Ostrava, Ostraváci

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
25.9.13 20:35

Hlásím se mezi Ostravačky tělem i duší! Jsem ze Zábřehu, na Karolíně jsem ještě nebyla, chodím do Šopinu. Super je Bělský les, procházíme ho s dětma až nahoru do Výškovic. Jinak, bytostně nesnáším, když jedeme k tchánovcům do Šumperka otázky typu:tak jak chachaři, jak je v černé Ostravě? A všimly jste si někdy, když je točený nějaký film v Ostravě, že to pro to osobité industriální panoráma, je hned poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.9.13 20:38

Abyste mne spatne nepochopily…ona tam jede sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
25.9.13 20:42
@neovulka píše:
Hlásím se mezi Ostravačky tělem i duší! Jsem ze Zábřehu, na Karolíně jsem ještě nebyla, chodím do Šopinu. Super je Bělský les, procházíme ho s dětma až nahoru do Výškovic. Jinak, bytostně nesnáším, když jedeme k tchánovcům do Šumperka otázky typu:tak jak chachaři, jak je v černé Ostravě? A všimly jste si někdy, když je točený nějaký film v Ostravě, že to pro to osobité industriální panoráma, je hned poznat?

Máme mnoho společného :lol: Panoráma super, když jsem před xy lety denně jezdila do centra do školy kolem Vítkovic, říkala jsem si, jaká je škoda to tak nechat chátrat.

Ale taky jsem si všimla, když se přijíždí k Ostravě třeba po dálnici od Lipníku, toho růžovo-šedého oparu, co tu nad námi visí jak poklička, v létě v zimě :zed: Aspoň že přes to léto není tak vidět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
25.9.13 20:46
@asha píše:
Abyste mne spatne nepochopily…ona tam jede sama :)

Holky už toho doporučily hodně, pěkný je i Slezskoostravský hrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.9.13 20:48
@Fifik píše:
Máme mnoho společného :lol: Panoráma super, když jsem před xy lety denně jezdila do centra do školy kolem Vítkovic, říkala jsem si, jaká je škoda to tak nechat chátrat.Ale taky jsem si všimla, když se přijíždí k Ostravě třeba po dálnici od Lipníku, toho růžovo-šedého oparu, co tu nad námi visí jak poklička, v létě v zimě :zed: Aspoň že přes to léto není tak vidět :roll:

Jo, s tím smogem je to špatné, ale, myslím, že v současné situaci OKD, budeme za tu pokličku možná ještě rádi. PARADOXNĚ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.9.13 21:03
@Kirbisek píše:
Holky už toho doporučily hodně, pěkný je i Slezskoostravský hrad.

Dik :) Ja jen, ze tu padla ZOO a tak, tak abyste sem nehrnuly jeste nejaky jiny podobny atrakce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
25.9.13 21:09

@asha Jakože ZOO není pro dospělé? Nesouhlasím!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.9.13 21:11
@Fifik píše:
@asha Jakože ZOO není pro dospělé? Nesouhlasím!!! :mrgreen:

Pro nektery jo.. Ale ja bych treba sama do ZOO taky nesla :) Spis nejakou tu kulturu by to chtelo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
25.9.13 21:12
@asha píše:
Dik :) Ja jen, ze tu padla ZOO a tak, tak abyste sem nehrnuly jeste nejaky jiny podobny atrakce :lol:

Tak já i jako dospělá ZOO děsně ráda a ta „naša Ostravska“ je moc hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
25.9.13 21:12

@Fifik my jsme tam 8 - 9 hodin.
Miluji vodní díla, nádrže, přehrady a zoo.

• Citovat
  • Upravit
Larr
25.9.13 21:14

http://bowlingsky.cz/cs/

Kdo zná a chodí :?:

• Citovat
  • Upravit
29730
25.9.13 21:14
@Kirbisek píše:
Tak já i jako dospělá ZOO děsně ráda a ta „naša Ostravska“ je moc hezká.

OK…ona si ZOO dava s detma, sama chce nejakou tu kulturu ;) Neco, kam se s detma nechodi, at si uzije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
25.9.13 21:16
@Larr píše:
@Fifik my jsme tam 8 - 9 hodin.
Miluji vodní díla, nádrže, přehrady a zoo.

My máme permici a jezdíme tam klidně i jen tak na procházku - boční stezky jsou liduprázdné… Sem tam nějaké hřiště a zvíře máme jako bonus :lol: Teď jsme byli v neděli a nejvíc času jsme strávili u morčat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.13 21:17

Dobrý večer :-) Ostravačka sice jen pár let, ale i tak se hlásím do klubu :-) v současnosti Porubačka. v Karollině jsem zatím nebyla, a asi to ani neplánuju. Když si vzpomenu, jak jsem musela volat kámošce, aby mě vyvedla z Lasa, protože všechny schody vedly jen nahoru a žádné dolů :mrgreen:
na Komeňáky se vyloženě těším. Ty mola kolem vodyjsou teda na opalování? Dobrý nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
25.9.13 21:20
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky