ale ostravu nemusím vůbec jezdím tam jen do práce a jinak pryč jsem těžký venkovan
město jen nákup a práce a rychle pryč zpět na venkov ![]()
@Larr píše:
Dejte mi tipa.
Potřebuji tepláky - černé - dole rovné, nesnáším gumu na nohavicích - jednoduchou gumu u břicha, pač jsem tlustá a některý se mi zařezávaj u pupku - s kterými máte zkušenost a vydrží mi déle jak půl roku![]()
Za mě Decathlon
Výběr velký, ceny pro mě příznivé.
@MrsDuck za mě - dobrý bundy, chlap má už třetí. Jinak s ničím jsme tam díru do světa zatím neudělali.
@asha Já znala australana - učitele, co tady byl pár let a ten chtěl vidět Dolní oblast Vítkovic a pak Hornické muzeum Landek (vygůgli
), obojí jsou prohlídky i v AJ. Ale je to hlavně o historii.
A pak ještě jednoho itala - taky učitele, ale toho zajímaly jen místní restaurace ![]()
Na procházky a volné dny bych doporučila ostravské parky (Komenského Sady a Bělský les).
A na výlet bych jela na Štramberk a na Hukvaldy. Je to kousek od Ostravy (30-40km), dá se tam vylítat, hezký příroda, něco se dozví o zdejším regionu a jsou tam dobré restaurace.
@Larr No vidíš to. To asi záleží, na co natrefíš, co se Ti líbí. Já to tam mám fakt ráda. Pro prcka super oblečení i boty za perfektní ceny. Já tam hodně nakupuju sportovní oblečení, právě tepláky, sportovní spodní prádlo, funkční trika a jsem moc spokojená. Vloni jsem tam sehnala i zimní bunfu. Ani jedna reklamace a vzhledově můj styl. ![]()
@MrsDuck píše:
@Larr No, binec tady je teda fest. Soboty a neděle ráno obzvlášťTady u Lodi/Alexandrie jsou fakt pořád. Nekontroluju teda každý den ve stejnou hodinu, jestli tu jsou
To jsem napsala přehnaně, že tu jsou denodenně, to se omlouvám, ale jsou tu fakt skoro furt. Na to si nemůžu stěžovat, pořádek dělají. Chodí i v hnusném počasí, zahalení v pláštěnkách, s megapinzetama a jedou
U Alexandrie jsem se nervla včera
Jela jsem na pizzu, a v kostele natáčela televize noe, tak všichni křesťani a zřejmě i pohani vylezli z nor a nedalo se v blízkosti několika bloků zaparkovat. To miluju takové akce ![]()
@ova.ova píše:
U Alexandrie jsem se nervla včeraJela jsem na pizzu, a v kostele natáčela televize noe, tak všichni křesťani a zřejmě i pohani vylezli z nor a nedalo se v blízkosti několika bloků zaparkovat. To miluju takové akce
Pohani - jsou kdo
Jestli taky pánbíčkáři -
- jinak tím kostelem to tam dorazili.
Nemám odvahu to tam prolézat.