Ostrava, Ostraváci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
25.9.13 19:02

Nemám odvahu to tam prolézat.

• Citovat
  • Upravit
Larr
25.9.13 19:04
@MrsDuck píše:
Já jsem ze Zábřehu - téměř z Výškovic a jsou tu denodenně :palec:

Ale posouvají se, každý den - jiný ulice. Mi neříkej, že od po - do pá uklízejí furt tu vaší :mrgreen:.
Kurňa vy tam ale děláte binec.

• Citovat
  • Upravit
1168
25.9.13 19:05
@Larr píše:
Už tam nemáte Janáčkovou :think: :mrgreen:.
:mrgreen: :lol: máme, ale asi má jiné starosti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
25.9.13 19:09

@Larr No, binec tady je teda fest. Soboty a neděle ráno obzvlášť :oops: Tady u Lodi/Alexandrie jsou fakt pořád. Nekontroluju teda každý den ve stejnou hodinu, jestli tu jsou :mrgreen: To jsem napsala přehnaně, že tu jsou denodenně, to se omlouvám, ale jsou tu fakt skoro furt. Na to si nemůžu stěžovat, pořádek dělají. Chodí i v hnusném počasí, zahalení v pláštěnkách, s megapinzetama a jedou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
25.9.13 19:13
@MrsDuck píše:
@Larr No, binec tady je teda fest. Soboty a neděle ráno obzvlášť :oops: Tady u Lodi/Alexandrie jsou fakt pořád. Nekontroluju teda každý den ve stejnou hodinu, jestli tu jsou :mrgreen: To jsem napsala přehnaně, že tu jsou denodenně, to se omlouvám, ale jsou tu fakt skoro furt. Na to si nemůžu stěžovat, pořádek dělají. Chodí i v hnusném počasí, zahalení v pláštěnkách, s megapinzetama a jedou ;)

U lodi pracuje náš známý - v herně.

• Citovat
  • Upravit
29730
25.9.13 19:14

Holky, jdete mi do rany :lol: Kamoska jede na studijni pobyt do Ostravy, nekdy v listopadu. Mluvi jen nemecky a anglicky. Doporucite mi neco, co si nema nechat ujit, co je dobry videt? (je vdana, pres 30, deti, takze zadnou divocinu :mrgreen: ) Diky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
25.9.13 19:14

Dejte mi tipa.
Potřebuji tepláky - černé - dole rovné, nesnáším gumu na nohavicích - jednoduchou gumu u břicha, pač jsem tlustá a některý se mi zařezávaj u pupku - s kterými máte zkušenost a vydrží mi déle jak půl roku :jazyk: :?:

• Citovat
  • Upravit
Mi24
25.9.13 19:17

Karolina dobrý konečně něco nového moderního, ale tím to končí občas si tam zajdu do jídla jinak mi to přijde už o ničem, ale já si radši jdu nakoupit do malinkých samostatních obchudku než do jednoho komplexu a jit tam do 20obchodu…jinak, ale ostravu nemusím vůbec jezdím tam jen do práce a jinak pryč jsem těžký venkovan :lol: :lol: město jen nákup a práce a rychle pryč zpět na venkov :lol:

• Citovat
  • Upravit
784
25.9.13 19:19
@Larr píše:
Dejte mi tipa.
Potřebuji tepláky - černé - dole rovné, nesnáším gumu na nohavicích - jednoduchou gumu u břicha, pač jsem tlustá a některý se mi zařezávaj u pupku - s kterými máte zkušenost a vydrží mi déle jak půl roku :jazyk: :?:

Za mě Decathlon :pankac: Výběr velký, ceny pro mě příznivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
25.9.13 19:22

@MrsDuck za mě - dobrý bundy, chlap má už třetí. Jinak s ničím jsme tam díru do světa zatím neudělali.

• Citovat
  • Upravit
784
25.9.13 19:26

@asha Já znala australana - učitele, co tady byl pár let a ten chtěl vidět Dolní oblast Vítkovic a pak Hornické muzeum Landek (vygůgli ;) ), obojí jsou prohlídky i v AJ. Ale je to hlavně o historii.
A pak ještě jednoho itala - taky učitele, ale toho zajímaly jen místní restaurace :mrgreen:
Na procházky a volné dny bych doporučila ostravské parky (Komenského Sady a Bělský les).
A na výlet bych jela na Štramberk a na Hukvaldy. Je to kousek od Ostravy (30-40km), dá se tam vylítat, hezký příroda, něco se dozví o zdejším regionu a jsou tam dobré restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
25.9.13 19:31

@Larr No vidíš to. To asi záleží, na co natrefíš, co se Ti líbí. Já to tam mám fakt ráda. Pro prcka super oblečení i boty za perfektní ceny. Já tam hodně nakupuju sportovní oblečení, právě tepláky, sportovní spodní prádlo, funkční trika a jsem moc spokojená. Vloni jsem tam sehnala i zimní bunfu. Ani jedna reklamace a vzhledově můj styl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
25.9.13 19:34

@MrsDuck něco mi říká, že jsi malá a štíhlá nebo vyšší a štíhlá :think:.
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ova.ova
25.9.13 19:34
@MrsDuck píše:
@Larr No, binec tady je teda fest. Soboty a neděle ráno obzvlášť :oops: Tady u Lodi/Alexandrie jsou fakt pořád. Nekontroluju teda každý den ve stejnou hodinu, jestli tu jsou :mrgreen: To jsem napsala přehnaně, že tu jsou denodenně, to se omlouvám, ale jsou tu fakt skoro furt. Na to si nemůžu stěžovat, pořádek dělají. Chodí i v hnusném počasí, zahalení v pláštěnkách, s megapinzetama a jedou ;)

U Alexandrie jsem se nervla včera :roll: Jela jsem na pizzu, a v kostele natáčela televize noe, tak všichni křesťani a zřejmě i pohani vylezli z nor a nedalo se v blízkosti několika bloků zaparkovat. To miluju takové akce :roll:

• Citovat
  • Upravit
Larr
25.9.13 19:35
@ova.ova píše:
U Alexandrie jsem se nervla včera :roll: Jela jsem na pizzu, a v kostele natáčela televize noe, tak všichni křesťani a zřejmě i pohani vylezli z nor a nedalo se v blízkosti několika bloků zaparkovat. To miluju takové akce :roll:

Pohani - jsou kdo :?: Jestli taky pánbíčkáři -
:zed: - jinak tím kostelem to tam dorazili.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová